Įkraunama...
Įkraunama...

Ausų ligos

sveikos,
man šiandien diagnozavo ausų uždegimą, bet jis kažkoks komplikuotas gydytojas įvardijo kaip gripozinis ar kažkaip panašiai. Nelabai randu info apie tai, bet nei daktarui, nei seselei nepatiko ką pamatė mano ausyje unsure.gif O tai mane labai gąsdina. Nes viena ausim beveik nieko negirdžiu, o kamščio jokio nėra g.gif Ir skauda labai doh.gif Prirašė antibų, dar kitokių vaistų, bet ....Neramu kažko....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 04 vasario 2008 - 15:15
QUOTE(fishke @ 2008 02 04, 15:14)
sveikos,
man šiandien diagnozavo ausų uždegimą, bet jis kažkoks komplikuotas gydytojas įvardijo kaip gripozinis ar kažkaip panašiai. Nelabai randu info apie tai, bet nei daktarui, nei seselei nepatiko ką pamatė mano ausyje unsure.gif O tai mane labai gąsdina. Nes viena ausim beveik nieko negirdžiu, o kamščio jokio nėra  g.gif Ir skauda labai  doh.gif Prirašė antibų, dar kitokių vaistų, bet ....Neramu kažko....

del uzdegimo gali but trukes ausies bugnelis, o galbut kazkokiu negeru bakteriju pamate g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^^liutuke: 04 vasario 2008 - 15:27
QUOTE(^^liutuke @ 2008 02 04, 16:25)
del uzdegimo gali but trukes ausies bugnelis, o galbut kazkokiu negeru bakteriju pamate g.gif

na man ant ausies būgnelio matėsi kažkas labai balta, tipo kaip oda panašu, bet sakau daktarų veidai persikreipė, o aš gerai, kad sėdėjau, būčiau nuvirtusi, taip silpna buvo iš po ausies praplovimo. Buvau kaip apglušusi plius neprigirdžiu, tai nelabai turėjau jėgų smulkiai išklausinėt daktaro, tik pasakė, kad nelabai gerai, gerk vaistus ir vėliau atvažiuok g.gif Labiausia tai neramina tas negirdėjimas, nes jei kamščio nėr tai kuris velnias man trukdo girdėt, tas kažkas baltas?? blink.gif doh.gif
Atsakyti
O ausyte nepuliuoja?
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2008 02 04, 20:03)
O ausyte nepuliuoja?

niu kažkas naktį lyg šlapuoja, bet negalėčiau sakyt, kad pūliai g.gif beje, vakar pradėjau gydymą vaistais, kai susilašinau otipax toks nežmoniškas skausmas prasidėjo doh.gif ar negali būt pažeistas ausies būgnelis, o gydytojas to nematė g.gif nbes ir otipax ir betkokių kitų ausinių lašų anotacijose rašo, kad nevartoti esant žeistam būgneliui g.gif gal vertėtų pasikonsultuot su kitu LOR g.gif nu tikrai bijau apkursti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2008 02 05, 10:18)
niu kažkas naktį lyg šlapuoja, bet negalėčiau sakyt, kad pūliai g.gif beje, vakar pradėjau gydymą vaistais, kai susilašinau otipax toks nežmoniškas skausmas prasidėjo doh.gif ar negali būt pažeistas ausies būgnelis, o gydytojas to nematė g.gif nbes ir otipax ir betkokių kitų ausinių lašų anotacijose rašo, kad nevartoti esant žeistam būgneliui g.gif gal vertėtų pasikonsultuot su kitu LOR g.gif nu tikrai bijau apkursti unsure.gif

