Rittule-saunuole! gerai sugalvojai!
Pepasakojau vyrui, kad musu sviestuvai mergaitems patiko, tai jis su tokiu pasididziavimu sako man: "o pasigyrei, kaip ties sviestuvai isijungia? " 
Tai va,
sviestuvu jungiklius vyras primontavo prie lovos, zemyn ranka istiesi ir gali ijungi/isjungi is mano ir jo puses

Tai va,

QUOTE(Rittule @ 2008 09 18, 23:40)
Pepasakojau vyrui, kad musu sviestuvai mergaitems patiko, tai jis su tokiu pasididziavimu sako man: "o pasigyrei, kaip ties sviestuvai isijungia? " 
Tai va,
sviestuvu jungiklius vyras primontavo prie lovos, zemyn ranka istiesi ir gali ijungi/isjungi is mano ir jo puses 

Tai va,

Saunuoliai

labai grazu. ir turetu buti nesudetinga...
QUOTE(lavista @ 2008 09 23, 14:04)
labai grazu. ir turetu buti nesudetinga...
Aha ,bet jo kaina internetinej parduotuvej berpt 329lt. Is kur traukia tokias kainas, kosmosas kazkoks

rimulia12 - ačiū už idėją
Išties įdomus variantas: laikrodis-šviestuvas viename

Is CD padarytas sviestuvelis

tas afrikinis labai fainas
o su juostelemis tai irgi idomiai atrodo, bet as imciau ne atlasines, o matines, kad subtiliau butu
Kai buvau komandiruotej svedijoj, tai rode per TV kaip dare butent sita lempa, greze skyle butelyje, klijavo juosteles
net nustebau kai cia ta pacia pamaciau
))
Aciu rimulia, uz pavyzdzius

o su juostelemis tai irgi idomiai atrodo, bet as imciau ne atlasines, o matines, kad subtiliau butu

Kai buvau komandiruotej svedijoj, tai rode per TV kaip dare butent sita lempa, greze skyle butelyje, klijavo juosteles

Aciu rimulia, uz pavyzdzius