QUOTE(kristina-buziene @ 2007 11 12, 15:31)
Ar patiko dar kam Peaksas ???
Ojei, iš kur tą temą išvilkai

Tai-pats mėgstamiausias mano serialas
QUOTE(mamutiene @ 2007 11 12, 16:10)
Man irgi patiko tas serialas, o ypac muzika ir pagrindinio vaidmens atlikejas:). tada dar buvo jaunesnis ir grazesnis negu kad dabar:).
Aha, agentas Kuperis-nemirtingas personažas. Tas jo subtilus humoras verčia iš koto
QUOTE(Coolverstukas @ 2007 11 12, 17:06)
Kaip tik neseniai per kompą peržiūrėjau visą serialą. Anksčiau mačiau tik per televizorių, tačiau visai nenuosekliai. Dabar kasdien po vieną, dvi serijas pažiūrėdavau..bet žinau, kad vėl ateis toks laikas, kai vėl žiūrėsiu ir pamatysiu tai, ko anksčiau nemačiau, nepastebėjau.
<...>
Beje, dabar žiūrėdama pastebėjau labai mielą veikėjo Kuperio bruožą. Jis niekada nerodo kažkių nervų, isterijų, paniekos, nors tarkim kažkas ir galėjo jį sunervinti, ar kalba nesąmones. Kažkaip, kiek bandau atsiminti matytus filmus, neiškyla kitas toks veikėjas, visiškai gerbiantis kitus, tos istorijos veikėjus.
Vis prisimenu agento Kuperio silpnybę juodai stipriai kavai ir riebiosioms spurgoms
Norėčiau turėti "Tvin Pyksą" parsisiuntus. Iš kur tu siunteisi?
Aš kaip ir tu galiu tą serialą žiūrėti ir žiūrėti ir kiekvieną kartą atrasti kažką naujo, kažkokius ženklus pirmosiose serijose, kurie pačioje pabaigoje įgauna kitokią prasmę.