Įkraunama...
Įkraunama...

Blogiausios vairavimo mokyklos

turiu patirties dvejose vairavimo mokyklose. pirma kurioje mokiausi tai autoakademija, kita cia pamineta praitam puslapy autoklase. kadangi cia tema apie prasciausias mokyklas tai antros nebeminesiu. is pirmos isejau atvazinejus 7 pamokas. priezasciu kodel labai daug. ir po isejimo paaiskejo dar daugiau smile.gif .
taigi, pasirinkau mokykla sodu gatvej su mintim kad man atvykus traukiniu bus arciausia. nepaskaiciavau to, kad sodu gatvej instruktoriaus kuris neatvyksta i pamoka gali tekt laukt kartu su ten dirbanciom prostitutem. kai mokykla sau leidzia nepranest apie tai kad vienintelis instruktorius neatvyks i darba, jautiesi durniaus vietoj. tai cia maziausiai. kai per 7 pamokas nebuvau nei kart aikstelej man atrodo kad nenormalu. ta beje patvirtino ir inspektorius is keliu ir transporto ar kaip ten ji. nes aikstelej per pirmas pamokas turi pabuvoti. o dabar linksmiausia dalis. 7 kartus as vazinejau puse metu (teisybes delei turiu pasakyt kad tris menesius buvau padejus ta reikala i sona del savo priezasciu), tai reiskia kad 3 men ir 7 isvazineti kartai. ir kai galiausiai suzinojau, kad tas vieninteles instruktorius pasieme dar savaite atostogu, po jau turetos ir vazinet man iseitu atlaukus eile tik po 3 savaiciu, nusprendziau, kad gana.
dabar priezastys del ko ten dar neverta eiti, kurios maniau kad norma. kitoje mokykloje supratau, kad instruktoriai gerbdami mokini paruko pries pamoka. ir kas idomiausia net nebando klaust ar galiu masinoj rukyt. kitas keistai pasirodes dalykas, kai administratore pasake kad pas juos insrtuktoriai nerekia. galvojau nereikia cia lele. ir ka, vazinejau su tos mokyklos 5 instruktoriais is tikro nei vienas niekad nepakele balso. ir dar, cia jau man paciai labai skaudziai atsiliepes dalykas, kadangi man per rekimus nebuvo paaiskinta kada ta sankaba reikia minti, as ja per regitros egzamina myniau pristabdydama. priskaiciavo 4 tokias klaidas. beje, autoakademijoj moko vaziuot su laisvu begiu. sito man kitoj mokykloj grieztai neleido. ir svarbiausias argumentas, pakeitus mokykla man atsirado noras vairuoti ir po truputi dingo buve baimes.

o del to, kad yra zmogaus zioplumo faktorius visiskai pritariu. jei jo nebutu niekada niekas nedarytu avariju. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(orintuse @ 2012 03 30, 13:42)
Aš įsiterpsiu, pakelimui jūsų nuotaikai. smile.gif taigi pradžioje ėjau i juozo gelumbausko mokykla,teorijos dėstytojas ten tikrai labai geras, tačiau reikėjo pradėt vairuot na aš pradžioj niekaip nesugebėdavau atplėšt kojos nuo sankabos tai instruktorius paėmė su ranka glosto glosto man ta koja ir tik jaučiu kyla kyla vis aukščiau ir taip vos ne iki tarpkojio doh.gif  lotuliukas.gif po to karto su juo nebevažiavau.Paskui ėjau į strižak mokykla ten instruktorius tikrai papuolė geras, neturiu jam nieko prikišt, bet kadangi esu biški vištelė tai važiavau papildomus 42 kartus ir išlaikiau iš 3 karto tik doh.gif  blush2.gif man jau jis sakydavo , ka aš tau šitą mašina atiduosiu  doh.gif maniau kad niekada nebeišlaikysiu buvo mintis jau viską mesti, bet instruktorius neleido ir kartais net nemokamai pasivažinėdavom  tai tiek:4u:

Atleiskit,bet gal jums is vis nereikejo teisiu laikytis unsure.gif .
Atsakyti
kiti žmonės atkaklumu daugiau pasiekia, nei visi talentingi.
jei žmogus ėjo laikyti, matyt reikėjo, jai pačiai ir spręsti.
Atsakyti
QUOTE(Melka @ 2012 07 03, 22:23)
kiti žmonės atkaklumu daugiau pasiekia, nei visi talentingi.
jei žmogus ėjo laikyti, matyt reikėjo, jai pačiai ir spręsti.

