ir ka galvojatm, supykau ir padariau as si tortuka truputi ne toks isejo, kokio tikejausi, bet vis tiek niam o jus kai daret, kiek ir ko butent dejot, kad butu skonis kaip is maximos?
nu dejau maziau grietineles daugiau jogurto daugiau zelatinos.... gavosi panasus kremas labai panasus i maximos bet jei darysiu dar tai desiu biskvita maximinis jug su biskvitu
o man kaip tik pasirode, kad per daug jogurto ir tik jo skonis kazkodel ir jautesi. galvojau, kai kitakart darysiu, daugiau grietineles det, maziau jogurto o maskarpones suris isvis kazkur dingo
nu dejau maziau grietineles daugiau jogurto
daugiau zelatinos.... gavosi panasus kremas labai panasus i maximos
bet jei darysiu dar tai desiu biskvita maximinis jug su biskvitu
aisku kad ne ten kaip man atrodo yra biskvitas kremas su maskarpone biskvitas grietinele su kazkuo ar be kazko biskvitas .......maskarpone biskvitas grietinele su kazkuo uogos cukraus pudra bent jau man taip visada atrodo...
Na, aš dėjau natūralų jogurtą, be jokių skonių, todėl man jis išskirtinai nesijautė. Ir skonis buvo beveik identiškas maximiniam, tik galbūt būtų galima šiek tiek sumažinti želatinos kiekį.. Tokie mano pastebėjimai..
tortukas gavosi, bet ne taip kaip reikejo ir norejosi, siaip labai skanus, tik gaila, kad nevisiskai sustengo, matyt, per mazai idejau zelatinos, tai truputi valgem kitaip