Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių datos pasirinkimas

QUOTE(Agniuke* @ 2007 07 23, 12:34)
Kazkas prase, kad ideti,ka man pasake apie tas dienas,tai va..
ir is tikruju teisybe sake,geriau nezinoti,ne sjau buvom nusprende 19diena,o db is vis susipainiojau sad.gif siandien vaziuojam tartis del kavines,ir net nzn kuria data sakyti sad.gif

Taigi, balandzio 19 diena nera palanki diena vestuvems, nes santuoka, kuri bus uzregistruota ta diena bus la-a-a-abi audringa, jaunieji daznai barsis, bus daug namaloniu pavydo scenu ir ginciu. Be to, jaunoje seimoje gali atsirasti finansniu sunkumu. Galiu dar pridurti, kad vyrui santuoka sia diena - butu gera, taciau zmona nesijaustu ramiai ir uztikrintai, butent zmona butu skyrybu iniciatore.

O balandzio 25-26 dienos - yra puikios dienos santuokai. Visu pirma, tai buu rami, jauki seiminele, kurioje ir vyras, ir zmona jaus vienas kitam meile, bu kantrus ir suprantantys. Vyras sioje santuokoje bus rimtas, atsakingas, stiprus, bet kartu ir uzjanciatys, (neatsimenu lietuvskai to zodzio, bet angliskai - tender), t.y. labai geras. Dar pamirsau prideti, kad vuras bus geras seimininkas namuose, t.y. pades savo zmonai susitvarkyti su visais namu reikalais. Bus geras tevas. Na o zmona jausis mylima, bus grazi, atsakinga, pasizymes aktyvumu, stipria valia. Vyras klausys savo mylimos zmonos  .
Reikia atkreipti demesi ir i tai, kad sioje seimoje vyras ir zmona bus ne tik mylintys vienas kita zmones, bei ir puikiai suprantantys viensa kita draugai.

Na, kad tik taip butu! drinks_cheers.gif
Nors man net ir smagiau, kai pasako, kad ta diena maziau tinkama, tada labiau stengsies kad viskas butu gerai tongue.gif O kai pasako, kad cia jau jums tai rozem klota - tai pamirsti, kad tik nuo tavo ir tavo vyro elgesio, pastangu ir noro viskas priklauso... Isivaizduoji, kad viskas bus puiku ir pamirsti prie to puikumo prisideti 4u.gif
Man taip buvo - buriausi kortomis viena karta, daug teisybes pasake ir apie mane ir apie mano santykius, bet pasake taip pat kad savo vyra jau pazystu ir jis aplink mane jau sukiojasi!, tada su kursioku vienu pradejau draugauti, elgesi jis kaip siuksle, mergisius toks, kuriam matyt buvau dar vienas tikslas, kurio reikejo pasiekti. Oas buvau isitikinusi, kad cia JIS ir visiskai pamirsau apie savisauga! schmoll.gif
Taigi, kad ir bloga ar gera diena, viskas manau priklauso nuo tarpusavio santykiu puoselejimo bigsmile.gif
O jei jauti, kad tai tavo diena - tuokis butent per ja! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(opalė @ 2007 07 23, 11:48)
Nors man net ir smagiau, kai pasako, kad ta diena maziau tinkama, tada labiau stengsies kad viskas butu gerai tongue.gif O kai pasako, kad cia jau jums tai rozem klota - tai pamirsti, kad tik nuo tavo ir tavo vyro elgesio, pastangu ir noro viskas priklauso... Isivaizduoji, kad viskas bus puiku ir pamirsti prie to puikumo prisideti 4u.gif
Man taip buvo - buriausi kortomis viena karta, daug teisybes pasake ir apie mane ir apie mano santykius, bet pasake taip pat kad savo vyra jau pazystu ir jis aplink mane jau sukiojasi!, tada su kursioku vienu pradejau draugauti, elgesi jis kaip siuksle, mergisius toks, kuriam matyt buvau dar vienas tikslas, kurio reikejo pasiekti. Oas buvau isitikinusi, kad cia JIS ir visiskai pamirsau apie savisauga!  schmoll.gif
Taigi, kad ir bloga ar gera diena, viskas manau priklauso nuo tarpusavio santykiu puoselejimo bigsmile.gif

Labai teisingas požiūris, o žinojimas gerai ar blogai bus tai negali gadinti nei nuotaikos nei gyvenimo, čia tik kaip sakoma gyvenimo paspalvinimui, o patį bendrą gyvenimą juk kuriame mes patys:) wub.gif
Atsakyti
mes siaip rinkomes is siu datu 2007 08 02,
2007 07 20, ir 2007 06 21, bet likom prie paskutiniosios, o taip gavosi, kad dar ir kt metams turejom nukelti data, tai siemet tik susirasem 2007 06 21 mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(giedretu @ 2007 07 23, 12:16)
Labai teisingas požiūris, o žinojimas gerai ar blogai bus tai negali gadinti nei nuotaikos nei gyvenimo, čia tik kaip sakoma gyvenimo paspalvinimui, o patį bendrą gyvenimą juk kuriame mes patys:) wub.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
merginos o kaip tokia data, sesuo teka thumbup.gif , 2007 07 28 CMB 12.40, baznycia 14.00 dekui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BelkaWhite @ 2007 07 23, 08:05)
VISIEMS!!!
Mergaites, kurios JAU pasirinko data ir TIKSLIAI zino, kad tuoksis butent ta diena - geriau neklauskit, nes vistiek jau nieko nebepakeisite, o nuotaika gali buti sugadinta. O mums pries vestuves to nereikia, ar ne?