drinks_cheers.gif Butent.Vienam uztenka 10 pamoku,kitam reikia 50,visi mes skirtingi,ir visiems skirtingai viskas isisavina...svarbiausia,kad zmogus nenuleidzia ranku,nepasiduoda,mokosi,stengiasi...as,beje,is tu,kuriems reikejo 50... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2010 03 27, 17:04)
Beje toj mokykloj vienas didziausiu procentu islaikanciu teises is pirmo karto,tai irgi kai ka pasako smile.gif


Ir iš kur čia tokie duomenys? Yra kažkokia suvestinę Regitroje skelbiama ar pati mokykla save taip įvardina? biggrin.gif
Atsakyti
Mokiausi Autoakademijoje, vazinejau daug, isleidau daug, o vaziuoti neismokau. biggrin.gif daugiau ten nebeiciau smile.gif
Atsakyti
Man patiko Jasucio vairavimo mokykla. pries 4 metus buvo viskas super. smile.gif (Fabijoniskes)
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 07 03, 23:27)
drinks_cheers.gif Butent.Vienam uztenka 10 pamoku,kitam reikia 50,visi mes skirtingi,ir visiems skirtingai viskas isisavina...svarbiausia,kad zmogus nenuleidzia ranku,nepasiduoda,mokosi,stengiasi...as,beje,is tu,kuriems reikejo 50... ax.gif


Sutinku aš ir iš tų... Dabar kai jau turiu teises tai mano vaikinukas mane mokina toliau vairuoti kaip žmogui tongue.gif nes tikrai labai daug ką vis dar padarau neteisingai. Arba daug sudėtingiau nei galėčiau... lotuliukas.gif O dėl tų neišlaikymų. Nervai daro savo... Per egzus man taip kojos drebėdavo, kad pėdalo nesurasdavau doh.gif Siaubas, burna džiūdavo.. na košmaras kažkoks... Kaip gi ten gali išlaikyti, jei drebi kaip epušės lapas. Iki vairavimo egzo neįsivaizdavau kaip galima šitaip jaudintis, niekada gyvenime net prieš diplominio gynimą nebuvo jokių panašių simptomų!!! Tiesa ir dabar pavairavus burna išdžiūsta iš strioko, nors atrodo ir nei ten baisu labai nei ką, bet visgi jaudinuos lotuliukas.gif Svarbiausia reik nenuleist rankų.
Manau ir tikiu, kad visi gali vairuoti gerai, tik reik stengtis ir vairuoti vairuoti vairuoti... smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mokiausi A. Žukausko vairuotojų rengimo centro mokykloje, Antakalnio gatvėje.
Apie pačią mokyklą nieko blogo negaliu pasakyti.
Teorijos pamokos nebuvo nuobodžios, mokiausi pas mokytoją Miroslavą, taip buvo tikrai įdomu ir informatyvu, dėl to esu patenkinta. Tačiau išsilaikiusi teorijos egzaminą gavau pasiūlymą mokytis vairuoti pas instruktorių Tadą, kaip vėliau išsiaiškinau jie yra broliai, turbūt dėl to ir gavau tokį pasiūlymą. Dar galiu pridėti, kad rinkausi instruktorių Tadą, nes apie jį mokyklos puslapyje buvo labai daug gerų atsiliepimų, tačiau likau labai nusivylusi.
Atvirai kalbant esu labai nepatenkinta instruktoriaus Tado mokymu... Viskas ko išmokau per jo pamokas tai tiktai kaip susireguliuoti šoninius veidrodėlius ir kaip prisistumti reikiamai sėdynę. Realiai visos 15 pamokų kurias turėjau nuėjo šuniui ant uodegos, nes visas pamokas mes važinėjome bet kur, o tik ne ten kur reikia - Regitros maršrutais.
vienintelį kartą važiavau su instruktoriumi Tadu Regitros maršrutu, kai vieną penktadienį 8:00 po nakties prisnigo ir tik dėl to anot jo zodžiais: „aikštelė bus dar nenuvalyta“ mes nuvažiavome link Regitros ir tai parodė patį paprasčiausią Regitros maršrutą.
Pamokų metu važinėdavome po miesto centrą ir rinkdavome jo užsakymus iš internetinių parduotuvių ar net vytintas dešrytes iš šeškinės turgaus bei indus dešrytei sudėti. Taip pat buvo keletas įvykių, kai Tadas tiesiog liepdavo priparkuoti automobilį tam tikroje vietoje, o pats išeidavo į kažkokį namą ir ten užtrukdavo ~20 minučių, gal net daugiau. Jau net trečią pamoką pamenu kaip važiavome link jo namų nes jam reikėjo pasiimti pinigų, kad galėtų už kitas savo prekes susimokėti, taigi vėlgi aš jo laukiau maždaug 20 minučių.
Dabar jau esu pasiskaičiusi atsiliepimų apie šį instruktorių ir užmačiau panelės atsiliepimą apie tai, kad instruktorius Tadas susirgo būtent svarbiausiu momentu - prieš pat mokyklinį egzaminą metu, taigi lygiai tokia pati istorija nutiko ir man, jau ketvirtadienį ryte, kai turėjo įvykti egzaminas gavau skambutį nuo instruktoriaus su žinia, jog jis susirgo.
Dar kuo man instruktoriaus Tado mokymas nepatiko, o gi tuo jog jis pamokos metu kol aš vairuodavau žiūrėdavo rusiškus dokumentinius filmus ir visiškai netelkdavo dėmesio į mano vairavimą, tik pasakydavo kur reikia pasukti, taip vyko net pačią pirmą pamoką.
Taip pat LABAI noriu pabrėžti, jog mokiausi vairuoti automobilį ne su dyzeliniu varikliu, kaip yra Regitroje, o su benzininį variklį turinčiu automobiliu... Todėl pabaigusi pamokas su Tadu, aš turėjau papildomai mokytis vairuoti su dyzeliniu automobiliu ir tai žinoma atsiėjo pinigų atžvilgiu, tačiau radau gerą instruktorių, kuris rodė dėmesį man ir tikrai norėjo, kad išmokčiau vairuoti, o ne tik prastumti laiką ir gauti naudos.
Taigi iš savo asmeninės patirties, mokyklą galėčiau rekomenduoti nebent tik dėl turiningų teorijos pamokų, tačiau manau neverta vairavimo mokyklos rinktis tik dėl teorijos pamokų, nes teoriją galima išmokti ir pačiam. Tikrai niekam nerekomenduosiu instruktoriaus Tado, nes tiktai praradau laiką ir pinigus. Nieko blogo tikrai nenorėjau pasakyti ar įžeisti, tiesiog išreiškiau savo nuomonę ir patirtį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spakaule: 15 birželio 2017 - 14:20
QUOTE(spakaule @ 2017 06 15, 14:19)
visas pamokas mes važinėjome bet kur, o tik ne ten kur reikia - Regitros maršrutais.


