Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas

www.sarma.lt-irgi yra makiažo pagrindai, lietuviškai.
Atsakyti
QUOTE(natie @ 2005 02 03, 22:10)
na as uz tokias pamokas paklojau 500lt., nes specialybei reikia, bet pamoku skaicius neribotas sake kol neismoksiu nepaleis:) tei nuo rugsejo 6sieniais dar wis waikstau biggrin.gif ir laaabai daug suzinojau thumbup.gif o is zurnalu ar neto ismokt be sancu sad.gif reik praktikos ax.gif

O kokiam mieste lankei ir kur, jei ne paslaptis? blush2.gif
Atsakyti
Buvau pati susidurusi su tokia problema seniau.
Is tiesu tai patarciau jei turi laiko ir atliekamu pinigeliu - nueik i grazio centra.
Man teko lankyti 2 savaiciu kursa, bet tikrai nepasigailejau- dabar be niekieno pagalbos daliu ir makiaza pasidaryti ir del antakiu nesijaudinu wink.gif sekmes
Atsakyti
Mielos moteriškaitės, pabandysiu jums padėti. smile.gif Pati dažytis išmokau pagal visokiausius žurnalus, ir beja, nenoriu girtis, bet pasidažau gražiai. Taigi, parašysiu keletą makiažo pavyzdžių ir nurodysiu, kaip juos pasidaryti.
1 taisyklė. Makiažas turi derėti prie nagų lako, sijono, ar palaidinės (spalva turi atitikti bent vieną iš jų, pvz. mėlyna palaidinė-mėlyni šešėliai)
2. taisyklė. veidą nuplauti drugnu veidu, išsausinti, patepti kremu (kremas turi atitikti odos tipą). Palaukti bent jau 5 min. kol kremas įsigers.
3. Veidą tolygiai padengti kremine pudra (pudros spalvą išsirinkite pagal delno odos spalvą) Man priimtiniausios pudros- tos pigiosios rusiškos. Niekad nebijokit nebrangios rusiškos kosmetikos. Ji tikrai neprastesnė už garsių firmų kosmetiką.
4. Akių vokus padenkite šešėliu nuo tamsiausio tono, iki šviesiausio (t.y. pačius vokus dengiame ryškiausiu spalvos tonu, šiek tiek aukštėliau - šviesesniu, o jau prie pat antakių - šviesiausiu tonu.
5. Dabar paimkite šepetėlį ir braukite per vokus tol, kol nebebus matyti atspalvių pasikeitimo linijų.
6. Asmeniškai aš vengiu dažyti antakius, ar apvedinėti akis kontūriniu pieštuku - akys tampa tarsi įrėmintos, ar dar blogiau - atrodote kaip zombis biggrin.gif
7. keliais sluoksniais nudažykite blakstienas (nepamirškit ir apatinių blakstienų)
8. Skruostikaulius paryškiname skaistalais (pati naudoju skaistalų rutuliukus - ir gražu, ir ilgai naudojasi) Tik nepadauginkite, nes atrodysit, kaip per užgavėnes.
9. Padažome lūpas lūpų dažais, o vėliau - blizgesiu.
10. Galiausiai susitvarkykime plaukus, įsisekime auskarus.
Na va. viskas.
Atsakyti
Man atrodo, kad tai toli gražu ne viskas. Čia parašyti dalykai kurios ko gero kiekviena iš mūsų žino. Svarbiausia žinoti kaip patepti. Vienom skaistalais reikia dažyti vienas vietas, kitom kitas. Ir su šešėliais nėra taip paprasta gražiai pasidažyti. Vienom reikia tamsiu šešėliu tepti vokų raukšles iš šonu, o kitom palei visą akį (nežinau ar aš aiškiai parašiau, bet manau suprasit).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viksva: 04 vasario 2005 - 13:06
QUOTE(Valentinka @ 2005 02 04, 08:22)
O kokiam mieste lankei ir kur, jei ne paslaptis?  blush2.gif

na lankiau as wilniuj roman studio salone sw.stepono gatwe smile.gif
Atsakyti
na galiu pasakyt kad tos 10 iswardintu taisykliu nieko nepades,k ol nemokesi suformuot sawo weiduko, nes reik ismokt slept trukumus, pwz, gal weidas per ilgas ar per platus, tai reik daryt swiesiais arba tamsiais seseliais formojant weido apimti, jei reik praplatint weiduka reik kaktos wirsu, nosyte ir smakra tamsint, skruostus prie ausyciu swiesint ir param param...tai tikrai nera lengwa schmoll.gif l.skirtingai dazomi skruostikauliai, karatis wienoj pusej reik zemiau negu kitoj, tei wat yra daug dayg wisko... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2005 02 04, 12:25)
Mielos moteriškaitės, pabandysiu jums padėti.  smile.gif  Pati dažytis išmokau pagal visokiausius žurnalus, ir beja, nenoriu girtis, bet pasidažau gražiai. Taigi, parašysiu keletą makiažo pavyzdžių ir nurodysiu, kaip juos pasidaryti.
1 taisyklė. Makiažas turi derėti prie nagų lako, sijono, ar palaidinės (spalva turi atitikti bent vieną iš jų, pvz. mėlyna palaidinė-mėlyni šešėliai)
(

