Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas

QUOTE(Lala @ 2006 03 06, 16:02)
Kur ju galima nupirkti ir kokia kaina?  4u.gif
O kokius tu turi, blizgius ar matinius  ax.gif

Eurokose būna, aš pirkau trijų spalvų (juoda, balta ir pilka) per išpardavimą, tai mokėjau nedaug, o šiaip jie apie 20 lt kainuoja , jei neklystu rolleyes.gif Jie matiniai, visai neblizga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2006 03 06, 15:13)
Eurokose būna, aš pirkau trijų spalvų (juoda, balta ir pilka) per išpardavimą, tai mokėjau nedaug, o šiaip jie apie 20 lt kainuoja , jei neklystu  rolleyes.gif Jie matiniai, visai neblizga  ax.gif

a tai vidine dali akies ir patepi su seseliais g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2006 03 06, 17:13)
Eurokose būna, aš pirkau trijų spalvų (juoda, balta ir pilka) per išpardavimą, tai mokėjau nedaug, o šiaip jie apie 20 lt kainuoja , jei neklystu  rolleyes.gif Jie matiniai, visai neblizga  ax.gif

Aciu, reiks uzsukti paziureti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lala @ 2006 03 06, 16:29)
Aciu, reiks uzsukti paziureti  4u.gif

Nebera Eurokose Arcancil verysad.gif Issipardave ir iseme visai ta firma is prekybos, tai as per ispardavima kiek uzsipirkau tai ojojojoj ax.gif blush2.gif Bet super gera kosmetika - ir seseliai, ir pudros, ir tusai.Kodel ja iseme, tai man klausimas g.gif Tardziau pardavejas - sake, tipo neapsimoka ir daugiau nebus :(Dabar vietoj Arcancil pastate Eclipse..ar kazkaip panasiai.....
Atsakyti
QUOTE(PaMeL @ 2006 03 06, 16:25)
a tai vidine dali akies ir patepi su seseliais  g.gif  g.gif

aga, patepu, tik būna kad ir į akį patenka tų dulkelių doh.gif bet jie išsivaikšto ir nebesimato jų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2006 03 06, 15:42)
aga, patepu, tik būna kad ir į akį patenka tų dulkelių  doh.gif  bet jie išsivaikšto ir nebesimato jų  tongue.gif

mhhhhhhhhm o kokius seselius naudoji mirksiukas.gif blush2.gif
kazi reiks ir man idemiai cia svedijoj paieskot piestuko gero wub.gif ale cia viskas tik svedu kalba gal rasiu ka doh.gif
Atsakyti
o gal kas turit nuorodu i nemokamas svetaines, kur galima su savo nuotrauka eksperimentuoti, arba kokiu programeliu gal zinot is kur atsisiusti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vovere @ 2006 03 06, 20:56)
o gal kas turit nuorodu i nemokamas svetaines, kur galima su savo  nuotrauka eksperimentuoti, arba kokiu programeliu gal zinot is kur atsisiusti  4u.gif

Žinau, kad tokių būna eksperimentams su šukuosena, bet apie makiažą negirdėjau. Kita vertus, šitam reikale menkai nusimanau ax.gif
Bet kuriuo atveju, programoje rezultato taip gerai nematysit, kaip ant savęs. Aš ant savęs eksperimentus darau, jei nepavyksta, nuvalau ir vėl iš naujo 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2006 03 06, 23:12)
Žinau, kad tokių būna eksperimentams su šukuosena, bet apie makiažą negirdėjau. Kita vertus, šitam reikale menkai nusimanau  ax.gif
Bet kuriuo atveju, programoje rezultato taip gerai nematysit, kaip ant savęs. Aš ant savęs eksperimentus darau, jei nepavyksta, nuvalau ir vėl iš naujo  4u.gif

tau gerai, o as negaliu daug eksperimentuoti, nes labai jautri veido oda - atlaiko tik viena makiaza 4u.gif o idomu ir su sukuosenom paeksperimentuoti ax.gif
Atsakyti
Sveikos!Jei galite man nemokšai doh.gif duokite kokiu patarimų kaip pasidaryti makiaža.Gali žinote kokiu svetainių kur butu makiažo pamokėlės ar dar kas nors.Labai prašau padėkit. smile.gif
Atsakyti
Sveikutes supermamietes 4u.gif Net nezinau ar reikejo cia skelbti nauja tema 4u.gif 4u.gif , bet man labai reikia jusu pagalbos blush2.gif Gal zinote kur Kaune vyksta makiazo kursai. Isnarsiau visa interneta, bet radau tik FEMINA BONA, o ten desvietiski ilgi tie kursai (arba as konors nesupratau) ir kogero bus labai brangu. Tad jei ka nors zinote, neslepkite ir pasakykite man lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Pas mane taip pat yra su dazymusi problemeliu blush2.gif Na dienini makiaza dar pasidarau, bet su vakariniais schmoll.gif Anksciau padazydavo drauges jei kokie vakareliai ar kas...Dabar kai soku reikia profesionalaus makiazo...neprimokesi visazistei pries kiekviena 5 min. pasirodyma...tad nusprendziau apsilankyti Sugiharos grožio klinikoje. Ten bus trys pamokos uz 220Lt, ju registratore taip isaiskino kad tikrai susigundziau blink.gif aisku brangoka, bet gal pagaliau ismoksiu maskuoti trukumus ir ryskinti privalumus mirksiukas.gif Butinai parasysiu atsiliepima 4u.gif Siaip dar skambinau i Eslauda, tai ten 65Lt viena pamoka su savo kosmetika. Sugiharoj naudos visaziste salono kosmetika...Manau Sugiharoj pigios kosmetikos nenaudoja, bet spalvas visada galima atitaikyti mirksiukas.gif

Beje buvau ir avon kursuose. (buvau konsultante 4u.gif ) Nieko ten issamaus nepasakojo, tiesiog pristate avon dekoratyvine kosmetika ir padaze viena moteri, veliau visom leido dazytis avon gaminiais. Paklausus keletos klausimu ta ju "koordinatore" tesugebejo islementi kazka panasaus i Sarmos konsultanciu patarimus...is kitos puses tais kursais likau patenkinta, nes nemokamai ir priedo isbandziau daugybe avon gaminiu ax.gif
Atsakyti