Įkraunama...
Įkraunama...

Opeliai

QUOTE(Elif @ 2008 03 13, 15:38)
As irgi bijociau Alfa Romeo.. Pazistamas turejo nauja, tai taise ir taise...  doh.gif Nezinau kiek ten pinigu sukista i ja  blink.gif Bet, kad grazi, tai nepasigincysi..  cool.gif

nu va, jau išgąsdinai smile.gif
Papildyta:
A&S, nebijai vagių? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*VICI* @ 2008 03 13, 18:43)
Papildyta:
A&S, nebijai vagių? mirksiukas.gif

kokių vagių???ką mano Tigrą vogs kas nors???? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(A&S @ 2008 03 14, 15:20)
kokių vagių???ką mano Tigrą vogs kas nors???? blink.gif

ne, dėl Audi vagysčių statistikos? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*VICI* @ 2008 03 14, 16:30)
ne, dėl Audi vagysčių statistikos? mirksiukas.gif

Kasko tam mirksiukas.gif ale būtent tas modelis nėra vagiamas labai kaip pvz.TT
Atsakyti
QUOTE(A&S @ 2008 03 14, 16:57)
Kasko tam mirksiukas.gif ale būtent tas modelis nėra vagiamas labai kaip pvz.TT

aaa, aišku, aš nesu žinovė Audi modelių blush2.gif
Atsakyti
Na ka, apsidraudziau siandien savo signuma kasko draudimu. Tikekimes, kad daznai neteks jo naudoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*VICI* @ 2008 03 13, 19:43)

Atleisk.. doh.gif Siaip, kaip mao tigros pardavejas sake.. "Su masina kaip su zmona, arba pasiseks arba ne" smile.gif

QUOTE(Sky_diver @ 2008 03 14, 22:07)
Tikekimes, kad daznai neteks jo naudoti  biggrin.gif

To ir linkiu 4u.gif
Atsakyti
Mes pries kokius 5 metus turejom Opel Omega. Vargsiuke, sutupus tokia buvo, bet labai kantri buvo smile.gif. Vadindavau ja "Omegyte" wub.gif Tuo metu buvom jauna seima, kitai pinigu santaupu dar neturejom, tai sita remontavom ir remontavom... kaip juokesi mano vyras, karta net reanimavom ja...
Dabar pamaciusi Opel Omega, tai jauciu didele nostalgija... Gal ne tiek masinai, kiek paciai praeiciai smile.gif
Atsakyti
Kaip su meile parasyta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elif @ 2008 03 14, 22:42)
Atleisk..  doh.gif Siaip, kaip mao tigros pardavejas sake.. "Su masina kaip su zmona, arba pasiseks arba ne"  smile.gif

tai aš jau matau tą doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Sky_diver @ 2008 03 14, 20:07)
Na ka, apsidraudziau siandien savo signuma kasko draudimu. Tikekimes, kad daznai neteks jo naudoti  biggrin.gif

sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Damute @ 2008 03 15, 09:51)
Mes pries kokius 5 metus turejom Opel Omega. Vargsiuke, sutupus tokia buvo, bet labai kantri buvo smile.gif. Vadindavau ja "Omegyte" wub.gif  Tuo metu buvom jauna seima, kitai pinigu santaupu dar neturejom, tai sita remontavom ir remontavom... kaip juokesi mano vyras, karta net reanimavom ja...
Dabar pamaciusi Opel Omega, tai jauciu didele nostalgija... Gal ne tiek masinai, kiek paciai praeiciai smile.gif

koks ciucė avatare wub.gif
Atsakyti
QUOTE(A&S @ 2008 03 15, 13:07)
koks ciucė avatare wub.gif

Mano svojoniu mergaite wub.gif Sima blush2.gif
Atsakyti