Įkraunama...
Įkraunama...

Opeliai

QUOTE(infrared @ 2008 03 05, 14:46)
man atrodo viduje net nera mygtuko  ax.gif

ot, blyn doh.gif
nori kanors pasiieskot tai turi arba duris atidaryt arba prozektoriu veziotis (ka ir darau tongue.gif )

o as galvojau as tokia negudri kad nerandu to mygtuko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2008 03 05, 14:54)
ot, blyn  doh.gif
nori kanors pasiieskot tai turi arba duris atidaryt arba prozektoriu veziotis (ka ir darau  tongue.gif )

o as galvojau as tokia negudri kad nerandu to mygtuko  biggrin.gif

na nezinau gal as blondine nerandu to mygtuko, bet nelabai ir ieskojau paziurejau virsui nera, atidariau duris ir uzsidega tai kaip suprantu nera jo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(infrared @ 2008 03 05, 13:55)
merginos sakykit o jusu tigriu langai labai rasoja?  g.gif  nesuprantu kas maniskei darosi  doh.gif  jau taip ziauriai rasoja  doh.gif  ar delto kad maza, ar kazkas jau ten su pecium neberai  verysad.gif  nes net tokiu riebalu rasoja  doh.gif

pas mane niekas nerasoja, pažiūrėk kaip ventiliacija tavo mašinoj, ten kur Pumpurytė sakė mirksiukas.gif
QUOTE(Pumpuryte @ 2008 03 05, 13:59)
o man papasakokit kaip jusu tigriukese isijungia viduje salono sviesa?  g.gif

QUOTE(Pumpuryte @ 2008 03 05, 14:29)
o sviesa ir pas mane uzsidega kai duris atidarai, o viduje nerandu kito budo ijungt  unsure.gif

QUOTE(infrared @ 2008 03 05, 15:46)
man atrodo viduje net nera mygtuko  ax.gif

QUOTE(Pumpuryte @ 2008 03 05, 15:54)
ot, blyn  doh.gif
nori kanors pasiieskot tai turi arba duris atidaryt arba prozektoriu veziotis (ka ir darau  tongue.gif )
o as galvojau as tokia negudri kad nerandu to mygtuko  biggrin.gif

QUOTE(infrared @ 2008 03 05, 16:23)
na nezinau gal as blondine nerandu to mygtuko, bet nelabai ir ieskojau paziurejau virsui nera, atidariau duris ir uzsidega tai kaip suprantu nera jo  lotuliukas.gif

prisijuokiau iki nukritimo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kaip gali mašinoj nebūt šviesos blink.gif tada tikrai jumi prožektorių reikės, o jei nenorit naudoti prožikų, tada patraukit į save tą ratuką, kurį sukat norėdamos įjungti šviesas mašinos(lempas t.y.)...tada pamatysit jog prožiko nereikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(A&S @ 2008 03 05, 16:09)
prisijuokiau iki nukritimo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif kaip gali mašinoj nebūt šviesos blink.gif tada tikrai jumi prožektorių reikės, o jei nenorit naudoti prožikų, tada patraukit į save tą ratuką, kurį sukat norėdamos įjungti šviesas mašinos(lempas t.y.)...tada pamatysit jog prožiko nereikia lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tai ir man idomu kaip gali nebut g.gif
as tai neradau kaip pas visas masinas virsuje buna tongue.gif
na jei ka pasakei yra tiesa tada atradau Amerika lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(A&S @ 2008 03 05, 16:09)
pas mane niekas nerasoja, pažiūrėk kaip ventiliacija tavo mašinoj, ten kur Pumpurytė sakė mirksiukas.gif
prisijuokiau iki nukritimo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif kaip gali mašinoj nebūt šviesos blink.gif tada tikrai jumi prožektorių reikės, o jei nenorit naudoti prožikų, tada patraukit į save tą ratuką, kurį sukat norėdamos įjungti šviesas mašinos(lempas t.y.)...tada pamatysit jog prožiko nereikia lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

del to rasojimo reiks pasiaiskint nes man rodos ten su mano tigriuke negerai kazkas verysad.gif

bet su sviesa tai geras blink.gif nu tikrai blondine as ne nepagalvojus buciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif reiks pabandyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2008 03 05, 17:17)
tai ir man idomu kaip gali nebut  g.gif
as tai neradau kaip pas visas masinas virsuje buna  tongue.gif
na jei ka pasakei yra tiesa tada atradau Amerika  lotuliukas.gif

QUOTE(infrared @ 2008 03 05, 17:19)
bet su sviesa tai geras  blink.gif  nu tikrai blondine as ne nepagalvojus buciau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  reiks pabandyti  blush2.gif

jūs neįsivaizduojat kaip mane prajuokinot lotuliukas.gif iki ašarų beveik... mirksiukas.gif blondinka ir aš galbūt būč, jei ne mana vyrelis, jis kažkaip viską aprodė kai nusipirkom...tai man dabar savaime suprantama mirksiukas.gif
Atsakyti
aš labai smalsi tai susiradau kaip šviesą įsijungti ir kaip galinį langą bei veidrodėlius šildo ax.gif
ir dėl rasojimo problemų neturiu, maža mašinytė greitai įšylą.
Atsakyti
QUOTE(A&S @ 2008 03 05, 16:30)
jūs neįsivaizduojat kaip mane prajuokinot lotuliukas.gif iki ašarų beveik... mirksiukas.gif blondinka ir aš galbūt būč, jei ne mana vyrelis, jis kažkaip viską aprodė kai nusipirkom...tai man dabar savaime suprantama mirksiukas.gif

na tai tavo vyrelis labai sumanus mirksiukas.gif
o musu masinose kur anksciau turejom visai kitaip viskas buvo doh.gif

QUOTE(dori @ 2008 03 05, 17:28)
aš labai smalsi tai susiradau kaip šviesą įsijungti ir kaip galinį langą bei veidrodėlius šildo ax.gif 

tai kaip sildyt langa koki menesi nesupratau biggrin.gif kol vyras neuzrode blush2.gif o veidrodeliai tuo paciu syla ar dar atskirai reikia kazka? g.gif
tai sivakar ji nustebinsiu kaip sviesa ijungt cool.gif
Atsakyti
jo, tuo pačiu ir langas ir veidrodėliai smile.gif
Atsakyti
Niekada neplanuodavau pirkti opeli, bet kai eilini karta sugedo mano automobilis ir skubiai reikejo masinos, vyras rado skelbima autopliuse, kad paruoda opel astra 1999, rida 43000 uz 16000 lt
Mes is pradziu pagalvojom, kad atsukta ta rida, bet nuvaziavom paziureti. Pagal salona, vaira ir tai kaip vaziuodavo matesi, kad rida tikra. Tai buvo pirma diena, kai skelbimas buvo ikeltas, o mes buvom pirmi kas ziurejo ir paskutini. Nusipirkom mes ta masina. Reikejo praeiti TA....., auto Lietuvoj nevazinetas, praejau is kart, jokiu pastabu negavau. Paskui dar nuvarem mano auto vienam mechanikui, tai tas pasake, kad tiki, jog rida originali.
Pasiseke man.
Atsakyti
QUOTE(dori @ 2008 03 05, 17:28)

va kaip galini langa sildyt tai iskart supratau bigsmile.gif bet apie sviesa tai ne doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalique @ 2008 03 05, 18:59)
Pasiseke man.

tikrai pasisekė drinks_cheers.gif
Atsakyti