Įkraunama...
Įkraunama...

Linutelitos LEJA

Pagaliau pasirodet! Kokia princese clap_1.gif heart.gif ir didele jau mergaite atrodo, mano Julija coliuke palyginus g.gif sekmes augant thumbup.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif apsisvaigom mes su leja, tikslaiu as apsisvaigau, o Lejai tai kas dar wink.gif bernai dar nerupi, draugiu dar ir nereik, tai tik mamka su teciu gali dziaugtis.
oi, mamytes, niekad nemaniau, kad taip malonu kad tavo vaika giria tongue.gif Dekui dekui, o nuortaukyciu bus, kai galiausiai normal fotika isigysim...
Atsakyti
Linutelita, kokia šauni tavo mergaičiukė, ir tokia vyresnė kiek atrodo (čia komplimentas) wub.gif aukit sveikutės smile.gif
Atsakyti
As tik pamatau ta uzrasa LEJA, taip ir traukia uzsukti smile.gif Grazus vardas, ane wink.gif Pats pats graziausias thumbup.gif
Atsakyti
Jo nuostabus vardelis thumbup.gif , nu kai laukiaus ir pamaciau vardyne, tai sirdis soktelejo, vyrui ir patiko, bet jis ka pradejo paskui pergyvent, kad pravardziuos aleja laugh.gif , ziuriu vis daugiau tu Leju randas thumbup.gif , pries savo Leja ne vienos girdejus tokiu vardu nebuvau. Mama is vis kol isimine ( o gal vis dar ne laugh.gif ) sakydavo Lile, lele laugh.gif laugh.gif laugh.gif o uosvis burbejo, kad normalaus vardo vaikui nedavem, bet ka jau padarysi neva, nes jau buvo gim liudijimas laugh.gif laugh.gif laugh.gif ir dabar sulaukiam idomiu vertinimu, bet dazniausiai patinka, tik gal vyresniems kiek keistas vardas.
Atsakyti
laugh.gif laugh.gif Pas mus ta pati istorija. As daug vardu buvau prisigalvojus, bet sese pasake sita varda ir viskas, as jau zinojau, kad bus Leja ir ne kitaip. Tetis nesipriesino, sake grazu, o va visi seneliai ir siaip vyresni gimines tai labai kreivai ziurejo dry.gif Bet man buvo dzin visiskai. Siaip tai sake pravardziuos baleja laugh.gif laugh.gif Ir apskritai vyro tevai reke, kad zydiskas vardas ( siaip Leja is senojo testamento. Ji buvo Jokubo zmona ir prigimde kruva vaiku ). Tai as pareiskiau, kad mano vardas irgi zydiskas ( Ieva), juk irgi is senojo testamento laugh.gif As irgi nebuvau girdejus tokio vardo, maniau bus vienetinis. O jau dvi Lejas naturoj pazistu ir forume tris be maniskes smile.gif Kiek zinau, pernai Lietuvoj gime 25 Lejos. O siemet jauciu bus kokios 125 laugh.gif Populiareja sitas vardelis. Nugi kaip kitaip juk grozio nesvietisko tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
Grazi ir tokia tvirta tavo mergaiciuke atrodo... wub.gif Is nuotrauku tai net pasakyciau, kad vyresne.. thumbup.gif Malonu susipazint! wink.gif
Atsakyti
QUOTE (linutelita @ 2004 09 15, 22:05)
su pirmaja draugeuser posted image
Papildyta @ [mergetime]1095278864[[b]*patri rgetime] [/b]
atia 2.gif ir mamytes clap.gif user posted image

nu jau grazuole kokia!!! ir kaip greitai vejasi ta drauge!!!
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif aciu uz malonius sirdziai zodzius clap_1.gif , o Leja kuo toliau tuo labiau mus dziugina, ji tokia linksmuole, labai jau megeja pakryzent, tai ir mus tuo paciu prajuokina.
Atsakyti
Labai grazute wub.gif
Atsakyti
wub.gif aciu, giria vaika- giria mama clap.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutelita: 22 rugsėjo 2004 - 20:01
Kur vienos savaites su drauge tai is vis- wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti