Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas

QUOTE(alisa_ @ 2007 05 28, 07:31)
Filmuke sakoma, kad sepetelius reikia krts nuo karto plauti, o tie buteliukai yra plovikliai naudojami sepeteliams plauti smile.gif Pries dedant skaistalus, butina nuo sepetelio nuimti ju pertekliu, o tai galima padaryt 2 budais:
1. Krestelint sepeteli i rankos pirsta
2. Patrinant sepeteli su skaistalais i popierine servetele

4u.gif

ačiū mirksiukas.gif žiūrėjau be garso, tai ir nesupratau doh.gif
Atsakyti
O gal kuri gali pasakyti, kodėl vasarą makiažo pagrindą geriau pakeisti kompaktine pudra? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra.2 @ 2007 05 28, 14:28)
O gal kuri gali pasakyti, kodėl vasarą makiažo pagrindą geriau pakeisti kompaktine pudra?  4u.gif

Vasara geriausia yra toninis kremas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra.2 @ 2007 05 28, 17:28)
O gal kuri gali pasakyti, kodėl vasarą makiažo pagrindą geriau pakeisti kompaktine pudra?  4u.gif

na pvz pas mane odele misri todel su kompaktine ir lengviau jauciasi ir matiskumas ilgiau islieka
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2007 05 28, 19:04)
Vasara geriausia yra toninis kremas  smile.gif

O tai makiažo pagrindas ir toninis kremas kuom skiriais? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra.2 @ 2007 05 28, 19:46)
O tai makiažo pagrindas ir toninis kremas kuom skiriais?  4u.gif

Na jau buvo apie tai kalbėta. Makiažo pagrindas skirtas užlyginti odos nelygumus, poras, ant jo vėliau tepamas makiažas, kuris tvirčiau laikosi. Tiek krempudra, tiek toninis kremas gali būti naudojami kaip makiažo pagrindas (bent jau tie, ant kurių tai pažymėta, kad tinka kaip makiažo pagrindas), bet pats pagrindas atspalvį ne visada suteiks - yra bespalvių ir įvairių kitokių makiažo pagrindų.
Atsakyti
esu vilniete noreciau tapto avon konsultante, labai prasau parasykite papasakokite kaip dirbti ar katalogai mokami, kiek procentu nuo uzsakymo, kur tas biuras randasi vilniuje,busiu dekinga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Turkcena @ 2007 06 13, 23:24)
esu vilniete noreciau tapto avon konsultante, labai prasau parasykite papasakokite kaip dirbti ar katalogai mokami, kiek procentu nuo uzsakymo, kur tas biuras randasi vilniuje,busiu dekinga  wub.gif

www.avon.lt ir avon tema SM - pakonsultuos atsakančiai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 05 28, 19:07)
na pvz pas mane odele misri todel su kompaktine ir lengviau jauciasi ir matiskumas ilgiau islieka

Kokia naudoji? 4u.gif nekemsa poru? mirksiukas.gif
Atsakyti
makijazo pagrindu gali buti ir dieninis veido kremas,ant tokiu kremu buna parasyta,kad tinka makijazo pagrindui.sa asmeniskai naudoju tik kopm.pudra ir tai retai
Papildyta:
quate,kiek suprantu tu esi visu galu meistre.tavo patarimai jega.apziurejau visus ikeltus makijazus ir noreciau tavo patarimo,nes arteja dukros vestuves ir pie pelenu rozes spalvos noriu pasidaryti makijaza.man jau virs 40m wub.gif
Atsakyti
QUOTE(floris @ 2007 06 14, 17:17)
nes arteja dukros vestuves ir pie pelenu rozes spalvos noriu pasidaryti makijaza.man jau virs 40m wub.gif

kas čia per spalva g.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2007 05 18, 17:53)
ar pvz. nuo šešėlių šepetėlių priklauso akių makiažo kokybė?  4u.gif

Ne,jei jau esi igudus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(floris @ 2007 06 14, 18:17)

quate,kiek suprantu tu esi visu galu meistre.tavo patarimai jega.apziurejau visus ikeltus makijazus ir noreciau tavo patarimo,nes arteja dukros vestuves ir pie pelenu rozes spalvos noriu pasidaryti makijaza.man jau virs 40m wub.gif

O kokia jusu akiu spalva?
Atsakyti