Aneta, tas receptas, tai viena Tiramisu versija, tik ne su damos pirsteliais, o su biskvitu. Jeigu darai su alkoholiu, tai geriausiai tinka romas.
As isbandziau maskarpones kremu sutepti biskvita. Truputi nuziurejau nuo Sonatinos, truputi improvizavau... Rezultatu likom suzaveti
Reikejo: 500 g mascarpones, 500 g grietineles, 150 g cukraus, 9 lapeliu zelatinos(18g), 200g braskiu( avieciu, arba kitu uogu), 200 g konservuotu persiku ir ju sulciu.
Biskvitas sulaistomoas persiku sultim. Mascarpone isplakiau su cukrum, sumaisiau su isplakta grietinele, ipyliau istirpinta zelatina ir padalinau mase pusiau. Tada i viena puse imaisiau sutrintas braskes, i kita sutrintus persikus. Biskvita sutepiau:vienas sluoksinis su braskem, kitas su persikais. Palikau stingti saldytuve apie 3h. Gavosi labai svelnaus skonio tortas. Ypac tas sluoksnis su braskem , labai labai skanus gavosi. Manau kad cia dar imanoma daug ko prisigalvoti. Pvz su riesutais...