Dėl šito aspekto aš sakiau kitoje temoje, kad čia geriausia, kai mokykla yra netoli Regitros ir per pamokas pastoviai važinėji Regitros maršrutais. Bet tada kitos supermamos man puolė priešgyniauti, sakydamos kad per pamokas reikia visapusiškai mokytis vairuoti, o ne tik egzamino dalykus žiūrėti. Tai tada gaunasi, kad tau net gi blogiau, kad važinėji Regitros maršrutais per pamokas.

Bet nuo Antakalnio labai toli važiuoti iki Regitros. Aš irgi mokiausi priešingame miesto gale negu Regitra - Pašilaičių Autoakademijoje. Todėl nevažiavome nė sykio Regitros maršrutu.
Atsakyti
Negaliu suprasti, kam jums tie regitros maršrutai. Ar išsilaikiusios irgi tik apie regitrą sukinėsitės? O jei nesugebat dar susižiūrėti ženklų, gal dar ankstoka savarankiškai į gatvę ir reikėtų dar pasimokyti? Egzaminatorius juk sako kur važiuoti, kurių galų tuos maršrutus mokytis mintinai? Nei vieno nežinau, nors visas kategorijas esu susirinkusi ax.gif Net nemėginau domėtis jais biggrin.gif
Atsakyti
Nebūtina važinėti tuo tiksliu Regitros maršrutu. Bet būna ramiau, kai esi važiavusi po tas vietas ir žinai ko laukti už sekančios sankryžos.
Per egzaminą turi akylai žiūrėti kai kuriuos dalykus, kuriuos paprastai vairuodama žiūri "pro pirštus". Posūkyje ar persirikiuojant negali paliesti ištisinės juostos, nes iš karto bus neišlaikyytas egzaminas. Posūkius rodyti tiksliai 50m prieš posukį. Statų posukį išsukti tik su antra pavara. Palaikyti tikslų leidžiamą greitį, kuomet visi kiti eismo dalyviai lenkia tave pro šoną. Ir daug kitų tokių smulkmenų, kurios ėda nervus per egzaminą. Bet kuomet vietovė yra tau pažįstama, tų nervų ir to blaškymosi būna mažiau.
Atsakyti