Įkraunama...
Įkraunama...

AUTOKĖDUČIŲ SAUGUMAS

QUOTE(agnieska 02 @ 2008 10 17, 13:42)
gitulio nuorodos apie kėdučių saugumą naudingos. Ačiū. Tik ir aš nužiūrėjau Evola1-2-3 ultra, o dabar pradedu abejot ar reikia. g.gif  Gal užtektu ir Romer Safefix nuo 9-18kg. Mat buvo tokiu pasvarstymų ar 6-7 metų vaikas norės sėdėt kėdutėj?  g.gif  O tai kaip vaika vežiotis nuo 3 iki 6 metų. Ka mamytės manot? Ar kuri turit nuo 9-36kg kėdutę? Pasiteisina? Ačiū už ats.  biggrin.gif

ir as buvau nuziurejus Britax evolvo 1-2-3 ultra ..o dabar dvejoju...
Atsakyti
QUOTE(Ingaaa @ 2008 10 17, 06:51)
larieta 10 ar turejai uomeny ECE 44\04 ?
neberyza Britax Evolva 1-2-3 Ultra, tokios kedutes nerandu Adac testu rezultatuose 2007-2008  g.gif

na ne, ant kedutes sono parasyta saugumo klase E4, ant drauges ketutes E1. tai man ir idomu ka reiskia sios klases. kuri saugesne?
Atsakyti
E reiškia kag kėdutė buvo testuota Europoje,o skaičius šalia, kurioje valstybėje. Pvz E1 Vokietija.
2-Prancūzija
2- Italija
4- Olandija
5- Švedija
20- Lenkija
21- Portugalija
22- Rusija.

Aišku skaičių seka nenutrūksta 1iki22 ir t.t. bet manau tai pagrindinės šalys gaminančios kėdutes. Tik pavyko rasti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieska 02 @ 2008 10 19, 10:06)
E reiškia kag kėdutė buvo testuota Europoje,o skaičius šalia, kurioje valstybėje. Pvz E1 Vokietija.
2-Prancūzija
2- Italija
4- Olandija
5- Švedija
20- Lenkija
21- Portugalija
22- Rusija.

Aišku skaičių seka nenutrūksta 1iki22 ir t.t. bet manau tai pagrindinės šalys gaminančios kėdutes. Tik pavyko rasti. biggrin.gif

LABAI ACIU notworthy.gif
Atsakyti
agnieska 02- aciu!!
Papildyta:
beja...isigijom Romer King Ts plus. Ir esam ja patenkinti!
Atsakyti
Nežinau už ką, bet prašom. biggrin.gif Džiugu kad išsirinkai gera pirkinį. biggrin.gif
Aš tai nutariau kad daba geriausias variantas bus šitas http://www.babymarke...ekes/,prid.2127 thumbup.gif Nes mano princesė dar nelabai tvirtai pati sėdi reik dar kėdute tvirtint priš važiavimo kryptį. Tik daba reik rast kur pigiau, gal siūstie jei pardėj nerasiu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieska 02 @ 2008 10 22, 09:38)
Nežinau už ką, bet prašom.  biggrin.gif  Džiugu kad išsirinkai gera pirkinį. biggrin.gif
Aš tai nutariau kad daba geriausias variantas bus šitas  http://www.babymarke...ekes/,prid.2127  thumbup.gif  Nes mano princesė dar nelabai tvirtai pati sėdi reik dar kėdute tvirtint priš važiavimo kryptį. Tik daba reik rast kur pigiau, gal siūstie jei pardėj nerasiu. biggrin.gif

uz skaiciuku paiskinima ant keduciu mirksiukas.gif
va buk mandagus zmogus ir kabinejasi..uz ka uz ka lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neberyza: 22 spalio 2008 - 13:16
Maniau,kad jokio skirtumo kokia kedute pirkti...paskaiciau ir supratau,kad skirtumas yra,tai dabar teks pasukti galva siek tiek pries perkant g.gif
Atsakyti
QUOTE(neberyza @ 2008 10 22, 14:15)
uz skaiciuku paiskinima ant keduciu mirksiukas.gif
va buk mandagus zmogus ir kabinejasi..uz ka uz ka lotuliukas.gif

Na nesikabinėju, tik nemanau kad labai jau dideli darbą padariau. smile.gif Tik pasidalinau tuo ką žinau, o man džiugu, kad galėjau kažkam padėt. biggrin.gif Juk tam čia ir plepa visi. drinks_cheers.gif

Beje gal kam reikia kėdutės leliui iki 13kg? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnieska 02: 22 spalio 2008 - 17:46
QUOTE(renateled @ 2008 10 22, 16:44)
Maniau,kad jokio skirtumo kokia kedute pirkti...paskaiciau ir supratau,kad skirtumas yra,tai dabar teks pasukti galva siek tiek pries perkant g.gif

galesiu atsiusti informacijos biski mirksiukas.gif bet pirmadieni ar antredieni,nes ne tam kompe turiu,prie kurio dabar sedziu mirksiukas.gif

siulausi...bet,kad mes is tos pacios kompanijos,tai drasiai siulaus biggrin.gif
Papildyta:
[quote=agnieska 02,2008 10 22, 19:44]
Na nesikabinėju, tik nemanau kad labai jau dideli darbą padariau. smile.gif Tik pasidalinau tuo ką žinau, o man džiugu, kad galėjau kažkam padėt. biggrin.gif Juk tam čia ir plepa visi. drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
mes pirkom Maxi Cosi. taip pat ir jai pada Isobace jai pritvirtinti.
Dabar yra kaip tik naujas Römer lopsys-kedute, ilgoms kelionems super.
Atsakyti
Perskaičiau visą temą ir nieko neradau apie Italų firmos Belleli kėdutes nuo 0 iki 18 mėn. (tokias http://www.vaikams.e...is/7/modelis/32 ). Gal kas nors naudojosi, turi ir gali pasidalinti patirtimi.
Atsakyti