Įkraunama...
Įkraunama...

Temų paieška forume

O kodel paieskoje negalima rasti temos, jeigu ivedi i paieskos laukeli skaiciu, pvz.: "6 mėnuo"? Tada ismeta klaida. O jeigu ivedi tik "mėnuo", tai irgi ne visus 12 menesiu temas ismeta. Bandziau ir be lietuvisku raidziu "menuo", ir "men", ir vistiek neranda tos temos, nors zinau kad ji tikrai yra, nes pati ja sukuriau. Tai susirupinau, kad kitos mamos irgi tos temos neras tokiu atveju g.gif
Cia kalba eina apie skyreli "Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų"
Atsakyti
O kai paieska nepavyksta, nerandamos temos, tai ir prikuriamos dar kelios tokios pacios doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritukasx: 20 spalio 2008 - 10:59
Jei skyrelyje nepadeda paieška, galima pasinaudot visada smulkesne Paieška. Paieškoj didelę reikšmę turi Lt raidės. Gali būti, kad pavadinimas parašytas netaisyklingomis raidėmis.
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2008 10 21, 16:37)
Jei skyrelyje nepadeda paieška, galima pasinaudot visada smulkesne Paieška. Paieškoj didelę reikšmę turi Lt raidės. Gali būti, kad pavadinimas parašytas netaisyklingomis raidėmis.

Tas temos pavadinimas yra "6 mėnuo", tai manau, kad teisingai parašytas. Bet deja su skaičiais paieška neveikia, ta smulkesne taip pat. Be to, jei ir išmeta kažką, tai tik pasenusias ir užbaigtas temas, o ne naujausias doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukasx @ 2008 10 21, 18:40)
Tas temos pavadinimas yra "6 mėnuo", tai manau, kad teisingai parašytas. Bet deja su skaičiais paieška neveikia, ta smulkesne taip pat. Be to, jei ir išmeta kažką, tai tik pasenusias ir užbaigtas temas, o ne naujausias  doh.gif

Man "6 mėnuo" rodo,bet uždaryta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 10 21, 21:06)
Man "6 mėnuo" rodo,bet uždaryta smile.gif

Tai ta ir noriu pasakyti, kad yra nauja tema "6 mėnuo", o jos paieska neranda. Randa tik senas, uzdarytas temas doh.gif Be t, jeigu ivedi skaiciu, pvz.: 6 mėnuo, tada nieko neranda, klaida ir viskas. Reik vesti be skaiciaus, tada bent kazka ismeta, bet ne ta ka reikia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritukasx: 22 spalio 2008 - 07:40
man isvis su paieska nesiseka.. kad ir ko beieskociau, atrodo aiskia uzklausa parasau, tai rezultatas buna visuomet ne toks kokio tikejausi.. del to narsau per visa foruma ir viskas.. aisku uztrunku daug laiko, bet pakeliui randu dar kalna labai idomiu temeliu smile.gif

Atsakyti
As maniau, kad cia man vienai su temu paieska nesamones. Pasirodo cia tendencija g.gif
Atsakyti
o kad aji pradės veikti? man labai reikia ... rolleyes.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanta.kazrimiene @ 2008 11 27, 01:09)
o kad aji pradės veikti? man labai reikia ... rolleyes.gif  schmoll.gif

O jūs bandėt ja naudotis? Kas neveikia? g.gif
Atsakyti
matau kad moderatorė čia lankosi, todėl paklausiu ar kas nors kada nors čia apsilankys? g.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 11 27, 16:35)
matau kad moderatorė čia lankosi, todėl paklausiu ar kas nors kada nors čia apsilankys? g.gif

Kadangi tas skyrelis neturi svo moderatoriaus, tai jį tvarkom visos, kai tuik turim laiko smile.gif
Atsakyti