Gal tu ir teisi... Kam cia nuotaika gadintis unsure.gif Kita vertus, teisi ir Opale mirksiukas.gif Pasakys kas nors, kad santuoka bus liuks, tai ir nesistengs nei vienas - juk liuks pranasavo! O jei pasakys, kad nieko gero, tai tada bus stimulas irodyti, kad pranasautojas klydo ax.gif Cia gal ne i tema, bet studijavau su mergina, kurios pavarde buvo Tinginyte. Ka jus manot? Ji buvo pirmune, nes is visu jegu stengesi paneigti savo pavardes reiksme lotuliukas.gif

QUOTE(BelkaWhite @ 2007 07 23, 08:05)
Gal tave kokios kitos dienos domintu bigsmile.gif ?

Tai BelkaWhite, gal galima butu suzinoti 2008.07.04 15 val. reiksme? Ikvepsiu drasos ir nusiteiksiu optimistiskai blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergaites, tos menulio dienos beveik neturi itakos santuokos mirksiukas.gif . Cia jau tikrai zinau, nes 6 metus astrologija ir burimu TARO kortomis uzsiimineju biggrin.gif

Svarbus yra kiti dalykai - kokiuose zenkluose planetos, kokie yra ju tarpusavio aspektai ir t.t. Aisku, tai, ka as cia rasau - yra bendra rekomendacija visiems, kas tuoksis butent ta diena, taciau tam, kad pranasyste butu butent jusu porai - reikia ziureti jusu individualinius horoskopus. Pvz., kaip buvo pas opalė. Bendrai diena nekokia, bet greitai perziurejau, kad ji intuitiviai pasirinko diena pagal save...na..jinai zino, ka turiu omeny biggrin.gif

Tuoj paeiliui atsakysiu visoms biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(carolle @ 2007 07 23, 12:16)
aha ir man taip g.gif
Papildyta:
Belka White, gal gali ka pasakyti apie 2007 06 21 (cia diena buvo civiline santuoka iregistruota) ir 2008 06 21 (planuojama baznytine)
labai nekantrauju ax.gif

Na kuo cia man tave nudziugint...birzelio 21 diena tinka tik tiem zmonem, kurie yra labiau nukreipti i karjera, i socialine realizacija. Laikui begant, gali atsirasti dideliu sunkumu, parodant vienas kitam meile, isniks romantika, jausmingumas. Labai tokia "šalta" santuoka būtų.

Tačiau žiūriu dabar bažnytinės santuokos datą (gali labai pakeisti oficialios santuokos tendencijas). Irgi, zinok, nelabai gera dienelė. Aišku, vyruo tokioje santuokoje bus visai jauku ir gera, tačiau tikrai ne. Tikriausiai, pradėsi jaustis pamiršta, nemylima, su galva panersi į savo reikalus. Tokia santuoka gali būti tvirta tik tuo atveju, jei bus bažnyčioje iki 12 val. įregistruota, vėliau - jau visiškai negeros tendencijos atsiranda.
Atsakyti
QUOTE(opalė @ 2007 07 23, 11:48)
Man taip buvo - buriausi kortomis viena karta, daug teisybes pasake ir apie mane ir apie mano santykius, bet pasake taip pat kad savo vyra jau pazystu ir jis aplink mane jau sukiojasi!, tada su kursioku vienu pradejau draugauti, elgesi jis kaip siuksle, mergisius toks, kuriam matyt buvau dar vienas tikslas, kurio reikejo pasiekti. Oas buvau isitikinusi, kad cia JIS ir visiskai pamirsau apie savisauga!  schmoll.gif

nors nelabai viska gerai supratau, bet pateisinau savo smalsuma
aciu 4u.gif
Papildyta:
prisidedu prie opales nuomones drinks_cheers.gif
Atsakyti
o ka galit pasakyt apie 2007 09 08? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(BelkaWhite @ 2007 07 23, 14:10)
Tuoj paeiliui atsakysiu visoms biggrin.gif

ojoj, prašom spalio 6 d. pakomentuoti blush2.gif
Atsakyti
mano pusseseryte zenijasi siu metu rugsejo 15dienele, santuoka bus iregistruota 12.00 val, ka galetum apie sia diena pasakyt??
Atsakyti
Laikui begant, gali atsirasti dideliu sunkumu, parodant vienas kitam meile, isniks romantika, jausmingumas. Labai tokia "šalta" santuoka būtų.
NELABAI CIA SUPRATAU, GAL GALI PLACIAU PAKOMENTUOTI g.gif IR DAR CIA

Aišku, vyruo tokioje santuokoje bus visai jauku ir gera, tačiau tikrai ne. blink.gif
Atsakyti