Manau, kad makijazas yra labai individualus kiekvienai is musu. Ir nera nei vienos taisykles, kuria galetume taikyti visoms. Juk mes esame skirtingos. Ir net jeigu kazkuo ir panasios, tai dar nereiskia, kad mums tinka tas pats, juk mes kiekviena turime dar ir savo stiliu!
Net pirma taisykle, kuri atrodytu lyg ir savaime suprantama, dar nera taisykle visoms. Man pvz., siuo metu kaiptik labai nepatinka makijazas kuris dera prie nagu, palaidines ar sijono. Net nezinau del ko cia taip, ar del mano amziaus, bet man atrodo kad dabar taip yra madinga, nieko su nieku nederinti. O jei ir ne, tai as vis del to lieku prie nuomones, kad geriau makijazas tinkantis, o nemadingas, negu madingas- bet netinka.
Neseniai dalyvavau vestuvese, kur vilkejau svelniai rozine suknele, o akis atvirksciai, isryskinau stipriai zerinciais zydrais seseliais ir zinokit...atrodziau super thumbup.gif Jauciausi puikiai. Ir niekada dar negavau tiek komplimentu, kai derindavausi prie kazko.
Aisku, gyveni ir tobuleji. Nors ir nesiskundziu makijazo pasidarymu, bet manes vis nepalieka mintis, kad galbut nuejusi pas profesionalus galeciau is ju ismokti kazko naujo ar kazko neatrasto.Arteja mano gimtadienis, ir sugalvojau kad dovanos noriu - visazisto pamoku.
Gal galetumet patarti kur nueiti? Gal kas buvote?Ar verta? Esu kauniete, bet daznai lankausi grozio terapijos ir chirurgijos centre, vilniuje, tai lyg nutariau ten ir nuvaziuot. 3 pamokos kainuos 200Lt. Gal kas bandete? Lauksiu atsakymu. Dekui
Atsakyti
help.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2005 02 06, 02:12)
Manau, kad makijazas yra labai individualus kiekvienai is musu. Ir nera nei vienos taisykles, kuria galetume taikyti visoms. Juk mes esame skirtingos. Ir net jeigu kazkuo ir  panasios, tai dar nereiskia, kad mums tinka tas pats, juk mes kiekviena turime dar ir savo stiliu!
Net pirma taisykle, kuri atrodytu lyg ir savaime suprantama, dar nera taisykle visoms. Man pvz., siuo metu kaiptik labai nepatinka makijazas kuris dera prie nagu, palaidines ar sijono. Net nezinau del ko cia taip, ar del mano amziaus, bet man atrodo kad dabar taip yra madinga, nieko su nieku nederinti. O jei ir ne, tai as vis del to lieku prie nuomones, kad geriau makijazas tinkantis, o nemadingas, negu madingas- bet netinka.
Neseniai dalyvavau vestuvese, kur vilkejau svelniai rozine suknele, o akis atvirksciai, isryskinau stipriai zerinciais zydrais seseliais ir zinokit...atrodziau super thumbup.gif Jauciausi puikiai. Ir niekada dar negavau tiek komplimentu, kai derindavausi prie kazko.
Aisku, gyveni ir tobuleji. Nors ir nesiskundziu makijazo pasidarymu, bet manes vis nepalieka mintis, kad galbut nuejusi pas profesionalus galeciau is ju ismokti kazko naujo ar kazko neatrasto.Arteja mano gimtadienis, ir sugalvojau kad dovanos noriu - visazisto pamoku.
Gal galetumet patarti kur nueiti? Gal kas buvote?Ar verta? Esu kauniete, bet daznai lankausi grozio terapijos ir chirurgijos centre, vilniuje, tai lyg nutariau ten ir nuvaziuot. 3 pamokos kainuos 200Lt. Gal kas bandete? Lauksiu atsakymu. Dekui

as manau 3pamokos uz 200lt neapsimoka, nes as mokejau 500lt, jau buwau gal 12 kartu, ir da galo nesimato, teip kad nezinau ar ten l.daug ka papasakoja, nes kas kart wis nauju dalyku suzinau, ir atrodo kad kuo daugiau zinau- tuo labiau truxta ziniu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(natie @ 2005 02 08, 19:02)
as manau 3pamokos uz 200lt neapsimoka, nes as mokejau 500lt, jau buwau gal 12 kartu, ir da galo nesimato, teip kad nezinau ar ten l.daug ka papasakoja, nes kas kart wis nauju dalyku suzinau, ir atrodo kad kuo daugiau zinau- tuo labiau truxta ziniu doh.gif
tai as nesuprantu ko ten tave tiek moko?Arba labai jau prasta mokine biggrin.gif biggrin.gif konkreciau papasakok,nes as esu praejus kursus netgi pazymejima turiu,jie truko 3 menesius ir tai makiazo pamokos visko nesudare,moke visko,tiek manikiuro,pedikiuro ,masazo pagrindai...Makiaza staigiai visos ishmoko daryt,ir tos teorijos butinos neperdaugiausiai,praktika truko menesi smile.gif Ir prasau -egzaminus visos kuo puikiausiai ishlaike,graziausiai dazosi...Daugelis praejusiu kursus kosmetikemis dirba,o jei zmogu individuliai mokys tris pamokas manau,kad saunu.Jei tereikia,kaip suprantu,savaji veiduka moket graziai ishpeckiot,tai va butent ir suteiks informacijos ko reikia jos veidui,jos tipui...3-ju dienu per akis..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asilisa: 08 vasario 2005 - 19:44
QUOTE(natie @ 2005 02 03, 22:10)
na as uz tokias pamokas paklojau 500lt., nes specialybei reikia, bet pamoku skaicius neribotas sake kol neismoksiu nepaleis:) tei nuo rugsejo 6sieniais dar wis waikstau biggrin.gif ir laaabai daug suzinojau thumbup.gif o is zurnalu ar neto ismokt be sancu sad.gif reik praktikos ax.gif

Va cia man neaisku,atsakyk smile.gif Nuo rugsejo sestadieniais eini tai jau iki dabar nemazai laiko susidaro blush2.gif Zurnaluose,knygose galima rast naudingu patarimu,merginos biggrin.gif O praktikuotis galit ant saves doh.gif
Atsakyti