Jeigu neramu konsultuokis su kitu gydytoju, butu gerai, kad per mikroskopa paziuretu kaip ten kas. Jei bugnelyje yra perforacija (jis trukes), tokiu atveju tikrai tam tikru vaistu lasint negalima. O nuo ko tau viskas prasidejo? Tas slapiavimas tai ir yra puliavimas, dazniausiai puliuojama, kai truksta bugnelis. Daugelis klaidingai mano, kad jei truko bugnelis, tai zmogus visai negirdi. Klausos pazeidimo laipsnis priklauso nuo fakto, kurioje bugnelio dalyje (itemptojoje ar laisvojoje) yra trukimas.
Zinok, jei neramu, tai labai siulau pasikonsultuot su kitu gydytoju, nes taip pat turejau problemu su viena ausim ir cia ne juokas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2008 02 05, 12:36)
Jeigu neramu konsultuokis su kitu gydytoju, butu gerai, kad per mikroskopa paziuretu kaip ten kas. Jei bugnelyje yra perforacija (jis trukes), tokiu atveju tikrai tam tikru vaistu lasint negalima. O nuo ko tau viskas prasidejo? Tas slapiavimas tai ir yra puliavimas, dazniausiai puliuojama, kai truksta bugnelis. Daugelis klaidingai mano, kad jei truko bugnelis, tai zmogus visai negirdi. Klausos pazeidimo laipsnis priklauso nuo fakto, kurioje bugnelio dalyje (itemptojoje ar laisvojoje) yra trukimas.
Zinok, jei neramu, tai labai siulau pasikonsultuot su kitu gydytoju, nes taip pat turejau problemu su viena ausim ir cia ne juokas  4u.gif

ačiū, kad konsultuoji 4u.gif Na jau geros dvi savaitės, reikėjo nuo pradžių kreiptis kažkur, bet negalvojau, kad gali būt taip rimta. Ir dar, vaikai sirgo tas dvi savaites, tai apie save galvoji paskutinėj eilėj tik doh.gif O to girdėjimo kažkiek yra, bet... Nelabai jaučiu skirtumą kai užkišu ausį kuo nors ir kai ausis neužkišta. Nedaug liko to girdėjimo doh.gif unsure.gif Bet tai jeigu jau pradėjau gydymą antibiotikais ar beparodys tiksliai kad ir tas mikroskopas g.gif
ir dar, pastoviai jaučiu tarsi tvinksėjimą, kaip spaudimą iš vidaus, atrodo kad tuoj kas sprogt turi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 05 vasario 2008 - 12:11
Is tavo nupasakojimo tai cia lyg ir stiprus ausies uzdegimas ir bugnelis kol kas netrukes (bet anksciau minejai, kad lyg slapiuoja ausis g.gif ). Tokiu atveju galbut tau ir antibiotikai pades. O klausa po tokiu uzdegimu atsistato pamazu. Kai kita karta lankysiesi pas gydytoja, butinai visko isklausinek, paciai bus daug ramiau, kai zinosi kaip kas mirksiukas.gif
Atsakyti
va ir vėl aš čia doh.gif per tą patį mėn jau antras pūlingas uždegimas g.gif na negi vėl antibus gert teks ? kažin o sugusiems stato vamzdelį į ausį dėl dažnų pūlingų uždegimų?
Atsakyti
Sveiki, mano problemos su ausimis prasidejo mazdaug pries metus. Buvau persalus lyg pasveikau, bet liko trasekjimas ausyse kai ryju, kai judinu zandikaulius. Tai didesnis, tai mazesnis tas traskejimas tesiasi visus metus iki siol, kai persalu, tai isvis uzgula ausis. Siaip man ju neskauda ir jokiu isskyru irgi nera. kas tai galetu buti? g.gif
Atsakyti
Man irgi panasiai po persalimo buvo,uzgule ausys..traskejimas,ir jausmas lyg lektuve buciau... tai man po keliu menesiu nustate.tipo vestibiuliarinis aparatas sutriko,ta vidine ausis.. ir dabar ausys labai jautrios liko..darbe kondicionieriaus nepernesdavau,kai salta ora pusdavo..labai salta ausim budavo.Sako, reikejo laiku antibijotikus vartot..
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2008 03 06, 17:50)
Man irgi panasiai po persalimo buvo,uzgule ausys..traskejimas,ir jausmas lyg lektuve buciau... tai man po keliu menesiu nustate.tipo vestibiuliarinis aparatas sutriko,ta vidine ausis.. ir dabar ausys labai jautrios liko..darbe kondicionieriaus nepernesdavau,kai salta ora pusdavo..labai salta ausim budavo.Sako, reikejo laiku antibijotikus vartot..

o tai koks dabar gydymas, gal kokiu lasiuku ar homeopatiniu israse? ar jau ausys isliks tokios jautrios visam laikui?
as jau irgi ruosiuosi eiti pas LOR, siaip viskas butu lyg nieko, tik va tas traskejimas nuolatinis neduoda ramybes. Paziuresim ka man pasakys.
Atsakyti