Aš darau taip:
3 kiaušiniai
cukraus pusė stiklinės
1 indelis mascarponės (250g)
sausainių tų pailgų arba biskvitų, kur būna tortams pertepti
želatinos 2 šaukštelius ištirpinti 100 gr. vandens, pakaitinti, atvėsinti
kakavos
tirpios kavos
trynius su cukrum labai gerai išplaku, tada mascarponę dedu , vėl išplaku, želatiną supilu. Baltymus labai labai išplaku atskirai ir sudedu į bendrą masę, su šaukštu išmaišau, bet labai nemakaluoju.
į formą dedu sausainius arba biskvitą, gerai palaistau kava, pilu pusę masės, barstau su kakava, ir kartoju sluoksnius dar kartą.
tortą į šaldytuvą, laikyt per naktį.
būtinai darau iš vakaro, nes želatina nesusitingtų kitaip ir turi masė įsigerti į biskvitus.
Kaip tortas tai nieko atrodo ir labai skanus, gaivus, gerai pjaustosi, bet dėl gabaliukų atnešimo į darbą - tai jau taip, atrodo kaip košeliena. Žodžiu transportuoti visą ir nedalomą

) ir man skaniausia pirmą dieną, o paskui sutyžta...