Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas

[/quote]
na taip, tokius dalykus turbut pastebi visi, isskyrus to makiazo turetoja:)
man irgi iki sios yra nesuvokiama, kaip galima su ryskiais seseliais ir tamsiai ruda pudra diena vaikscioti.. kartais pagalvoju, kad gal vonioj dazosi, kur sviesa ne kokia ir todel taip iseina? nes, kad taip darytu samoningai, negaliu patiketi....
[/quote]

Oi kiek daug zinau tokiu kurios tai daro samoningai doh.gif Bet jai joms grazu tai tegul mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amira: 20 balandžio 2006 - 16:55
QUOTE(Lala @ 2006 04 18, 16:32)
Pasiziurekit, kaip graziai pariskintos akys  wub.gif
http://club.passion....der=asc&start=0

nu geras as net issidejau i favorite sita saita kaip graziai ten sakes bandysiu pati wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Amira @ 2006 04 19, 17:24)
Ka gi su praejusiom sventem visas  4u.gif Pasipasakosiu apie Sugiharos grozio terapijos klinikos indvidualias makiazo pamokas.

Siaip tos pamokos tikrai brangokos, dabar galvoju gal kur kitur ir pigiau butu buve, bet ju visaziste tikrai profesionali  thumbup.gif Ka gavau is tu pamoku, tai kad dabar zinau kas is tikruju man tinka  mirksiukas.gif Be to gavau praktiniu patarimu(pvz kad visai nebutina pirkt brangiausiu seseliu...), dar kokias klaidas dazniausiai darom ir pan...
Zinoma jei turit pazistama ar drauge baigusia rimtus visazistu kursus , kuri jus pamoko tai tikrai neverta moket tiek pinigu  blush2.gif Jau rasiau dar nenuejus i sugihara kad jokie avon ar oriflame kursai tokiu atveju tikrai nepades...Preie sitos nuomones lieku ir dabar.
Siaip dabar ir demesi daznai atkreipiu i nevykusiai pasidaziusias moteriskaites  doh.gif i vykusiai ir gi atkreipiu 4u.gif
Kad graziai pasidazytum nebutina turet viso parduotuves spalvu asortimento, dazniausiai uztenka keliu klasikiniu spalvu...

Tad sekmes visoms besimokancioms ir jau ismokusioms  4u.gif

O kiek laiko per diena makiazo pamokos trunka ?

Atsakyti
QUOTE(asara @ 2006 04 21, 12:55)

Kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(leja30 @ 2006 04 23, 11:16)
Kokia kaina?

Kiekviena pamoka apie valanda.Kaina jau rasiau 220Lt uz 3.
Atsakyti
Gėda klausti, bet norėčiau pasitikslinti... Tuos pudros rutuliukus reikia tepti ant krempudros, taip? Gavau dovanų ir nežinau kaip tikslingai jais naudotis blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2006 04 24, 18:36)
Gėda klausti, bet norėčiau pasitikslinti... Tuos pudros rutuliukus reikia tepti ant krempudros, taip? Gavau dovanų ir nežinau kaip tikslingai jais naudotis  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Rutuliukai naudojami lygiai taip pat kaip ir paprasta pudra, jei tai bronziniai rutuliukai siulyčiau kol kas juos naudoti kaip skaistalus. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2006 04 24, 19:10)
Rutuliukai naudojami lygiai taip pat kaip ir paprasta pudra, jei tai bronziniai rutuliukai siulyčiau kol kas juos naudoti kaip skaistalus. cool.gif

Ačiū blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2006 04 24, 16:36)
Gėda klausti, bet norėčiau pasitikslinti... Tuos pudros rutuliukus reikia tepti ant krempudros, taip? Gavau dovanų ir nežinau kaip tikslingai jais naudotis  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Ir mane pradėjo kamuot šiandien šis klausimas - ar pasitepus krempudrą reikia dar ant viršaus tept rutulinę, presuotą ar birią pudrą? Visą laiką tepu tik kreminę, bet pamaniau, kad sausa dar labiau užmaskuotų visus "trūkumus" ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2006 04 26, 23:00)
Ir mane pradėjo kamuot šiandien šis klausimas - ar pasitepus krempudrą reikia dar ant viršaus tept rutulinę, presuotą ar birią pudrą? Visą laiką tepu tik kreminę, bet pamaniau, kad sausa dar labiau užmaskuotų visus "trūkumus" ? blush2.gif

Kokios spalvos rutuline pudra? Jei ji su blizgesiu ir tamsi, o jus dar neidegusi- naudokit rutuline kaip skaistalus, jei makiazo pagrindas neduoda efekto lyg butumet pasipudravisi, namie naudokit biria pudra(lygiau padengia ir fiksuoja makiazo pagrinda) , dienos begyje naudokit kompaktine.rutuline taip pat patogiau naudoti namuose.
Atsakyti
man kosmetologė patarė naudoti tik kreiminę pudrą kasdienai cool.gif

o šiaip geriau gydyti odą, o nenaudoti N priemonių trūkumams paslėpti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2006 04 26, 23:00)

Kiekvienai dienai(dienos makijazui)nereikia jokios daugiau pudros,nebent dienos laikotarpiu oda pradetu blizgeti,tai galima papudruot kompaktine(presuota),o vakarui jau galima pudruot ant krempudros biria ar kompaktine.
Atsakyti