Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo valymas

naudoju amerikieciu firmos makiazo valikli. nuvalo net vandeniui atsparu makiaza, o svarbiausia nereikia trint iki begalybes, kad nuvalyt akis smile.gif Jei ka i PM, parasysiu firma ir pavadinima ( nes naujoke cia esu, tai pasiklystu forumuose ir galiu nepamatyt, kad kazkas klause blush2.gif )
Atsakyti
Akims naudoju siuo metu Florenos pieneli agurkini,bet ateityje ieskosiu kazko kito(nes valant jei patenka i akis-dirgina,aisku,kazin ar yra kurie nedirgintu budami akyse doh.gif ?) ,taigi, ji naudoju,kai dazausi seseliais ar tusu, jei ne,tada veida nuprausiu iprastai,o akis nuprausiu tik su vandeniu ir po to nuvalau su Artistry toniku arba su roziu vandeniu.
Veido odai naudoju kosmetologes pasiulytus produktus: neoglis prausiklis ir christina muila koralini. Nuprausiu veida prausikliu,problemines vietas(nosi,kakta) patrinu koraliniu muilu),nuprausiu,tada dar kaika paspaudau,jei yra ka biggrin.gif ir nuprausiu vel neoglis prausikliu. Ir taip kiekviena miela vakara smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 12 15, 01:24)
Akims naudoju siuo metu Florenos pieneli agurkini,bet ateityje ieskosiu kazko kito(nes valant jei patenka i akis-dirgina,aisku,kazin ar yra kurie nedirgintu budami akyse doh.gif ?) ,taigi, ji naudoju,kai dazausi seseliais ar tusu, jei ne,tada veida nuprausiu iprastai,o akis nuprausiu tik su vandeniu ir po to nuvalau su Artistry toniku arba su roziu vandeniu.

Ką gero duoda rožių vanduo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 12 16, 21:24)
Ką gero duoda rožių vanduo? smile.gif

Realaus tai tik tiek,kad drekina oda smile.gif gal dar kokiu geru savybiu turi,bet nepajauciau biggrin.gif
Atsakyti
man akims valyti labiausiai patiko Lumene ir Garnier akiu valikliai, o veidą nuprausiu su zele skirta misriai odai, Nivea, Garnier ar Lumene. Labai gerai man smile.gif jokiu pieneliu, nes jie skirti sausai odai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vishmwish @ 2009 12 20, 17:35)
man akims valyti labiausiai patiko Lumene ir Garnier akiu valikliai, o veidą nuprausiu su zele skirta misriai odai, Nivea, Garnier ar Lumene. Labai gerai man smile.gif jokiu pieneliu, nes jie skirti sausai odai biggrin.gif

ne visi pieneliai yra sausai odai, o kaip tik su pieneliu man akių makiažas geriau nusivalo negu su garnier valikliu akių makiažui valyt
Atsakyti
Sveikutes, man nepatinka valytis kosmetikos su pieneliu, labiau linkusi praustis su prausikliais ax.gif greiciau ir man efektas geresnis mirksiukas.gif neseniai pabaigiau prausimosi putas is Pupos. Nuplaudavo makijaza gerai, bet ilgainiui kvapas pradejo erzinti, nes jau taip saldziai kvepejo doh.gif bet seip ne taip pabaigiau lotuliukas.gif dabar naudoju prausikli Estee Lauder Perfectly Clean. Tai nuprausia gerai, bet man grauzia akytes schmoll.gif turiu nedideli kieki tik 30ml tai baigus ieskosiu ko nors kito 4u.gif
Atsakyti
kažkaip aš visą veidą visada prausikliu valau, bet gaila akių nenuplauna, tai jau tenka su pieneliu valyt, nors db geriau būtų su pieneliu valyt, nes ne taip sausina, bet aš tepu riebiu kremu, taip kad problemų nekyla smile.gif
Atsakyti
Štai kaip reikia taisyklingai nusivalyti veidą - naudoti ir pienelį ir toniką reikia http://tv.delfi.lt/video/emLEyf1B
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2009 12 23, 14:45)
Štai kaip reikia taisyklingai nusivalyti veidą - naudoti ir pienelį ir toniką reikia http://tv.delfi.lt/video/emLEyf1B

Gal sausai odai toks budas ir tiktu,bet as jau isivaizduoju kas detusi su mano oda(misri),jei vakarais jos neprausciau vandeniu...Pieneliai visokie man kemsa poras ir po kurio laiko oda tampa tiesiog,kaip pasakius, tokia ,,dull" biggrin.gif Manau,kiekvienai reikia pasirinkti savo buda,nors aisku,yra taisykliu,pvz.kaip valyti akis,ir cia jau nieko neisgalvosi,jei nesinori tureti rauksliu anksciau laiko smile.gif
Atsakyti
man kažkaip irgi pasirodė, kad per daug čia visko deda, man gaiviau būna kai nusiprausiu vandeniu, po to prausikliu, tai oda tokia gaivi, švelni būna thumbup.gif
Atsakyti
Kaip jums pavyksta gerai nuvalyti akių makiažą? Kokius valiklius naudojate?
Atsakyti