Panasu, kad as is tu, kur veliau pajuto, gal del to kad nesu liekna...Dziaugsmas aplanke pries Kucias, buvo lygiai 20 savaiciu, ir nuo tada sekmingai vibruoju pagal dienotvarke, nuo puses keturiu iki nakteis aktyviai, diena mazius miega
Sako, kad ritmas linkes atsikartoti kai gimsta
NA, man nelabai panasus jausmas i zuvyte, kaip dauguma apibudina, greiciau i kazkoki vibravima ar krapstyma is vidaus
Aš savo padaužiuko judesius pajutau 3,5 men. tiesiog pasiskaičiau forume, kaip turėtų atrodyt tie judeisi ir kuomet jų laukti. tad privalgius atsiguldavau ir laukdavau, kartais kol užmigdavau
iš pradžių tokie kaip drugelio sparneliai, o paskui vis stiprėjo. dabar tie judesiai tokie lygtais nerangūs jau darosi, matyt vietos mažoka daros
tik man kartais kyla įtarimas, kad tie judeisiai per dažni, per dažnai ir per ilgai lelius žagčioja. kažkur skaičiau, kad tai rodo, jog jam deguonies gali trūkti
gal kam taip yra buvę...
tik man kartais kyla įtarimas, kad tie judeisiai per dažni, per dažnai ir per ilgai lelius žagčioja. kažkur skaičiau, kad tai rodo, jog jam deguonies gali trūkti
Sveikutės,
laukiuosi pirmo leliaus ir aišku labai laukiu judesiukų
Kiek paskaičiau komentarų, tai dažniausiai jaučiate vakare.
Ar gali būti, kad aš jaučiu dažniausiai dieną, darbe, ypač sėdint (mano sėdimas darbas)? Ir pas mane toks jausmas, kaip oro burbuliukai sproginėtų, o gal čia tik dujos
laukiuosi pirmo leliaus ir aišku labai laukiu judesiukų
Ar gali būti, kad aš jaučiu dažniausiai dieną, darbe, ypač sėdint (mano sėdimas darbas)? Ir pas mane toks jausmas, kaip oro burbuliukai sproginėtų, o gal čia tik dujos
Sveikos mamytės,
Jau trečia diena galvoju, kad ir aš pajutau leliuko judesius tik keistoka, kad taip anksti 14-15 sav. Kai laukiausi pirmojo tai anksti pajutau, bet buvau lieknesnė. O nuo pirmojo neštumo liko 3 kg. ir šiaip biškuti pavalgiau, tai maniau pajusianti judesiukus daug vėliau. Guliu vakare ir negaliu atsistebėti, kažkas kutena, lyg kuičiasi pilvo apačioje
ir tai tikrai ne oras. Taip malonu jausti...
Jau trečia diena galvoju, kad ir aš pajutau leliuko judesius tik keistoka, kad taip anksti 14-15 sav. Kai laukiausi pirmojo tai anksti pajutau, bet buvau lieknesnė. O nuo pirmojo neštumo liko 3 kg. ir šiaip biškuti pavalgiau, tai maniau pajusianti judesiukus daug vėliau. Guliu vakare ir negaliu atsistebėti, kažkas kutena, lyg kuičiasi pilvo apačioje
O as dar nejauciu
o taip laukiu
kazkaip neprisimenu kada pirmojo vaikelio judesius pajauciau
Rodos 18 sav. Antras vaikelis sako, greiciau pasireiskia
Na, tikiuosi...
url=http://www.supermama.lt]
[/url]
url=http://www.supermama.lt]
[/url] QUOTE(Saulyte DD @ 2008 01 16, 20:22)
Sveikos mamytės,
Jau trečia diena galvoju, kad ir aš pajutau leliuko judesius tik keistoka, kad taip anksti 14-15 sav.
Jau trečia diena galvoju, kad ir aš pajutau leliuko judesius tik keistoka, kad taip anksti 14-15 sav.
ir manau jau pajutau. nors dar biski ir ankstoka. bet vakar kazkas lyg sujudejo pilvo apacioj
labas mamytes
mums 28 sav.ir manoji jau naktim neleidzia miegot
ta prasme labai juda , makaluojas, spardos, kartais tie judesiai buna taip zemai atrodo kad tuoj kojyte iskis
mums 28 sav.ir manoji jau naktim neleidzia miegot
Sveikutės nėštukės
Aš pirmąjį judesėlį pajutau 16sav ir 1d. bet tada dar suabejojau, ar tikrai tai lelius...
sekančią dieną nieko nejutau, o dar sekančią pajutau tikrai aiškų BUM
Nuo tada judesiukus jaučiu kiekvieną dieną, kurie kaskart vis stiprėja...
Aš pirmąjį judesėlį pajutau 16sav ir 1d. bet tada dar suabejojau, ar tikrai tai lelius...
Mergyte pajutau 17 sav, bet gine nepatikejo... antra leliuka pradejau jausti nuo 14sav taip lyg zuvyte plaukiotu - gine ir vel nepatikejo
, bet 16 sav vakare buvo pirmi aiskus bum-bum
Ash pradejau jausti "kazhka" 17 savaite, is pat pradzhiu jutau kazhkas tokio, lyg butu problemos su zharnom, kazhka tokio neiprasto
Kada supratau, kad tai mano mazhiukas vaikelis, tai jutau kasdiena, ypach ramioje busenoje, po valgio ar priesh miega!
QUOTE(natrium @ 2008 02 04, 13:29)
Ash pradejau jausti "kazhka" 17 savaite, is pat pradzhiu jutau kazhkas tokio, lyg butu problemos su zharnom, kazhka tokio neiprasto
Kada supratau, kad tai mano mazhiukas vaikelis, tai jutau kasdiena, ypach ramioje busenoje, po valgio ar priesh miega! 
maniskis irgi po valgio sokineja is laimes.jeigu pus toks pats edrunas kaip tevelis...