Įkraunama...
Įkraunama...

"VIDO"

Turiu VIDO virdulį thumbup.gif Jau beveik metus veikia kuo puikiausiai, o kainavo labai nedaug.
Atsakyti
QUOTE(saulutem @ 2005 09 02, 13:11)
o mes turime Vido namu kina... ne stebuklas... koloneles, jei garsiau paleidi muzika - cypia, kompaktai strigineja (na bet cia gal problema, kad kompaktai ne originalai), bet labaiusiai man nepatinka pultas - veikia tik 1 m atstumu ir nukreipus tik tiksliai tiesiai. Beko teliko pultas veikia kaip nori ir is kur nori, labai faina, kai ziema norint perjungit kanala nereikia rankos is po kaldros istraukti...  mirksiukas.gif

O kokias jūs turit?
Atsakyti
Turim mes ir mano tėtis VIDO televizorius, mes juo naudojamęs nuo 2003, tėtis nuo 2004 m. Abu veikia kuo puikiausiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daliela @ 2006 06 30, 09:36)
Turim mes ir mano tėtis VIDO televizorius, mes juo naudojamęs nuo 2003, tėtis nuo 2004 m. Abu veikia kuo puikiausiai thumbup.gif

ir mes turim vido telika thumbup.gif jau kokie 2 - 3 metai
Atsakyti
QUOTE(Realiste @ 2004 09 12, 17:41)
Dabar mirgete mirga reklama: Vido televizoriai, centrai, grotuvai, namu kino sistemos, net lygintuvai, fenai ir pan. buitine technika. Kaina viliojanti, taciau ar nebus cia Taupos lygio vienkartines prekes???

manau kad taip ir bus, nereikia nieko gero tiketis uz tokia kaina. niekada nepirkciau sios firmos gaminiu
Atsakyti
gal kas naudoja vido gartraukius,kokie atsilepimai? 4u.gif
Atsakyti
Turiu Vido virdulį ir plaukų džiovintuvą. Veikia puikiai, o ir kaina juokinga. Džiovintuvą naudoju jau 4 metus, o virdulį 3 mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes irgi turime"Vido"virduli,greit 3 metai thumbup.gif Galingas,greit uzverda,naudojam daug(musu seima didele-11 zmoniu).Jokiu nusiskundimu thumbup.gif
Atsakyti
5 m turim TV , tai patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai VIDO nusivylus. Tiesa, turiu tik vieną daiktą - magnetolą. Su radiju viskas normaliai, bet va CD grotuvas jau po kokio pusmečio pradėjo grot tada, kad jis nori, o ne aš doh.gif Daugiau jokių VIDO mano gyvenime nebus.
Atsakyti
As taip pat VIDO niekada nepirkciau schmoll.gif
Na nesneku apie virduli, sumustiniu kepykla ir t.t.
Bet jau telika, namu kina ar dar kokia brangesne AV technika - niekada.
Tokie NO NAME, kaip VIDO, BEKO, VITEK ar dar ten simtai, pasitikejimo man nekelia g.gif
Atsakyti
Visa technika yra gendanti, galima sumokėti daug ir labai nusivilti.
Atsakyti