Įkraunama...
Įkraunama...

Bulvė kepta folijoje

QUOTE(rita7777 @ 2009 07 07, 10:41)
labai skanu kai bulves majonezu aptepi, vegeta, krienais ir pridedi lasinuku tada i lauza ir 30 min  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Čia į foliją taip vynioji?
Atsakyti
QUOTE(Litute @ 2009 07 07, 11:05)
Čia į foliją taip vynioji?

taip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 07 07, 11:12)

su krienais nebandžiusi, būtinai išmėginsim su šv. bulvėmis smile.gif
Atsakyti
Kai kepu orkaiteje vista, likus pusvalandziui iki galo, i skarda pridedu neluptu bulviu, perpjautu pusiau ir apibarstau trupuciu druskos. Labai skaniai iskepa nuo vistos nulasejusiuose riebaluose. Nesveika, bet skanu skanu, skaniau uz pacia vista...
Atsakyti
QUOTE(bulba @ 2009 07 09, 03:35)
Kai kepu orkaiteje vista, likus pusvalandziui iki galo, i skarda pridedu neluptu bulviu, perpjautu pusiau ir apibarstau trupuciu druskos. Labai skaniai iskepa nuo vistos nulasejusiuose riebaluose. Nesveika, bet skanu skanu, skaniau uz pacia vista...

Bulves dar galima apibarstyti kmynais joms priduoda gera skoni.
Atsakyti
Zinot dirbu cia UK vienam restoraneli.Sakau kaip jus cia tas bulves idomiai darot.. tai jie zalia bulve nuplauna,susuka i folija ir deda i mikrobange.Pakaitina ten 5 min ir iseme perpjauna ja pusiau ideda lydyto suriu suvinioja atgal ir zinokit kokia perkama preke..man tai keista kazkaip.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(satiraaa @ 2009 07 16, 18:31)
Zinot dirbu cia UK vienam restoraneli.Sakau kaip jus cia tas bulves idomiai darot.. tai jie zalia bulve nuplauna,susuka i folija ir deda i mikrobange.Pakaitina ten 5 min ir iseme perpjauna ja pusiau ideda lydyto suriu suvinioja atgal ir zinokit kokia perkama preke..man tai keista kazkaip..  blink.gif

o nebuna nuo folijos ziezirbu?.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2009 07 16, 20:44)
o nebuna nuo folijos ziezirbu?..  blink.gif

Aš ir tą patį pagalvojau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Greta77 @ 2009 07 16, 21:25)
Aš ir tą patį pagalvojau  g.gif

Taigis. Pora kartu kadaise bandziau, tai vos i kelnes nepridejau, kai eme zierirbos lakstyti. blush2.gif Na gal kavinese kokios super duper mikrobanges. Amerikonai pries dedami bulve i mikrobange isuka ja i slapia popierini ranksluosti. Na nebutu jie amerikonai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2009 07 16, 19:44)
o nebuna nuo folijos ziezirbu?..  blink.gif

Yra speciali folija mikroangems mirksiukas.gif Kepa su ja- thumbup.gif
Atsakyti
as dar bulves virsunele isgremziu ir ydedu sauksta farso su suriu ir vynioju y folija.
Atsakyti
Mergaitės, o prie kokių produktų ieškoti kastinio???Kažkaip nerandu. ax.gif
Atsakyti