Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kokio amžiaus naudoti žvakutes

Mano dukra iki šių metų paniškai bijojo žvakučių nuo temperatūros. Visada gerdavo nuo temperatūros vaistukus sirupo pavidale. Šiemet kai susirgo, gydytoja liepė duoti Paracetamolio. Ir jai taip nepatiko skonis, kad kitą kartą pati paprašė žvakutės. Dabar reikalui esant aš jai leidžiu pasirinkti - tabletė ar žvakutė.
Atsakyti
Mano sunus priprato prie zvakuciu, jam vaistai kad ir kokie skanus butu nepatinka. Gana daznai ji supykina. O jei karstis labai didelis jam jokiu vaistu nesuduosi. A uz zvakutes. Tik iki kokio amziaus jas naudosiu dar nezinau g.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Va ir dabar dukra serga,3-čią dieną nekrenta tem.,tai nori nenori reikės naudot žvakute,ji greičiau numuša tem.,o sirupai prašau,jau 3 diena nė iš vietos.Mergičkai 4,5metai,bet mes sutarėm,jai atsibodo karščiuoti.Kiek tarsimės, tiek naudosim drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na cia kaip paziuresi, manau zvakutes yra geriau nes jos nedirgina skranduko, kaip zinote skrandukui vaistai ne pats geriausias dalykas. Aisku ir kaip sakote iseinamai angai negerai zvakutes nes dirgina ir ttt. Taigi viskas blogai, bet man vis tik prieinamiausia zvakutes, nes kazkaip norisi apsaugoti skrandi nuo vaistu g.gif
Atsakyti
Mano sūnus maždaug nuo pusantrų metų pradėjo kategoriškai protestuoti prieš žvakutes, nors prieš tai net nesusiraukdavo. Nežinau, kas jam "užplaukė", bet žvakučių nuo to laiko nenaudojam, gerbiam jo pasirinkimą irnesakyk.gif O sugirdyti vaistus - nematau problemų, dukrytei jau nuo 2 savaičių duodavau Espumisan iš šaukštelio, ir nieko, gėrė ax.gif
Atsakyti
Nors žvakučių seniai nenaudojam, bet jų turime nelaimės atvejui. Pakartosiu, ką sakė greitosios pagalbos gydytoja, kai niekaip nepavyko numušt temperatūros: jeigu vaikas vemia - žvakutė, jeigu viduriuoja - sirupas. O jeigu ir tas, ir tas ir dar karščiuoja - į ligoninę...
Atsakyti
sunui metai ir 10 men.jei nepavyksta sugirdyti vaistu,dedu zvakute,nors ir labai klykia,nenori,bet o ka daryt kai temp 40.tenka...
Atsakyti
Man uzkliuvo zodis "etiska" blush2.gif ax.gif Tos zvakutes buna skirtos ne tik maziukams, bet ir suaugusiems. Pvz., nuo skausmo, kai per gimdyma reikejo kirpti ir uzsiuti, tai man labai skaudedavo ir tempdavo ta vieta, o zvakes greitai padedavo. Manajam irgi labai nepatinka, kai zvakute nuo temperaturos idedam, bet jau galiu jam paaiskinti, tai duodasi, nors ir nenoredamas. Nemanyciau, jog man vaikas veliau prisimindamas primins, jog zvakutemes ji gydziau schmoll.gif O jei dar buna vaikas ar suauges vemia, tai tik zvakute ir reikia ideti. O buna kad nuo tu geriamu vaistuku ir skrandukas streikuoja doh.gif Dar jei temperatura neilgam gali numusti, tai vistiek reikia kaitalioti su zvakutemis. Pries kelias savaites su 39 temp sirgome, tai 3 k/diena tik Ibufena duoti galima, o temperatura i vel kyla - tai jau zvakutes reikia ideti, bet kazkaip ziuriu, jog jos mums geriau ir padeda, bet duodame ir Ibufena, nes jis dar yra priesuzdegiminis. Gydant siuo budu estetiskumo klausimo nelabai izvalgau ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Vaikui greit 4m, bet esant reikalui naudoju zvakutes nuo temperaturos. Beveik visada nuo kudikystes naudojom tik zvakutes. Bet kadangi retais atvejais ir juk del ligos, tai nemanau kad pakenkem. Juk jei yra tokia vaistu forma, reiskia esant reikalui naudoti galima.
Sirupo duoti negaliu, nes vaiko ir taip jautrus skrandis. O daznai temp musti reikia nakti, tai kaip duoti "ant tuscio" skarndzio to sirupo? Viena syki pasimokiau, kai prie ausu uzdegimo plius dar vemti eme ir skrandis sustojo unsure.gif
Nudosim zvakutes kol reikes, aisku ir dabar vaikui nepatinka, bet kai auksta temp, kuria reikai musti tai jau silpnas ir mieguistas ir taip buna, kas ten jo klauso biggrin.gif
Atsakyti
Gal ir blogai tos žvakutės, bet jų pagalba man pavyko numušti 40 temperatūra mano vyresnėliui. jam tada buvo 5metai
Atsakyti
mano maziui tuo bus 3 m bet zvakuciu jis bijo siaubingai siaubingiausiai ir taip buvo nuo pat pirmo karto vos pabandzius,jam tada buvo 1,5 m dabar nuo temp jam duodu panadolio sirupa arba ibufena,nor nei tas nei anas jam nelabai patinka bet uz zvekutes geriau smile.gif be to keista dalyka pastebejau,mano maziui zvakutes nemusa temperaturos g.gif kiek kartu jas dejau esant 39 ir daugiau temp nu nenumusa ir vsio g.gif gal zvake per mazos dozes buvo blink.gif
Atsakyti
manau kol neima susitarti , kad isgers . nors mums siule viena karta zvakute , o kita karta geriamus vaistus pakaitomis .
Atsakyti