Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas

QUOTE(Frosted_berry @ 2005 02 23, 21:46)
Mano vokas matosi absoliuciai visas, o jei ir yra raukslele (jei ja taip galima pavadinti) smile.gif nu ji visai ten, kur vokas turi pasibaigti, toookia mazyyyyyte....  nu beveik nera.. smile.gif nu bet ka padarysi smile.gif

Tai tau kaip tik turėtų gražiai šešėliai atrodyti. Pas mane, tai į tas raukšleles "sueina" ir šiaip nelabai matosi visas padarytas menas tongue.gif
Atsakyti
Radau keleta rusisku puslapiuku-grozio pamokeliu,paziurekit,gal ka naudingo rasit cia,cia ir cia
Atsakyti
QUOTE(micra @ 2005 02 24, 12:09)
Radau keleta rusisku puslapiuku-grozio pamokeliu,paziurekit,gal ka naudingo rasit cia,cia ir cia

kaip gaila, kad rusiškai sad.gif aš rusų kalbos tik du žodžius moku persakityt - konec filma tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2005 02 24, 18:49)
kaip gaila, kad rusiškai  sad.gif  aš rusų kalbos  tik du  žodžius moku persakityt - konec filma  tongue.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
turbut visos is cia esanciu dailiosios lyties atstoviu megsta pasilinksminti.smile.gif
kaip pasiryskinate veido bruozus pries eidamos i koncertus ar klubus?

as tai pirmiausia, jei koncertas geras:
1 uzsidedu d sluoksnius krem pudros
2. apsivedu akis pilku piestuku
3. prisiklijuoju dirbtines blakstienas/ ar pasidazau jas 3 sluoksniais tusu.
4. papudruoju oda bronzine pudra
5. pasiryskinu lupas baltu blizganciu piestuku:) thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

labai laukiu jusu pasisakymu:)
Atsakyti
na pasilinksmint gal ir megstu, bet tiek tikrai nesidazau. blink.gif Juk, kai soki ir visa slapia buni, tai tie dazai nuvarva, tokia dar nesvaresne pasidarai.
as pasidazau minimaliai, tik pudra dedu, piestuka akim naudoju ir pasiteplioju dvispalviais seseliais. Kaip ir viskas.
Atsakyti
As tai krem pudros sluoksni, poto broziniu rutuliuku. na toliau zinoma seseliai, piestukas ir tusas. o lupas tai pagal nuotaika kartais lupdaziu kartais uztenka tik blizgesiuko. ir jei atviresni drabuziai tai turiu toki blizgesi, pasiblizginu ir viskas. Labai paprasta ir greita. smile.gif
Atsakyti
aš jei ruošiuos daug šokti, tai daug nesidažau, o jei šiltas metų laikas tai ir pudros nededu, nes paskui labai oda parausta. O šiaip tai tepu pudrytę, nedaug šešėlių, lūpos tik su blizgesiu.
Atsakyti
Šiame skyrelyje pasidalinkime savo gudrybėmis siekiant tobulo makiažo. group.gif Kas ką žinot tai ir rašykit norint tobulai atrodyti žinių niekada nebus per daug. biggrin.gif
Atsakyti
Kompaktinę pudrą tepkite drėgna kempinėle tuomet gražiau atrodys. Kompaktinę pudrą galima naudoti kaip birią pudrą, reikia plačiu birios pudros šepetėliu perbraukti per kompaktinę pudrą ir tepti ant veido.
Atsakyti
SKAISTALUS TEPKITE BIRIA PUDRA PAPUDRUOTĄ VEIDĄ. ANT MAKIAžO PAGRINDO JIE NETOLYGIAI PASISKIRSTO.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vanessa: 24 balandžio 2005 - 19:59
Šėšėlius tepti ant pudruotų arba kremine pudra užteptų vokų. tada gražiai atsiskleis spalva ir nesubėgs į raukšleles šėšėliai dienos bėgyje.
O kreminę pudrą tikrai reikia tepti drėgna servetėle tapšnojant o ne zulinant:)
Ir kad makiažas būtų gražus,. reikia ir šiaip prižiūrėti veiduką, plaukus, tvarkyti antakius ir t.t. tada ir makiažas bus gražus:) tik taip įmanoma būti gražiai:)
Ir pačiai nepamiršti šypsotis, manyti, kad esi gražiausia ir šauniausia mergina:) dar būti įsimylėjausiai, tada veidas švytės ir akytės spindės:)
Atsakyti