Įkraunama...
Įkraunama...

Opeliai

ale kažkodėl opeliukų forumiukas apmiręs...aš viena landžioju čia ir nieko nerandu naujo...anei vienos žinutytės... g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Su Naujaisiais thumbup.gif

papasakokit kaip ziemos metu plaunat savo grazuoles? g.gif
as siaip siltu metu laiku plaunu su slanga lauke, o dabar kai salciai paciai salta plaut, be to ji is karto apledys... g.gif
praeita ziema vazinejau su golfuku, geda sakyt, bet kol salo neploviau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2008 01 02, 11:24)
Su Naujaisiais  thumbup.gif

papasakokit kaip ziemos metu plaunat savo grazuoles?  g.gif
as siaip siltu metu laiku plaunu su slanga lauke, o dabar kai salciai paciai salta plaut, be to ji is karto apledys...  g.gif
praeita ziema vazinejau su golfuku, geda sakyt, bet kol salo neploviau  blush2.gif

labukas 4u.gif
su Naujaisiais Pumpuryte drinks_cheers.gif
vakar ploviau savo tigriuką savitarnoje...tai žinok vargas doh.gif
su šlanga kol nuploviau ir mygam jau apledijo...bet kadangi ten šiltas vanduo po spaudimu bėga, tai per kelis kartus visai nieko...tik su šepečiu nevaliau, nes braižytusi mašina schmoll.gif
o šiaip tai buvo paskutinis plovimas esant šalčiui...dabar varysiu į plovyklą vyriukams thumbup.gif
kai atšils-vėl pati plausiu wub.gif
Atsakyti
O as niekad plovykloj neplovus, jauciu net nezinociau ka ir kaip daryt blush2.gif
sakytu- sviesiaplauke atvaziavo doh.gif
mano vyrukas nesutinka mano masiniuko plaut, tai tenka paciai rupintis tongue.gif
tai ka dabar murzinai vazinet..? g.gif
kai sniego buvo prikrite tai sonus su tuo sniegu pabruzinau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2008 01 02, 13:07)
O as niekad plovykloj neplovus, jauciu net nezinociau ka ir kaip daryt  blush2.gif
sakytu- sviesiaplauke atvaziavo  doh.gif
mano vyrukas nesutinka mano masiniuko plaut, tai tenka paciai rupintis  tongue.gif
tai ka dabar murzinai vazinet..? g.gif
kai sniego buvo prikrite tai sonus su tuo sniegu pabruzinau  rolleyes.gif

ojei...nu tikrai šviesiaplauke doh.gif doh.gif doh.gif taigi taip mašiniuką nubraižysi...jei purvas ant mašinytės, tai su sniegeliu tas purvas (kur tikėtina yra smulkių dalelių) braižo ją...taip geriau nedaryk unsure.gif maniškis man galvą nusuktų, je pamatytų taip darant doh.gif
o į plovyką važiuok be baimės, yra instrukcijos...visada būna pirmas kartas biggrin.gif
ir kepuriuką užsidėk, nieks nematys kad šviesiaplaukė thumbup.gif
beje, kai jau įgudau, tai juokas ima ir iš diedų, nes taip nemoka kai kurie plauti...oj nemoka...ne tik mes bobikės galim būt nemokšom
taip kad drąsiai lėk cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*dream* @ 2008 01 02, 12:24)
ojei...nu tikrai šviesiaplauke doh.gif  doh.gif  doh.gif taigi taip mašiniuką nubraižysi...
beje, kai jau įgudau, tai juokas ima ir iš diedų, nes taip nemoka kai kurie plauti...oj nemoka...ne tik mes bobikės galim būt nemokšom
taip kad drąsiai lėk cool.gif

thumbup.gif is tikruju negerai darau doh.gif
reikes kada nuvaryt i plovykla mirksiukas.gif
o kokios kainos ten? g.gif ir kuri yra geriau, nes zinau kad ju visokiu buna...
o tai po plovyklos neapledyja? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2008 01 02, 13:29)
thumbup.gif  is tikruju negerai darau  doh.gif
reikes kada nuvaryt i plovykla  mirksiukas.gif
o kokios kainos ten?  g.gif  ir kuri yra geriau, nes zinau kad ju visokiu buna...
o tai po plovyklos neapledyja?  unsure.gif

vienas žetonas 2 lt., aš savo mašiniuką su trimis žetonais nuplaunu (1 funkcija:vanduo dideliems nešvarumams nuplauti, 2 funkcija: (po to kai su šampūnuotu šepečiu nušveičiu) švarus vanduo, 3 funkcija: vanduo su nudruskintoju, jis nepalieka ant mašinos dėmelių vandens. plius jei vidus nešvarus - vienas žetonas siurbliui.
jei tu šiaulietė, tai gegužiuose yra viena degalinė su plovykla savitarnos ( joje ir plaunu savo tigrę). o kita - įvažiuojant į Šiaulius nuo Kuršėnų pusės Aidmos degalinėje.
tai vakar kai ploviau jau ledijo...nes rode -1 laipsnį lauke...o šiaip pliusui esant neledija.
Atsakyti
va, kaip fainai paaiskinai thumbup.gif
o sampuna reikia savo atsivezt? ir sepeti?
as tai kauniete, manau ir pas mus yra tokiu plovyklyu, tik reikia pasidomet ax.gif
nes siaip rankom plaunu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2008 01 02, 14:38)
va, kaip fainai paaiskinai  thumbup.gif
o sampuna reikia savo atsivezt? ir sepeti?
as tai kauniete, manau ir pas mus yra tokiu plovyklyu, tik reikia pasidomet  ax.gif
nes siaip rankom plaunu  smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
neeeeeeeeeeeeeeeee....šepetys su šampūnu ten būna...ir iš to šepečio šampūnas dozuojasi pats savaime...tau tik trint mašioną beliek thumbup.gif
Atsakyti
Super drinks_cheers.gif
Atsakyti

labas meginos 4u.gif
kaip jūsų tigriukai???
neužšalė g.gif
mano kol kas dar ne...
bet jau pyksta, kad jai šalta....burzgia piktai kol sušyla blush2.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif
mano tai labai murzinas hihihi.gif
siandien is ryto uzsikure, bet kai pasukau rakteli dar buvo tylos momentas tai issigandau kad neuzsikurs, bet viskas tvarkoj thumbup.gif
Atsakyti