Įkraunama...
Įkraunama...

Opeliai

QUOTE(infrared @ 2008 03 10, 13:24)
seniai jau turi savo tigriuke?  bigsmile.gif

Jau keturis metus.. blush2.gif bet emigruoju, greit teks skirtis.. rolleyes.gif Tai vistiek galvoju apie opeliuka, astra arba kita tigriuka bigsmile.gif

QUOTE(A&S @ 2008 03 10, 17:20)
Sveika prisijungusi Elif...man nerodo tavo mašiniuko sad.gif

aciuks.gif gaila, kad nerodo.. verysad.gif
Atsakyti
laba diena lithuania.gif
Atsakyti
Laba diena, su Kovo 11! lithuania.gif
Atsakyti
QUOTE(Elif @ 2008 03 11, 13:58)
Laba diena, su Kovo 11!  lithuania.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
QUOTE(infrared @ 2008 03 07, 11:36)
mano 95  ax.gif  ai nezinau, variklis kaista, sukisau 800 o jis vistiek kaista  doh.gif  teks vel vezti kad ziuretu  ax.gif dar plius kad paziuretu del peciuko, nes tie langai pas ne viena masina taip nerasoja kaip pas mane... nu vienu zodziu  unsure.gif  patinka man jinai, noriu kad greiciau ja sutvarkytu  blush2.gif

unsure.gif mum tai paprastam geresniam servize sutaisė variklį, nes tik vėliau atradom meistrą, kuris būtent Opeliuose specializuojasi smile.gif tikiuosi, kad ir tau pavyks 4u.gif
QUOTE(Elif @ 2008 03 10, 11:19)
O tavo ta tigro spavos..?  g.gif

o aš tą spalvą vadinu Liūto spalva biggrin.gif

Diwa, ar jau nusižiūrėjai ką? bigsmile.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2008 03 12, 09:58)

bigsmile.gif
Atsakyti
biggrin.gif
tai kas ryšis tart žodį? mirksiukas.gif turbūt aš...
reiktų mum išsisiurbt ir išsiplaut tigriuką, nes jau kaip važinėjantis mini sandėlys kažkoks doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*VICI* @ 2008 03 12, 13:32)
biggrin.gif
tai kas ryšis tart žodį? mirksiukas.gif turbūt aš...
reiktų mum išsisiurbt ir išsiplaut tigriuką, nes jau kaip važinėjantis mini sandėlys kažkoks doh.gif  biggrin.gif

pas mane tigriukė retai būna purvina, nes aš ją laaaaaaaabai myliu ir jokių sandėlių nebūna schmoll.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
QUOTE(Elif @ 2008 03 10, 11:17)
Aciu aciuks.gif mano mazule zalia, bet dokumentuose raso, kad melyna  biggrin.gif
Papildyta:
Pasirodom..  blush2.gif

jetau koks grozis wub.gif

o as savo mazule ( lotuliukas.gif cia gal vyrams taip budinga apie masinas kalbet) kovo 8-osios proga isciustinau, nuploviau, isvaliau visa tai grazute buvo kol katinas murzinom letenom neperejo per kapota ant stogo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2008 03 12, 14:38)
Sveikos  smile.gif

jetau koks grozis  wub.gif

o as savo mazule (  lotuliukas.gif  cia gal vyrams taip budinga apie masinas kalbet) kovo 8-osios proga isciustinau, nuploviau, isvaliau visa tai grazute buvo kol katinas murzinom letenom neperejo per kapota ant stogo  doh.gif

doh.gif
Atsakyti