QUOTE(Saulytele @ 2004 09 09, 13:39)
Noreciau pasitikrinti, ar tik as viena tokia super susirupinusi.

Skaiciau nemazai apie tai, kaip tobulai suplanuoti nestuma.
Na, pavyzdziui, dar pries nestuma rekomenduojama sveikai maitintis ir teciui ir mamai, geriausia nevartot alkoholio, nerukyti. Busimai mamytei 3 menesius iki pastojimo vartoti folio rugsti. Pasitikrinti pas gydytojus, sutaisyti dantis... ir taip toliau.
Man nebuvo sunku laikytis "tobulo" nestumo planavimo taisykliu, nes as apskritai tokiu taisykliu stengiuosi laikytis savo gyvenime is principo. Tikiu, kad tai naudinga, man tinka, as gerai jauciuosi. Jokiu nervu nepatiriu kai maitiniuosi sveikai, sportuoju, vengiu zalingu iprociu. Man tai kasdienybe ir malonumas

. Taigi, nestumui besiruosdama kiek labiau saugojausi itin sunkiu "nemoterisku" fiziniu darbu, o visa kita buvo ir taip normalus mano gyvenimas

. Tik folio rugsties is taip anksti berods negeriau. Gal menesi koki. Pastojom is pirmo karto, nestumo metu vitaminu nevartojau, vaikas gime beveik 4 kg, 56 cm., sveikas, stiprus. Po gimdymo 18 priaugtu kg pameciau per pirmus 2 men., Siek tiek mankstos su vaiku ant kilimelio ir atsistate raumenukai.
Tad nereikia sakyti, kad nera cia ko stengtis ir pan., tiesiog nereikia galvoti, kad gyventi sveikiau yra kazkokia kancia

. Turbut tie zmones nera pajute, ka reiskia jaustis tikrai gerai
Sekmes visoms nestukems ir paciu nuostabiausiu susitikimu su savo mazuciais