Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai, parduotuvės nėščiosioms

QUOTE(logika @ 2007 09 20, 20:58)
aš irgi taip sakiau,kad neapsimoka,bet vaikščiojau prasisegus su striuke ir peršalau  verysad.gif

Nu būsiu jau dekrete,tai iš namų niekur neisiu lotuliukas.gif O jau kai reikės kailinukų tai tikiuosi maniškiai tiks, nes niekad nebuvo aptempti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meilute777 @ 2007 09 20, 11:19)
Sveikos mergaites 4u.gif

Turiu tokia problemele: mes kita savaitgali turejome vaziuoti i draugu vestuves, bet as visai neturiu ka apsirengti, vistiek gi reikia pasipuosti blush2.gif
Gal matete kur proginiu ar pan. rubeliu  nestuke.gif . Vakar puse Akropolio apvaiksciojau, bet nieko padoraus neradau verysad.gif
O taip noreciau nuvaziuoti i baliu tongue.gif

Turiu juoda labai grazia zuknute. Buvau pirkusi "Buk mama" parduotuveje, zadejau pasipuost rugsejo 1-ajai, bet taip ir neprireike, tilpau i savo senuosius rubelius. Ji visiskai nauja, nedeveta, todel jei nori perleisiu ja uz gera kaina. Parasyk man AZ atsiusiu nuotrauka. Tiesa dydi pirkau S, bet jis laviruoja tarp S ir M.

Papildyta:
QUOTE(logika @ 2007 09 20, 20:58)
aš irgi taip sakiau,kad neapsimoka,bet vaikščiojau prasisegus su striuke ir peršalau  verysad.gif

as pasiruosusi moketi nezmoniskus pinigus, kad tik butu verysad.gif
nervai nebelaiko.....vaikstai su plonuciuke striukele, o uz lango jau vesoka unsure.gif
siutis nenoriu, kiek esu turejusi siuveju, tai tik medziaga sugadina, kad norisi tik pliplakt paskui, su skara irgi nevaiksciosi ilgai...
Merginos, gal kuri matet kur tinkamo? Minksto, silto, malonaus....
Atsakyti
as tokias pirkau ortopedijos technikos parduotuveje, Klaipedoje. Tai jos yra kompresines su isiuvu pilveliui, reguliuojamu juosmens plociu.
Tiesa dar nenesiojau, nes pilvelis dar neuzaugo, bet manau, kad ziema pravers.

papasakok, ko dar gero yra toje parduotuveje? Gal yra rudeniniu rubu - striukiu, paltu? man tai dabar labai aktualu...
Atsakyti
As irgi siandien buvau uzsukusi i Mamos stiliu Flagmane. Man dabar labai aktualu maitinancioms apatinis trikotazas. Taigi ten turbut vienintele parduotuve, kurioje aptikau pasirinkima ne vien balta/kuno spalvu liemeneliu. Yra roziniu, juodu, violetiniu, su nerinukais ir komplektais. Labai nemegstu nesukomplektuotu apatiniu, tai cia radau ir liemenele ir kelnaites komplektuose. Plius dar gavau dovanu apyranke maitinanciai mamai.
O del kojiniu - tai viso nestumo metu gydytoja privalomai liepe nesioti spec.kojines, kad venos neissiplestu, o as aplaksciau visas nestukiu parduotuves Vilniuj ir jokio pasirinkimo. Mamos stiliuj ju yra, bet man jau faktiskai velu tokias pirkti. Taigi pirkau kojinaites iki keliu, kurios ir ne nescioms puiki profilaktine priemone nuo issipletusiu venu.
Dar radau knygu apie nestuma ir vaiku prieziura, tik kad jas jau buvau isigijus Baltu lanku knygyne brangiau g.gif , kadangi labai megstu skaityti. Plius yra muzikos specialiai nesciosioms.
Del rubu, tai daug visokiu kelniu uzkliuvo, bet kadangi man tai jau neaktualu, tai per daug po rubus nesizvalgiau.
Atsakyti
Flagmane dabar megztiniu visokiu pilna. Mano lelius beveik sesiu menesiu, tai nusipirkau M dydi - manau, kad uzteks iki gimdymo, o ir pagimdzius dar gerai bus:)
del maitinanciom tai tikra tiesa, visokiu spalvu yra, tik dar nelabai suprantu koki dydi pirkti, nes gal dar padides normaliai:)
Atsakyti
QUOTE(Adore @ 2007 09 20, 19:25)
Ar kas  jau buvot Flagmane Mamos stilius parduoruveje? Ten radau kojiniu specialiai nescioms, kad venos neissiplestu. ar kas bandet?
labai idomi nuomone, parasykit

o cia Gedimino pr.?
o kaip kainos?
Atsakyti
taip Gedimino pr. Kainos 20-50 Lt mazesnes nei Mama Lux. Su mamu zona net nelyginu, nes ten is vis kosmosas (buvau gal 4 kartus) bet nei daiktelio neisigijau.
Atsakyti
QUOTE(Renpzs @ 2007 09 22, 19:22)
Taigi ten turbut vienintele parduotuve, kurioje aptikau pasirinkima ne vien balta/kuno spalvu liemeneliu. Yra roziniu, juodu, violetiniu, su nerinukais ir komplektais. Labai nemegstu nesukomplektuotu apatiniu, tai cia radau ir liemenele ir kelnaites  komplektuose. Plius dar gavau dovanu apyranke maitinanciai mamai.

Labai įdomu, o kokios kainos, pvz. tų komplektukų su nėrinukais arba tiesiog spalvotų ? nes man visuomet norisi su gražiais apatiniais blush2.gif
Atsakyti
Kaune Akropoly 3 aukste yra nebloga busimu mamyciu drabuziu parduotuve-vadinasi kazkaip panasiai: DAR NE MAMYTEMS, ten yra drabuziu ne tik laisvalaikiui, bet ir klasikinio stiliaus-toms mamytems,kurios dar dirba.
Atsakyti
As vakar irgi buvau parduotuvėje Gedimino pr. Flagmane nu tikrai labai gražių rūbelių yra, smagu kad tokių parduotuvių daugėja ir nėštukės gali būti gražios thumbup.gif ir kainos prieinamos, nes buvau savaitgalį Gariūnuose tai ten netgi brangiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidula @ 2007 09 27, 12:28)
As vakar irgi buvau parduotuvėje Gedimino pr. Flagmane nu tikrai labai gražių rūbelių yra, smagu kad tokių parduotuvių daugėja ir nėštukės gali būti gražios thumbup.gif ir kainos prieinamos, nes buvau savaitgalį Gariūnuose tai ten netgi brangiau g.gif

Kuriam aukšte tas Mamos stilius? Vakar apėjau visą Flagmaną, bet neradau, ir pardavėjos apie nestuke.gif parduotuvę nieko negirdėjo verysad.gif . Ar čia apie Vilniu eina kalba? g.gif
Atsakyti
Mamos stilius yra Flagmane, Gedimino pr. Vilniuje, uz Zygio batu ir apatiniu rubu parduotuves prie siuvyklos 2 aukste.
Atsakyti