Aciu.
QUOTE (linasi @ 2004 10 04, 10:16) |
Labutis Kolibriuke, Labai noreciau taves paklausti. O tai pas gydytoja tik po savaites eisiu, tai dar turiu laiko prisigalvoti. Taigi, man 27 c.d. prasidejo mmm, kaip ir viskas tvarkoj, tik labai stiprus skausmai, bet man normalu. Bet kas mane neramina, kad kraujuojant "isejo" apie 1 cm kresiuliukas (kaip lervute), bet ne kraujo, per jo viduri ejo kraujagysle. Ar tai galejo buti persileidimas? Jei taip, ar tai galejo itakoti skridimas lektuvu pries ir po ovuliacijos. Tiesiog, man tai is galvos neisena. Busiu labai dekinga, jei atsakytum. Linasi |
QUOTE (Muse @ 2004 10 04, 10:43) |
Kolibriuke, noriu ir as pakalusti, nezinau, ar zinosi, koks turi buti min spermos judrumas naturaliam apvaisinimui, jei pas moteri viskas gerai? Ir naudingi turbut tik tie, kurie juda i prieki ![]() Aciu. |
QUOTE (Rimantuks @ 2004 10 05, 08:24) |
help! neurologija ![]() trečia savaitė skauda uodegikaulį. buvo keliso dienos, kai nesikėliau iš lovos. aštrūs skausmai praėjo, tačiau jaučiamas sunkumas ir įtempimas stojantis nuo kėdės (sėdimos padėties). labai jau ilgai šį kartą nepraeina ![]() ![]() |
QUOTE (Linka @ 2004 10 05, 12:11) |
Vėl turiu klausimiuką ![]() Jau antrą kartą šiais metais magnis nukrenta žemiau normos. Prieš pusmetį dariausi kraujo tyrimus - magnio tebuvo pusė normos. Pagėriau magneB6, susitvarkė. Dabar - vėl, ačiū Dievui, ne per pusę, bet vėl žemiau normos. Jau jutau, nervas ima neaišku dėl ko, širdis pasimakaluoja. Gal yra kokios nors priežastys, dėl ko jis man krinta? Gal dėl to ir ![]() |
QUOTE (Rimantuks @ 2004 10 05, 16:17) |
šiaip jau mano stuburas truputį yra iškrypęs ![]() |