QUOTE(Niki @ 2006 12 31, 18:51)
Na tai jeigu jau tokia asė esi konditerijoje, tai gal pamokytum kaip teisingai daryti? Gal ką ir ne taip darau, bet skonis tai tikrai iš maniškių niekam nepatiko - per rūgštus, tokių būna ir parduotuvėje, kai daug rūgštelės prikrauna, tik niekaip nesuprantu kam
Martini irgi patvirtino, kad mažiau dėjo citrinų ir daugiau želatinos - vadinasi ne man vienai skonis netinka, tik kad apsigavau tiek sulčių prikrovusi ir tiek.
Nei as ase nei ka

Tiesiog visada gavosi ir tiek. Man jis patinka, o koks parduotuvinio sitokio torto skonis jau nebeatsimenu, nes neturiu galimybes jo nusipirkti

O mokymas tai va toks - 100gr cukraus - 100ml citrinu sulciu. Plaktos grietineles dedu daugiau ir butinai (pabreziu butinai) reikia laukti kol prades suris su jogurtu stingti, nes kitaip gausis eiline zele. Kai sumaisai plakta grietinele su pradejusia stingti mase, tai net ir tu raizymu su sakute nebereikia daryti. Gaunasi tiesiog bangos

O del zelatinos tai nelabai galiu patarti - as visada dedu is akies. O ir zelatina gal cia kitokia

Jos nereikia brinkinti, uzpilu vandeniu ir dedu i mikrobange kad istirptu, o paskui jau sumaisau su surio ir jogurto mase. Jogurto irgi cia nera vanilinio

Gal nelabai as ir ieskau - perku paprasta naturalu ir darau is jo. Tik kai dedu cukru, tai dedu 20gr vanilinio, o likusi paparasta. Tiesa karatis dedu braskini jogurta - zodziu kaip sauna i galva

Taigi sekmes ir jei ka neaiskiau parasiau tai klausk - su mielu noru pasidalinsiu patirtim