QUOTE(Onora @ 2005 03 19, 10:02)
MAn gydytoja nei karto neklause dar vaikelio, o su fonendoskopu as nieko negirdziu ir vyras negirdi - nes gal nezinom, ka ten girdeti reikia. Tikiuosi, kad cia normalu, kad nejauciu mazhiaus, bet visvien jau supanikavusi esu, net nakti beveik nemiegojau.
Na matai, tu nervuojies, o tai persiduoda vaikui. Patikek, man buvo lygiai tas pats. Nepanikuok. Manau, kad jei butu jam kas nors blogai-pajustus butum per tas kelias dienas.
Dar kad tave nuramint galiu pasakyt viena dalyka is savo patirties. Mano mazius sujudejo tik 20sav. +2 dienos (pagal menesines). Galvoji nejau is proto, kai kitos pajunta nuo 17-18sav.? Ir po to jis judejo nereguliariai. Pastebejau sti ka. Kai jis nustoja judet ar judesiai sureteja, po kokiu keliu dienu pajuntu, kad mano pilvukas gerokai paaugo, tada jis vel juda.
O del girdejimo.......visu pirma jis labai mazutis, kad vos uzdejus isgirstum. Tai uzima laiko ir ne visada pavyksta. Gal jis tuo metu miega? Pabandyk svelniai pamasazuot pilvuka, gal nubudinsi? Ir siaip pridedavau vienoj vietoj, palaukiu, jei tyla-dedu kitoje. Dazniausiai isgirsdavau bambos srityje.
Klausydavau su stetoskopu, o tu rasai fonendoskopu. Nors gal cia tas pats.