Įkraunama...
Įkraunama...

Voveraičių sriuba

QUOTE(GUDRĖ @ 2008 07 29, 17:31)
Aš į verdantį vandenį sudedu truputį ryžių,bulvių,po to svieste pakepinu sutarkuotas morkas ir nuplautas(kur didesnės perpjautas)voveraites.Truputį pakepinu ir įdedu į puodą,įmetu kelis kvepiančius ir karčius pipirus,lauro lapelį,vieną vištos buljoną,truputį druskos ir paverdu,baigiant virt įdedu supjaustytų krapų.Valgant įsidedam truputį grietinės ,mums labai patinka  rolleyes.gif

gal ir nieko, bet man ryziai ir bulves nesiderina schmoll.gif kartais darau bulve + makaronas tai visai nieko toks derinukas
Atsakyti
Aš dedu voveraites, bulves ir morkas supjaustytas smulkiais kubeliais, sviežias petražoles, sultinio vištienos. O paskui dar įsidedu grietinės.
Atsakyti
nu kaip laukiu kada pas mus turguj pasirodys voveraites tai negaliu rolleyes.gif ir i sriuba desiu ir i padazus ir kiausiniene kepsiu.. mmmm.... rolleyes.gif
Atsakyti
q as verdu su vista .po to dedu grybus,bulves ,ir truputi mieziniu kruopu ,morka. dar galima parukita desrele imest i buljona.krapai petrazole ir kiti zaluminai.
Atsakyti
overaičių sriuba
Išdorotas, nuplautas voveraites supjaustome. Tik stambias. Labai nesmulkiname. Smulkiai supjaustome ir apkepame nedidelį svogūną.Verčiame voveraites į tą pačią keptuvę, pas svogūnus. Troškiname uždengę. Išbėgusios grybų sultys duoda nepakartojamą skonį sriubai. Bet, kaip tik dėl tų sulčių silpnesnių skrandžių valgytojai grybus prieš kepdami turėtų trumpai apvirti. Sriubai pasiruošiame 0,5+ puoduko ryžių. Užvirus vandeniui, įdedame šaukštuką/kubelį sultinio. Suberiame ryžius. Supjaustome trejetą nedidelių bulvyčių. Jas dėsime į sriubą po ~10 minučių nuo ryžių virimo pradžios. Ne vėliau. Kartu su bulvėmis į puodą keliauja ir apkeptos voveraitės. Šiek tiek pavirę, įdedame druskos, šaukštelį kmynų bei porą - trejetą šaukštų pomidorų padažo. Verdame dar keletą minučių. Galiausiai suberiame smulkintus krapus.

Atsakyti
QUOTE(jolacka @ 2008 09 24, 13:12)
overaičių sriuba
Išdorotas, nuplautas voveraites supjaustome. Tik stambias. Labai nesmulkiname. Smulkiai supjaustome ir apkepame nedidelį svogūną.Verčiame voveraites į tą pačią keptuvę, pas svogūnus. Troškiname uždengę. Išbėgusios grybų sultys duoda nepakartojamą skonį sriubai. Bet, kaip tik dėl tų sulčių silpnesnių skrandžių valgytojai grybus prieš kepdami turėtų trumpai apvirti. Sriubai pasiruošiame 0,5+ puoduko ryžių. Užvirus vandeniui, įdedame šaukštuką/kubelį sultinio. Suberiame ryžius. Supjaustome trejetą nedidelių bulvyčių. Jas dėsime į sriubą po ~10 minučių nuo ryžių virimo pradžios. Ne vėliau. Kartu su bulvėmis į puodą keliauja ir apkeptos voveraitės. Šiek tiek pavirę, įdedame druskos, šaukštelį kmynų bei porą - trejetą šaukštų pomidorų padažo. Verdame dar keletą minučių. Galiausiai suberiame smulkintus krapus.

Kaip įdomu tas pomidorų padažas g.gif Ryt pamėginsiu,kas išeis 4u.gif
Atsakyti
Su pomidorų padažu dar nebandžiau...
Atsakyti

 i 
FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:

1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!

2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.

3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas /  žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.

4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.

6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.

7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt
Atsakyti