Bet gi tokie patarimai kaip valgyti kietai virtus kiausinius arba maziau kepto maisto pasakytu kiekviena dietologas ir prie ko cia nescioji, tai galioja visiems.
Skysta kiausiny valgyti rizikinga, nes jame gali buti nezuvusios salamenliozes bakterijos, kietai isvirus ar daug apkepus tikimybes kad jos zuvo yra didesne. O jeigu nesulaukiam vaikelio, susirgti salmanelioze tai jau kazkas yprasto?

Nemanau

, saugotis reikia visiems.
Keptas ar rukytas maistas yra nuodas musu skandziui, nes jis virskinamas sunkiau, del jo gali atsirasti skrandzio erozijos, zaizdos ar opos. O nesiosioms jokios papildomos ligos nereikalingos, ji turi rupintis savo ir mazylio sveikata. geriausia mesyte virti, gi ri virta mesa galima labai skaniai patiekti
Pienas ir jo produktai yra kaip tik reikalingi, nes juose yra daug kalcio. Pritrukus kalcio mazyciui, jis ji siurba is mamos kaulu, kad jo pakaktu ir mamai ir mazuciui turime vartoti produktu kuriuose yra kalcio. Taigi ir suris, ir varskytes, ir pienas (pasterizuotas), ir kefyras yra gerai