Įkraunama...
Įkraunama...

Bulvė kepta folijoje

jo, skaitau,ir as seilejuosi ,baisiai uzsimaniau.As kepdavau dar pjaustytas grezineliais, gerai nuplautas bulves ,sudelioji i skarda viena prie kitos(storis apie 1cm) ir ant kiekvieno grezinelio barstau prieskoniu,druskos ,kmynu ir po nedideli gabaleli sviesto.
Atsakyti
As tai darau taip : Svariai nuplautas bulves su lupenom ivinioju i folija ir kepu orkaitej (nuo bulves dydzio priklauso kiek kepti). Padazui sutrinu varske, siek tiek sviesto, cesnako ir druskos. Keptuveje pakepinu rukyto kumpio gabaleliu. Iskepusias bulves reikia ipjauti, i tarpa deti varskes padaza, o ant virsaus, kepinto kumpio. Na mano vyreliui tai labai liuks thumbup.gif Man irgi.
Dar galima tokias bulves skaninti grietine ir ikrais irgi labai thumbup.gif
Atsakyti
Tokia bulvė labai skanu:
1.užpilta su chili ir lydytu sūriu.
2.apvirti, pasmulkinti brokoliai ir užpilta lydytu sūriu.
3. užpilta lydytu sūriu ir apiberta smulkiais, kepintais lašinukais.
4. paprastai su grietine, sviestu, krapais

Skanaus, ir nepamirškit, kad tai labai riebu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šakės, kaip užsinorėjau
Atsakyti
as tai bulve perpjaunu ir i vidu sviesto idedu ir butinai apvolioju prieskoniuose ir i vidu dar prieskoniu butinai iberiu, kepu suvyniota folijoje ax.gif labai tinka tokios bulves prie keptos lasisos, beje tokias kepeme ir saslykinej zarijose irgi labai skanu buvo thumbup.gif
Atsakyti
aš šiandien kepsiu bulvę suviniota į foliją. bet darysiu pagal šį receptą:
Folijoje keptos bulvės


Bulves gerai nuplauname ir išverdame pasūdytame vandenyje.Išvirusias bulves suvyniojame į foliją ir kepame ant grilio grotelių 20-25 min.Svogūną, česnaką, papriką susmulkiname ir pakepiname svieste.Pomidorus supjaustome kubeliais, suberiame ant svogūnų ir 2 min. pakepiname.Pupeles nusunkiame, sumaišome su pomidorų padažu, cukrumi, prieskoniais ir sudedame ant daržovių.Patroškiname dar 5 min.Pagardiname prieskoniais. Atvyniojame foliją, bulvę įpjauname, išimame truputį minkštimo.Į pjūvio vietą įdedame įdaro.

P.S tik įdarą šiek tiek pakoreguosiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fainnka: 29 spalio 2008 - 18:35
Niam niam kaip skanu, reiks rytoj gamint su lasinukais rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal kartais esate buvusios kuri Sventojoje "Parselio rojuje" ? Ir valgiusios "Parselio roju" ? Ten tokia bulvyte folijoje su dieviso skonio padazu ... Sakau, gal kuri zinotu kaip ta padaza paruosti ? smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
tongue.gif Kepėme bulvytes folijoje su šonine (šašlykinėje), ai kaip skanu, ant iškepusių dar po gabalėlį "Šeimininkės" sviestuko su prieskoniais užsidėjome - nuostabus savaitgalis buvo 4u.gif Bet ir vėl aš jų noriu doh.gif
Atsakyti
"Saslykines" bulves:Perpjaunu pusiau pridedu visko ,kas po ranka(visi likuciai) neuzmirstu ir pjaustyto svoguno.Bulve suspaudziu ,apvynioju folija ir i zarijas.Pries valgant uzdedam dar lydyto surelio.
"Orkaitines"bulves:Imu labai dideles bulves,nuplaunu,subadau su sakute,aptepu aliejumi,susuku i folija. Baigus kepti ipjaunu skersai ir issilgai,idedu sviestuko gabaliuka,pjaustyto "hamo" ir daug tarkuoto fermentinio surio,pašaunu dar kelioms minutems ,kad gražiai pagelstu fermentinis suris(su tunu-smulkintas tunas,smulkiai pjaustyti svogunai ir nemazai majonezo,dedama ant jau galutinai iskepusios bulves) .Viskas.Skanaus.
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 07 05, 18:02)
"Saslykines" bulves:Perpjaunu pusiau pridedu visko ,kas po ranka(visi likuciai) neuzmirstu ir pjaustyto svoguno.Bulve suspaudziu ,apvynioju folija ir i zarijas.Pries valgant uzdedam dar lydyto surelio.


Labai skanu tos "Šašlykinės" bulvės thumbup.gif aš tai paprasčiausiai nuplaunu šviežias bulves, truputį druskytės galima, kiekvieną atskirai įvynioju į foliją. Ir į šašlykinės žarijas smile.gif Puikiai tinka kaip priedas prie šašlykiukų ar keptų dešrelių, sparnelių thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Litute: 06 liepos 2009 - 17:07
labai skanu kai bulves majonezu aptepi, vegeta, krienais ir pridedi lasinuku tada i lauza ir 30 min thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti