Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas

QUOTE(zhiurkike @ 2005 08 05, 12:48)
p.s. yra gi zurnalu visokiu, telika ziurit, jei patiko kazkoks makiazas galite intuityviai pabandyt pakartot, ar bent detale sau prisitaikyt.
as dazniausiai dazau kas i galva uzplaukia, priemones spalvas renkuosi intuityviai, ir manau neblogai gaunasi.

Nu, supranti, su tais eksperimentavimais kaip gaunasi... Pamatai makiaza - grazu, o tavo bruozai gal ir panasus, bet NE TOKIE. As, pavyzdziui, niekada nemaciau jokiam zurnale ar nuotraukoj, kad tokios akys, kaip pas mane, butu kaip kitaip padazytos, tik buna tusas + truputi piestuku paryskinta sad.gif o norisi dar ko nors. ax.gif
Atsakyti
Na mano akys savaime atrodo liudnos, tai as irgi kiek zurnaluose ziurejus ir radus tokios formos akiu, jos irgi buna beveik nedazytos sad.gif
Atsakyti
QUOTE(june1 @ 2005 08 05, 13:02)
O kur tie kursai Kaune organizuojami?

siaip reikia dometis darbo birzoj, bet i kursus siuncia praejus nemaziau kaip menesiui nuo uzsiregistravimo birzoje,bet to man buvo suteikta primenybe nes neturiu jokios specialybes be to esu nuo 18 iki 25 metu grupeje.o siaip dar pirmenybe suteikiama turincioms darbdavi pas kuri isidarbinsit iskart po kursu baigimo.arba jei bus laisvu vietu.vienu zodziu viska paaiskins darbo birzoj wink.gif
Atsakyti
QUOTE(body @ 2005 08 05, 13:38)
Na mano akys savaime atrodo liudnos, tai as irgi kiek zurnaluose ziurejus ir radus tokios formos akiu, jos irgi buna beveik nedazytos sad.gif

Nu, matyt, ir liksim nedazytos arba beveik nedazytos. verysad.gif Del to ir noriu kokia knyga gera susirast su patarimais, ne tokio tipo, kai duoda pavyzdi tik su vieno tipo akimis, lupomis ir kt., o butent kiekvienam tipui atskirai rolleyes.gif Bet, matyt, teks arba eksperimentuot ilgai ir nuobodziai, arba eit i kursus pas koki stilista-makiazista tongue.gif
Atsakyti
tada nueikit i kokia kristiana i sarma kur dirba vizazistai ir jie jum viska paaiksins individualiai jusu tipo bruozams
Atsakyti
Sveikutės , čia pasiūlimas Kaunietėms ir ne tik mirksiukas.gif , jei turite ryt( šeštadienį) laiko ir noro sužinoti daugiau apie makiažo paslaptis, susipažinti su labai puikia kosmetika, išmokti prisitaikyti sau tinkamus atspalvius ir t.t , kviečiu į makiažo pamokėle kuria ves nuostabi moteris, baigusi kosmetologės specialybe. Paskaita nemokama smile.gif vyks nuo 10val ryto iki 13,30, su kavos pertraukėle. Jei bus susidomėjusiu rašykite az, parašysiu adresa kur vyks paskaitėlė 4u.gif Visos labai laukiamos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tartu @ 2005 08 05, 17:46)
Sveikutės , čia pasiūlimas Kaunietėms ir ne tik  mirksiukas.gif , jei turite ryt( šeštadienį) laiko ir noro sužinoti daugiau apie makiažo paslaptis, susipažinti su labai puikia kosmetika, išmokti  prisitaikyti sau tinkamus atspalvius ir t.t , kviečiu į makiažo pamokėle kuria ves nuostabi moteris, baigusi kosmetologės specialybe. Paskaita nemokama  smile.gif  vyks nuo 10val ryto iki 13,30, su kavos pertraukėle. Jei bus susidomėjusiu rašykite  az, parašysiu adresa kur vyks paskaitėlė  4u.gif  Visos labai laukiamos  4u.gif

O Vilniuj ar Kaune, bet kita diena tokios pamokeles neplanuojamos? ax.gif
Atsakyti

Kai bus pranešiu 4u.gif šiaip į mėnesį pora kartų vyksta
Atsakyti
QUOTE(zhiurkike @ 2005 08 05, 13:56)
tada nueikit i kokia kristiana i sarma kur dirba vizazistai ir jie jum viska paaiksins individualiai jusu tipo bruozams

Kazko as arba ne ant tu uztaikau, bet man Sarmoj net normaliai del seseliu atspalvio patart negali, ka jau sakyt apie tai, kur ir kaip juos tept, tuos seselius. schmoll.gif Nebent ne pas tuos kreipiuosi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted_berry @ 2005 08 05, 18:34)
Kazko as arba ne ant tu uztaikau, bet man Sarmoj net normaliai del seseliu atspalvio patart negali, ka jau sakyt apie tai, kur ir kaip juos tept, tuos seselius.  schmoll.gif  Nebent ne pas tuos kreipiuosi?  g.gif

Man irgi tas pats...
Atsakyti
QUOTE(Tartu @ 2005 08 05, 18:14)
Kai bus pranešiu  4u.gif  šiaip į mėnesį pora kartų vyksta

Atsiprašau už įtarumą, bet ten tik kursai ar dar ir platintoja tos geros kosmetikos reikia tapti? ax.gif
Atsakyti
Tikrai ne mirksiukas.gif , juk niekada nieks per prievarta nieko neverčia , žmogus pats renkasi kas jam geriausia 4u.gif
Tai tiesiog pamokėlės Mary Kay kompanijos grožio konsultantams, o tuo pačiu visiems kas nori sužinoti makiažo paslapčių ir išmėginti šios kompanijos dekoratyvine kosmetika 4u.gif O žmogus tik pabandes gali apsispresti kas jam geriausiai, ar ne tiesa smile.gif Taigi visos kurioms įdomu prašom 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tartu: 05 rugpjūčio 2005 - 18:23