Įkraunama...
Įkraunama...

Opeliai

QUOTE(Capriciossa @ 2008 02 06, 17:53)
verysad.gif  siandien ryte radau isdauzta stikla ir pavogta mage ir savo tigriuko  verysad.gif  nesikeiksiu, bet jausmas tai...

Zinau sita jausma. Kai turejau Corolla, viena karta vagys lygiai taip pat buvo pasidarbave. Netgi ambipur gaivikli issinese biggrin.gif Po to laiko, maga visa laika isiminedavau, kad niekam nekiltu pagundos.
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2008 02 06, 14:24)
Na ka, ir as su savo Opel Signum jungiuosi prie Opeliu myletoju klubo  mirksiukas.gif  Tikiuosi masina bus gera.

Sveika, junkis 4u.gif ir pasirodyk, tikrai modeliukas negirdėtas g.gif

QUOTE(Capriciossa @ 2008 02 06, 17:53)
verysad.gif  siandien ryte radau isdauzta stikla ir pavogta mage ir savo tigriuko  verysad.gif  nesikeiksiu, bet jausmas tai...

ojei...užuojauta doh.gif
Atsakyti
stai taip atrode mano signumas ant tralo smile.gif

user posted image
Atsakyti
Gražus koks, čia karavanas ar ne, mano manymu.kelintų metų, kaip važiuoja,koks varikliukas?nu man ji patiko, super...
Atsakyti
QUOTE(A&S @ 2008 02 07, 09:02)
Gražus koks, čia karavanas ar ne, mano manymu.kelintų metų, kaip važiuoja,koks varikliukas?nu man ji patiko, super...

Na nevisai karavanas. Dabar kazkaip visos naujos masinos nei universalai, nei sedanai, nei hecbekai. Ji mazesne uz universala, dydis kazkur kaip sedano. 2003 m. 2.2 DTI ecotec, 92 KW. Vaziuoja labai smagiai. Tikiuosi, kad ir toliau taip vaziuos smile.gif Ai, dar vienas dalykas, kol kas nesusikalbu su ja, nes kompas italiskai raso biggrin.gif O uz kalbos pakeitima servisai neblogai plesia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2008 02 07, 11:22)
Na nevisai karavanas. Dabar kazkaip visos naujos masinos nei universalai, nei sedanai, nei hecbekai. Ji mazesne uz universala, dydis kazkur kaip sedano. 2003 m. 2.2 DTI ecotec, 92 KW. Vaziuoja labai smagiai. Tikiuosi, kad ir toliau taip vaziuos smile.gif Ai, dar vienas dalykas, kol kas nesusikalbu su ja, nes kompas italiskai raso  biggrin.gif  O uz kalbos pakeitima servisai neblogai plesia  doh.gif

klausyk, dar ir kalbėt ji moka... doh.gif nu nieko sau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif juokauju, kame tau ten tos kalbos reikia?
ir kiek mokėjai jei nėra paslaptis? g.gif blush2.gif mane sumasino tas modeliukas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A&S: 07 vasario 2008 - 11:06
QUOTE(A&S @ 2008 02 07, 12:06)
klausyk, dar ir kalbėt ji moka... doh.gif nu nieko sau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif juokauju, kame tau ten tos kalbos reikia?
ir kiek mokėjai jei nėra paslaptis? g.gif  blush2.gif mane sumasino tas modeliukas thumbup.gif

kalbet ji nekalba, bet ekrane rodo biggrin.gif Rodo padangu slegi, kaip suprantu, turetu rodyti kuro sanaudas, dar kazka, tik kad nemoku nustatyt smile.gif kainavo beveik 30k.
Vietos viduj daug, visaip sedynes issilanksto, gale yra staliukas tarp sedyniu. Baliu galima organizuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2008 02 07, 12:55)
kalbet ji nekalba, bet ekrane rodo  biggrin.gif  Rodo padangu slegi, kaip suprantu, turetu rodyti kuro sanaudas, dar kazka, tik kad nemoku nustatyt smile.gif kainavo beveik 30k.
Vietos viduj daug, visaip sedynes issilanksto, gale yra staliukas tarp sedyniu. Baliu galima organizuot  biggrin.gif

ale jei už vairo, tai baliuj pilnai dalyvaut negali lotuliukas.gif
Atsakyti
SIGNUM - važiuoklė ir matorai - vektros_c. Truputį pailginta bazė, kitas kėbulas ir pribumbasų prifarširuota. Kai nebeliko Omegos, su šitu modeliu bandyta užimti anos vietą. Bet kažkaip nelabai sėkmingai.
Nors šiaip turėtų būt nebloga technika.
Atsakyti
Capriciossa uzuojauta... verysad.gif
isivaizduoju kaip bjauru....
tfu tfu tfu kad tik man taip nebutu unsure.gif
as tai mage palieku, tik snuki pasiimu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2008 02 07, 14:09)

as tai mage palieku, tik snuki pasiimu... g.gif

ir aš ax.gif
Atsakyti
niu ka padarysi... pati kalta, kad palikau verysad.gif dabar kaip tik nuvariau tigriuka savo i taisykla, keicia stikla. tiksliau nebera ten ko keisti, paprasciausiai deda nauja smile.gif tas malonumas man 200 litukus kainuos unsure.gif nezinau kaip toliau ant kiemo masiniuka laikyt reikes verysad.gif o kur jus laikot savuosius? idomu kas bute gyvena kaip daro, nes as visuomet nuosavame name gyvenau, tai problemu jokiu nebudavo, o dabar tik issikrausciau ir pasventino doh.gif
Atsakyti