Įkraunama...
Įkraunama...

Opeliai

QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 01 14, 08:58)

Bet kuriuo atveju perkant automobili butina pasikonsultuoti su savo arba svetimu vyru smile.gif

SUPER pastebejimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2008 01 14, 10:47)
SUPER pastebejimas  thumbup.gif

vyras nebūt vyras ...jei taip neparašytų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 01 14, 08:58)
Ziurint apie kokia Corsa, jei kalbi apie nauja galiu pasidalinti ispudziais, tik nezinau kas butent domina, zmona jau keleta menesiu su tokia vazineja.

O bendrai kalbant - visos masinau genda, vienos reciau, kitos dazniau.. Priklauso nuo to kas, kaip daznai ir kur vazineja, kokiom salygom eksplotuoja automobili ar tinkamai priziuri ir t.t. Detales opeliu vienos is pigesniu. Senesniu Opeliu problema rudys.

Bet kuriuo atveju perkant automobili butina pasikonsultuoti su savo arba svetimu vyru smile.gif

Na taip, viskas labai elementaru ir aišku ax.gif naujos corsos tikrai neįpirkčiau, o ri poreikio tokio lb nėra, vairavimo pradžiai o ir šiaip pirmam savarankiškam mašiniukui galvoju apie 95m. ax.gif tik, turbūt kaip ir visur.. mašina, tai sėkmės reikalas.. g.gif o norėtusi, kad pasisektų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*dream* @ 2008 01 14, 17:19)
vyras nebūt vyras ...jei taip neparašytų lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
niu dabar as paklausiu, aisku ne i tema biggrin.gif
pas mane masiniuke radija issijungia kai pavaziuoji mazdaug pusvalandi, kiekviena karta doh.gif
o kai sustoji su jau issijungusia radija pvz pervazoj ir ne iki galo pasuki rakteli, tai ji ima ir isijungia blink.gif po to vel uzkuri masiniuka kad vaziuot ir radija vel issijungia doh.gif nu kazkoks kosmaras g.gif
kas cia galetu but...? tevas sako kazkoks saugiklis, o mano vyrukas savaitgali bande ieskot to saugiklio ir taip radija isarde, po to sudejo, kad dabar visai negroja, nes "snukis" nesilaiko lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpuryte: 15 sausio 2008 - 09:19
QUOTE(Pumpuryte @ 2008 01 15, 10:15)

LABAS RYTAS 4u.gif
KAIP OPELIUKAI VAŽIUOJA???
Atsakyti
QUOTE(*dream* @ 2008 01 15, 09:19)
LABAS RYTAS 4u.gif
KAIP OPELIUKAI VAŽIUOJA???

vaziuojam, bet be muzikos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2008 01 15, 10:26)
vaziuojam, bet be muzikos  verysad.gif

kodėl?pavogė,sugedo ar dar kas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2008 01 15, 09:15)
drinks_cheers.gif
niu dabar as paklausiu, aisku ne i tema  biggrin.gif
pas mane masiniuke radija issijungia kai pavaziuoji mazdaug pusvalandi, kiekviena karta  doh.gif
o kai sustoji su jau issijungusia radija pvz pervazoj ir ne iki galo pasuki rakteli, tai ji ima ir isijungia  blink.gif  po to vel uzkuri masiniuka kad vaziuot ir radija vel issijungia  doh.gif  nu kazkoks kosmaras  g.gif
kas cia galetu but...? tevas sako kazkoks saugiklis, o mano vyrukas savaitgali bande ieskot to saugiklio ir taip radija isarde, po to sudejo, kad dabar visai negroja, nes "snukis" nesilaiko  lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2008 01 10, 11:02)

o as pastebejau rytais pas mane "pradingsta" stabdziai  blink.gif  gal cia kaladeles susala? nes po to vel normaliai  g.gif

gal reiktu isorint, bet siaip jei per salcius tik, uzsala tiesiog, nieko baisaus
Atsakyti
QUOTE(Feelme @ 2008 01 15, 09:54)
gal reiktu isorint, bet siaip jei per salcius tik, uzsala tiesiog, nieko baisaus

dabar kai pliusine temperatura tai viskas normoj thumbup.gif
Atsakyti
sveikos opeliuku myletojos mirksiukas.gif kur pradingusios user posted image
Atsakyti
nepradingusios mirksiukas.gif vazinejam tongue.gif
bet kai tokios kuro kianos vaziuoji ir girdi kaip litai per dusliarka skrenda doh.gif
Atsakyti