Įkraunama...
Įkraunama...

Ausų ligos

sveika,

as sinadien buvau pas Lor Salvijoje.tai nieko nedare,paziurejo gerkle(o ji pas mane visada baisi),nosi paziurejo ir sako nu jau kaip ir apgdyta,bet ne iki galo reik dar profilaktikai gggtabletes ciulpamas nuo gerkles pavartot apie men.o ausis ir pamirso patikrint doh.gif .kai pasakiau tada paziurejo,sake nikeo blogo nera.paskaiu,kad nezejimas yra,tai tepaliuka kazkoki israse(dar nenusipirkau).
zodziu nieko as nesuzinojau kodel taip daznai kartojas.tai dabar jei vel pasikartos reiks eit dar pas kita daktara,jau atsibodo. schmoll.gif
tai va pas mane tokia istorija smile.gif
Atsakyti
NA KAIP DABAR TOS MŪSŲ AUSYS g.gif lotuliukas.gif
O man va kaip: blink.gif šiandi grįžau iš eilinio lor vizito, šiam kartui paskutinis . Pasakė pasėlio ats, tai jokų grybų lotuliukas.gif kaip kad Kauniškiai daktarai įtarė - NĖRA ir NEBUVO doh.gif o vaistus tai ryte rijau nuo jų doh.gif va, dabar reikt laukt apie porą mėn, svarbu kad per tą laiką ausis nepūliuotų ir guldys į ligoninę planinei operacijai, tvarkys būgnelį, anot dakatrės " negali su tokiom skylėm gyvent " g.gif kažin jį ten siuva ar kaip kitaip, kokį implantą deda g.gif g.gif kažkaip neįsivazduoju , o ir gydytoja į tokias smulkmenas nesileido kalbėt rolleyes.gif va, daba lauksiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(viltesmama @ 2008 04 18, 17:41)
sveika,

as sinadien buvau pas Lor Salvijoje.tai nieko nedare,paziurejo gerkle(o ji pas mane visada baisi),nosi paziurejo ir sako nu jau kaip ir apgdyta,bet ne iki galo reik dar profilaktikai gggtabletes ciulpamas nuo gerkles pavartot apie men.o ausis ir pamirso patikrint  doh.gif .kai pasakiau tada paziurejo,sake nikeo blogo nera.paskaiu,kad nezejimas yra,tai tepaliuka kazkoki israse(dar nenusipirkau).
zodziu nieko as nesuzinojau kodel taip daznai kartojas.tai dabar jei vel pasikartos reiks eit dar pas kita daktara,jau atsibodo. schmoll.gif
tai va pas mane tokia istorija  smile.gif

na ir kaip jaučiamės unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
na visgi yra man ta cholesteatoma doh.gif ir būgnelis plyšęs tokioj vietoj, kad nebeužgis pats niekada unsure.gif birželio 19 bus planinė op. Tada šalins tą chol. ir tvarkys būgnelį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2008 05 23, 13:53)
na visgi yra man ta cholesteatoma  doh.gif  ir būgnelis plyšęs tokioj vietoj, kad nebeužgis pats niekada  unsure.gif  birželio 19 bus planinė op. Tada šalins tą chol. ir tvarkys būgnelį  smile.gif

sveika,kaip jauties ?jau tikriausiai po opercaijos?
o pas mane viskas gerai,nera uzdegimo jau 2 men ,tai manau viskas gerai smile.gif
Atsakyti
Ar turite kas bedu su ausu kamsciais? As kelis kartus per metus turiu daryti praplovimus pas LOR gydytojus, bet jie nepaaiskina priezasties. Motyvuoja, kad pas mane 5 kartus siauresnes landos nei pas kitus g.gif
Atsakyti
Sveikos, man pradejo puliuoti ausi kur ivertas auskaras, ta skylete ir uzaugo toks gezelis zirnio dydzio. Ji skauda negaliu net an sono guleti.
Gal galite pasakyti i koki gydyoja kreiptis? gal kam taip buvo
Atsakyti
Sveikos,
siandien aptikau guza salia desines ausies. ji labai skauda. kai prisilieciu, tai toks nemazas atrodo. is pradziu pagalvojau, kad gal koks spuogas ruosiasi isdygti, bet nei jokio paraudimo, nei kitokiu pozymiu... dabar po pusdienio pradejo ir i desine gerkles puse skausmas plisti... pamaigau, tai irgi lyg koks guzelis yra... ir ta ausis tokia idomi-biski paspengia ir kartais toks idomus, neapsakomas garsas buna... gal kas esat susidure su panasia problema?
Atsakyti
Manyčiau, kad ten linfmazgis padidėjas gal ausį peršalai?išgerk kokio vaistuko nuo uždegimo man labai padeda Diclovit jis su vitaminu B, gerti po 1 kapsule ryte ir vakare pagerėjima pajusi po poros kapsulių. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dipsė @ 2008 09 28, 18:01)
Manyčiau, kad ten linfmazgis padidėjas gal ausį peršalai?išgerk kokio vaistuko nuo uždegimo man labai padeda Diclovit jis su vitaminu B, gerti po 1 kapsule ryte ir vakare pagerėjima pajusi po poros kapsulių. 4u.gif

ausu nepersalau, nes pastarosiomis dienomis lauke mazai bunu, prie jokiu atidarytu langu irgi nesedziu... be to, limfmazgis yra lyg ir uz ausies, o man skauda is priekio... be to, gerkle irgi toleliau nuo limfmazgio skauda... jau jauciu, kad ir i kita puse skausmas po truputi kraustosi... dar galvos skausmai prasidejo...
ryt bandysiu eiti pas savo gydytoja, kad ta paziuretu, jei nepraeis per nakti
Atsakyti
tai va, pasirodo ausies uzdegimas. israse antibiotiku, laseliu i ausi ir savaitei biuleteni... ziuresim, kaip cia bus, nes sianakt ir prakaitavau gausiai ir ausis tai karscio banga uzeina, tai praeina... mistika, is kur jis cia pas mane atsirado.... g.gif
Atsakyti
sveiki,

na prasidejo ir man bedos su ausim. pastoviai slapiuoja. buvo viduje zaizdele, nezinau nuo ko. ejau savo poliklinikoj pas lor, tai nieko nemato, nu nedidelis itrukimas, israse tepalo (fucicort), liepe tept 10 dienu net jei ir bus praeje (hormoninis antibiotikas), bet tai tik nustoju tepus kokios 3d ramybes ir vel tas pats. skambinausi sake tept toliau, kai jau susitvarko dar papildomai kokias 3d patept. bet tai ir vel pasikartojo. siandien buvau pas savo semos daktare, tai ta irgi sako tepk praeis, tik kai praeis dar kokia savaite patepk, bet as jau nebezinau, ka daryt. ieskau gero lor vilniuje, tik nezinau, kur kreiptis. gal kas zinot?
Atsakyti