noriu Jusu paklausti gal kuri zinot kur Kaune gauti to vadinamo biserio ar kokiu karoliuku. Problema tame, kad is forumo uzsisakiau apnertus karolius ir jie man nutruko, issibarste nemazai biserio, negaliu atgal suvert
Sveiko mergaites,
noriu Jusu paklausti gal kuri zinot kur Kaune gauti to vadinamo biserio ar kokiu karoliuku. Problema tame, kad is forumo uzsisakiau apnertus karolius ir jie man nutruko, issibarste nemazai biserio, negaliu atgal suvert
QUOTE(Kriste222 @ 2006 09 19, 14:17)
Sveiko mergaites,
bazej(daugumoj sandeliu yra (ten kur ne muges o kokie nors papuosalai ,siulai arba net prie uzuolaidu maciau) ,laisvej mickeviciaus gvej pries avona. Kokios spalvos tau reikia ?
juodos. Aciu, nuleksiu pries Avona paziuret
o jus karoli paliekt???
QUOTE(lukasta @ 2006 09 19, 19:08)
nesvarbu... gi karoliukas veliau ir lieka ten viduj?
QUOTE(ievaa;] @ 2006 09 19, 19:16)
aš karoliuką įdedu prieš pradedant siaurinti, ir jau "uždarau" ten visam laikui
Cia mano tverinys
Bet kaip benerciau, man visuomet matosi skylutes
QUOTE(renren @ 2006 09 20, 12:33)
Ko jūs bijot tų skylučių
QUOTE(Ašarėlė @ 2006 09 20, 14:20)
Ko jūs bijot tų skylučių
? Man tai dar gražiau kai šviečiasi karoliukas
. Pabandyk kai neri kabint tik už pirmosios kilputės dalies
, o ne per apačią abiejų, tada kai liks antroji dalis (nu velnias, nežinau kaip paaiškint
) ne taip matysis skylutė.
Na ir aiškiai paaiškinau
.
Aiškiai aiškiai aš irgi taip darau
Papildyta:
renren labai gražūs karoliai
QUOTE(lukasta @ 2006 09 19, 20:02)
nu nu....
taip ir galvojau...
Papildyta:
QUOTE(renren @ 2006 09 20, 12:33)
grazu...
man irgi kartais net graziau kai matosi skilutes...