Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių datos pasirinkimas

Sveikos 4u.gif

Man ir gi pasidare idomus tas datos skaiciavimas, tai pagal ta parodyta pvz. ne labai gainasi, nes jei 6men. 12d. 1999 tai sudejus 6 +3+28??? o ten parasytas vienetas? blink.gif
Atsakyti
Pas mus data 2007 07 21

Tai suprantu taip : 2+0+0+7+0+7+2+1 = 19=1+9=10=1+0=1
Atsakyti
nzn kaip cia yra ar kazka reiskia bet mano laimingas skaicius 2. tekejau 22metu. liepos 22diena. 2val. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciukyta @ 2006 10 08, 23:06)
Sveikutes,
man tai visai gerai skamba rugpjucio 4 d.
21–oji Mėnulio diena
      ŽIRGAS. Tai nepaprastos energijos, sėkmės diena. Labai daug galima nuveikti kolektyve – šią dieną lengvai gimsta žmogiško bendrumo jausmas, ji kunkuliuoja polėkiu, entuziazmu. Būtent šią dieną geriausia dirbti kolektyve – tai masių energijos, draugystės, solidarumo metas. Netinginiaukite – judėkite, bendraukite, dalinkitės idėjomis, ieškokite pritarimo – šią dieną masių energija pozityvi, mažiau inercijos, dėl to lengviau rasti bendraminčių. Galima pradėti svarbius darbus, pasirašyti sutartis, puikiai seksis reikalai, kuriuose daug dinamikos, veiksmo. Palanku vykti į tolimas keliones, prisiekti, pradėti varžybas, keisti darbą, skaityti paskaitas. Negalima meluoti. Reikia drąsos, ryžto, tiesos siekimo, tuomet lydės sėkmė. ŽIRGAS, ŽIRGŲ KAIMENĖ – iškalbingi dienos simboliai.

tik rieketu iki baznycios su arkliukais atvykti
biggrin.gif

norejau, kad kas paaiskintu, kaip tam angliskam tinklapy savo vestuviu data paksaiciuoti  blush2.gif nieko as ten nesuprantu

musu irgi rugpjucio 4d. thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Blue_rose @ 2006 08 29, 22:09)
Nezinau, mes kazkada galvojom 13diena rugpjucio.... kodel taip, net nezinau.
O dabar labai graziai atrodytu 2007 07 07....bet manau,kad bus daug nuotaku ta diena...O man spustys nepatinka!!!
ir dar siek tiek tikiu astrologija..... ax.gif

as irgi norejau rugpjucio 13d. nes mano teveliai pries 25m susituoke rugpjucio 23d, bet nenorejau dvieju baliu kruvoje, norejau kad tai butu tik musu svente.
Atsakyti
Mums buvo labai paprasta nuspresti vedybu data. Maniskio megstamiausias skaicius yra 7, o jo nick'as yra septintas, tad trys septintukai apskritai yra geris bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2006 11 23, 12:14)
Mums buvo labai paprasta nuspresti vedybu data. Maniskio megstamiausias skaicius yra 7, o jo nick'as yra septintas, tad trys septintukai apskritai yra geris bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Aga.... septintukai.. angeliska apsauga...
Atsakyti
O mes palikom viską atsitiktinumui - metėm kauliuką smile.gif Iš pradžių nusprendėm, kad reikėtų pasirinkti mėnesius nuo balandžio iki rugsėjo, kaip tik 6 išeina; metėm kauliuką ir pataikėm į gegužę. Tada metėm, lyginę ar nelyginę dieną tuoktis, ir galiausiai - kurią iš keturių lyginių savaitgalinių. Išėjo gegužės 26, ale paaiškėjo, kad mano šeimynai labai netinkama diena, bo tiek tėvas, tiek pamotė į skirtingas konferencijas išvažiuoja, tai savaite paankstinom ir dabar jau apsistojom ties gegužės 19. O ką daryt, kad šiaip jokios datos sugalvot neišeina? smile.gif
Atsakyti
Niu mes ties geguzes 26d, apsistojom tik del to, kad 16 d, nenorejom, nes ta diena tuokesi mano tevai ax.gif o 26d. taip pat su 6, o tai trecias sesetukas musu gyvenime, as gimiau 6d. MB - 26d. tai vestuves 26d. ir gaunasi 666 lotuliukas.gif tokia mat aritmetika lotuliukas.gif
Atsakyti
O man MB liepė sugalvot data tai dabar galvą laužau ir galvoju g.gif g.gif g.gif žinau tik tiek kad noriu vasarą kai šilta ir gražu, bet ir pavasarį faina g.gif tai ką daryt? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(inte @ 2006 12 11, 00:58)
O man MB liepė sugalvot data tai dabar galvą laužau ir galvoju  g.gif   g.gif   g.gif žinau tik tiek kad noriu vasarą kai šilta ir gražu, bet ir pavasarį faina  g.gif  tai ką daryt? bigsmile.gif

smile.gif trauk burtus o geriausia rinkis tarp vasaros ir pavasario bus thumbup.gif mazdaug geguzes gale birzelio pradzioje 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(hefaiste @ 2006 10 29, 22:00)
nzn kaip cia yra ar kazka reiskia bet mano laimingas skaicius 2. tekejau 22metu. liepos 22diena. 2val.  ax.gif

va paziurejau kad jus cia skaiciukus sudedat ir as pabandziau 4u.gif taigi....

2+0+0+7+0+7+2+2=20=2+0=2 taigi ir vel dvejetukas ax.gif

o kazin ka reiskia 2?? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hefaiste: 11 gruodžio 2006 - 11:16
[quote=hefaiste,2006 12 11, 12:14
va paziurejau kad jus cia skaiciukus sudedat ir as pabandziau  4u.gif  taigi....

2+0+0+ blink.gif 7 blink.gif +0+7+2+2=20=2+0=2 taigi ir vel dvejetukas  ax.gif

soriukas susimaisiau (niu ir buna gi gyvenime lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ) mes 2006 wub.gif tai visgi gautusi 2+0+0+6+0+7+2+2=19=1+9=10=1+0=1 lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hefaiste: 11 gruodžio 2006 - 18:17
Juokingi darosi man tie skaiciai visi ir skaiciu susiejimas su kazkuo lotuliukas.gif
Atsakyti