QUOTE(Skorpe @ 2010 07 13, 14:10)
1. tai va ka as ir noriu pasakyti, kad jei mes pacios savimi nsirupinsime, niekas uz mus nepasirupins, ....
as cia grynai apie poliklinikos gines dvi su kuriomis susiduriau kalbejau, bet man sutkiene neuzkliuvo, as turejau salia gydytoja pas kuria gimdyti ruosiausi, bet ir ji tik kelis kartus kakla tikrino iki termino....o dabar tvarka dar kitokia, nestumus seka vidaus gydytoja, esant nusiskundimams, kreipia kur nors, arba i ligonine siuncia
2. o ta situacija tokia ir buvo, as tada ne negimdziusi dar buvau, bet pasakojima priismenu labai puikiai, ir kaip dabar pagalvoju, kokio velnio ta apziura su geleziniai irankiais vyko, kurie ir pradure, nu neturiu as jokio tikslo nei meluoti, nei neteisybe skleisti.....zinau ir kita atveji, kur per aplaiduma gydytoju tiek gines, tiek vidaus gydytojos, 22 svaiaciu vaikiuka negyva pagimde, taip, kad dar karta irodo, kad pasitiketi vien tik vienu gydytoju neverta, jei kas negerai i ligonine tiesiu taikymu maudavau, arba savai ginei skambinau....
Na, bet taip juk neturi būti

Juk ne kiekviena iš mūsų studijavo mediciną ir ne kiekviena žino, prie ko gali privesti netinkama priežiūra. Kodėl nėščioji turi būti priversta kontroliuoti gydytojo veiksmus? T.y. sekti jo atliekamą ir neatliekamą darbą? Juk gydytojas turi būti suinteresuotas savo paciento gerove...
Aš vis dar lankausi pas Sutkienę, bet tik todėl, kad bekaitaliodama ir beieškodama geresnės ginės bijau papulti vėl ant tokios kaip Jakutienė

Va nuo jos ir prasidėjo mano pasibaisėjimas ginekologais. O Sutkienę kolkas žinau tik iš bendravimo pusės (t.y. patinka). O visu kitu rūpinuosi pati
2. Na, jei tai tepinėlio ėmimas, tai šaukštai kišami... tik kažką, matyt, dar darė

gal nuo kaklelio sugalvojo pagramdyt išskyras???? O gal tiek ir tereikėjo, gal tiesiog taip turėjo nutikti

Na, čia vienas Dievas težino
Dabar tokie laikai, kad prieš "atsiduodant gydytojo priežiūrai" pacientas pats turi detaliai žinoti kaip, nuo ko, kuo, kada ir kiek laiko jį gydys.

Baisu