Įkraunama...
Įkraunama...

Opeliai

Kaip jums patinka oras? doh.gif Eit reiks savo tigriuka nukasinet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elif @ 2008 03 19, 12:57)
Kaip jums patinka oras?  doh.gif Eit reiks savo tigriuka nukasinet  doh.gif

o mano per tuos orus purvina kaip baidyklė doh.gif
Atsakyti
Mano kazkodel svari g.gif bet vakar jau baisu buvo vaziuot, apie 21 valanda, kazkoks plikledis, siaubas! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elif @ 2008 03 19, 11:57)
Kaip jums patinka oras?  doh.gif Eit reiks savo tigriuka nukasinet  doh.gif

pas mus tai nebuvo tiek sniego, net gaila biškį, maniau dar mano šunė pasidžiaugs ax.gif
Atsakyti
Merginos o gal jus zinot ar yra koks skystis ar kokios putos valyt veliuro salona?
***** kai nupirkau masina, jos salonas buvo aptrauktas tokia kaip ruzava zomsa, as sugalvojau ja nulupt, nes man nepatiko...bet beda ta kad tas zomsas buvo kaip priklijuotas vietomis ir kai nulupau liko ant sedyniu klyju ir labai sunkiai gramdosi doh.gif ir dabar tai ziauriai atrodo...
Atsakyti
QUOTE(Diwa @ 2008 03 19, 16:57)
Merginos o gal jus zinot ar yra koks skystis ar kokios putos valyt veliuro salona?
***** kai nupirkau masina, jos salonas buvo aptrauktas tokia kaip ruzava zomsa, as sugalvojau ja nulupt, nes man nepatiko...bet beda ta kad tas zomsas buvo kaip priklijuotas vietomis ir kai nulupau liko ant sedyniu klyju ir labai sunkiai gramdosi doh.gif ir dabar tai ziauriai atrodo...

ojetus doh.gif nežinau tokios priemonės g.gif
Atsakyti
QUOTE(A&S @ 2008 03 19, 17:28)
ojetus doh.gif nežinau tokios priemonės g.gif

vat ir as nezinau unsure.gif o taip baisiai dabar atrodo salonas doh.gif bandysiu ieskot kokiu nors valymo priemoniu...
Atsakyti
man atrodo tau teks nusipirkt užvalkalus naujus sėdynėms doh.gif
Atsakyti
QUOTE(A&S @ 2008 03 19, 18:50)
man atrodo tau teks nusipirkt užvalkalus naujus sėdynėms doh.gif

as ir jau apie tai galvojau... o ten ant galiniu sedyniu imanoma rasti uzvalkalus? nes jos gi tokios idomios is dvieju daliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Diwa @ 2008 03 19, 18:31)
vat ir as nezinau unsure.gif  o taip baisiai dabar atrodo salonas doh.gif bandysiu ieskot kokiu nors valymo priemoniu...

nuvarykit i koki salona kur valo masinu vidu- jie turi visokiu chemiju ir panasiai- tai jei nenupleset visko- kas buvo uzvalkalai, turetu padet lotuliukas.gif galit pasidomet kokiuose "svaros broliuose"- reklamose raso kad isvalo viska taip kad atrodo kaip naujas salonas 4u.gif
Atsakyti
As irgi manau, kad jei cia kas ir gali padet, tai tik salonas.. g.gif
Atsakyti
nu pabandysiu ryt pati paieskot kokiu priemoniu valymo, jei pati neisvalysiu tai tikrai bandysiu varyt i salona smile.gif gal tada ten atgramdys tuos klijus.
Atsakyti