Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas

QUOTE(vita82 @ 2007 03 23, 21:09)
O kaip instaliuoti?  blush2.gif
smile.gif

paspausi ant paryskinto instaliation ar kazkas pan. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2007 03 23, 20:17)
o man jis kliūna dėl to, kad viso jo neišpausi, dalis liks ant sienelių  doh.gif

Kiekvienam savo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(medeelin @ 2007 03 23, 20:18)
paspausi ant paryskinto instaliation ar kazkas pan.  smile.gif

nu, jau kažką pridarbau, netyčia atšaukiau, doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vita82: 23 kovo 2007 - 20:40
tai bandyk dar karta, turetu buti dar toks uzrasas.As pirma karta irgi atsaukiau,o paskui iki galo instaliavau smile.gif
Atsakyti
mano pagrindine taisykle:MAZIAU YRA DAUGIAU. :4u:siais laikais naturalumas tampa didele vertybe ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2007 03 23, 19:33)
taip, taip ir vadinasi , šešėlių pagrindas. Juo pasitepus šešėliai nesubėga visą dieną  thumbup.gif  Prieš dažantis su šešėliais reikia jo užtepti ant vokų, palaukti minutėlę ir viskas, tada tepi šešėlius  rolleyes.gif  geri yra Lumene, Artdeco, BeYu smile.gif aš turiu Artdeco, jis toks user posted image

Kaina apie 26 lt  smile.gif

Aciu Milduk ir Baltija thumbup.gif
pasirodo as dar tieeeeeek nezinau...... sokiai.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2007 03 23, 20:17)
o man jis kliūna dėl to, kad viso jo neišpausi, dalis liks ant sienelių  doh.gif

Net jei ir neišsispaus viskas, vis tiek išeina pigiau nei Artdeco tongue.gif
Atsakyti
Kai tutele jau baigiasi reikia pasiimti zirkles ir perkirpti ir dar ilgai galima nuo tu paciu sieneliu krapstyti, kad nesudziutu tiesiog viena i kita imaukite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2007 03 29, 14:54)
Kai tutele jau baigiasi reikia pasiimti zirkles ir perkirpti ir dar ilgai galima nuo tu paciu sieneliu krapstyti, kad nesudziutu tiesiog viena i kita imaukite smile.gif

mano mama taip daro biggrin.gif ir as taip emiau daryti.
Atsakyti
Mono firminis '5 minuciu' dieninis makijazas, su kavos pagerimu:
1. Nusiprausiu veida
2. Tonikas
3. Akiu+dieninis kremas ir einu gerti kavos. Po kavos
4. Vasara - paprasta pudra, ziema dar biski tepu krempudros
5. Su specialiu piestuku susitvarkau antakius - kitam gale toks patogus sepetelis
6. Akiu piestuku - nuo virsutinio voko vidurio bele kaip breziu iki isorinio kampo, ausu krapstuku graziai aptrinu taip kad biski kiltu i virsu ir kliutu apatiniam vokui
7. Tusas ir lupu blizgesys

Pigu, efektyvu ir dienai minimalu. Ir dar gerai, kad jei vakare reik kur eiti ir nera galimybiu gryzt namo, vakarinis makijazas 'uzsipaiso' ant virsaus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(BlueFire @ 2007 05 02, 22:31)
1. Nusiprausiu veida
2. Tonikas
5. Su specialiu piestuku susitvarkau antakius - kitam gale toks patogus sepetelis
6. Akiu piestuku - nuo virsutinio voko vidurio bele kaip breziu iki isorinio kampo, ausu krapstuku graziai aptrinu taip kad biski kiltu i virsu ir kliutu apatiniam vokui

Pigu, efektyvu ir dienai minimalu. Ir dar gerai, kad jei vakare reik kur eiti ir nera galimybiu gryzt namo, vakarinis makijazas 'uzsipaiso' ant virsaus  thumbup.gif

Man toks dalykas kokią pusę valandos užimtų...
Atsakyti
QUOTE(BlueFire @ 2007 05 02, 22:31)
1. Nusiprausiu veida
2. Tonikas

Pigu, efektyvu ir dienai minimalu. Ir dar gerai, kad jei vakare reik kur eiti ir nera galimybiu gryzt namo, vakarinis makijazas 'uzsipaiso' ant virsaus  thumbup.gif

kaip nekeista bet mano rytinis makiazas labai panasus ax.gif tik su priestuku nebreziu tik tusas kartais sviesius seselius ir kaip tiksliai pasakyta vakarini makiaza ant virsaus galima taip pat greitai pasidaryti thumbup.gif
Atsakyti