Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo valymas

QUOTE(amber123 @ 2010 01 29, 17:52)
Turejau tik man atrodo kitoki.. bet is tos serijos, tai nieko gero zinok  4u.gif greit susinaudoja labai ir seip kazkoks man nzn.. sudetis nekokia kiek suprantu  unsure.gif

Aciu 4u.gif tai kad ziuriu man visu priemoniu mazdaug 1 men. uztenka doh.gif (kas liecia valomuosius losjonus ,tonikus ir pan.)nes negailiu,ju kazkaip,megstu daugiau gausiau ,kad geriau nuvalytu biggrin.gif del sudeties reikes pasiziureti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Incredible Me @ 2010 01 29, 14:00)
o ryte nuspirausiu tik vandenuku,be jokiu prauskikliu,iskart kremuka tepu smile.gif tik va eina i pabaiga ana lotan,galvoju pabandyti is Loreal toki makijazo valikli,kazin,kaip jis? gal kas bande?
user posted image
aprasymas:
For those who use long lasting and waterproof make-up and are looking for optimal make-up removing effectiveness.Everyone that uses long-lasting cosmetics (waterproof mascara, non transfer lipstick and long-lasting foundation) knows how difficult it can be to perfectly remove them.De-maq, expert Elixir Concentrate is their new secret weapon! The most concentrated product in the De-Maq' Expert range, it gives you a non greasy result and leaves skin with a luxurious satin touch. The most advanced make-up removing technology ever developed by L'Oreal Paris, to give your senses a moment of pure pleasure.

Baisiau nebuna, man jis labai nepatiko, aptraukia akis riebalo plevele, kuria sunku pasalinti doh.gif
po to prastai matau, uz tai keliavo i siuksline naujas g.gif
Papildyta:
QUOTE(Maserati @ 2010 01 29, 18:49)
Tai  kad visos skirtingai valo veida,darykit kaip jums patogiausia drinks_cheers.gif  as jei darausi sunkesni makiaza,tai pirma nuvalau veida pieneliu,tada prausiu prausikliu,sveiciu,vel prausiu,tada galu gale dar nuvalau toniku,bet kaip kada.
O jei paprasta makiaza,tai isvis pienelio nenaudoju,tik prausiu.
Pieneli naudoju su vatos padeliais,o ne pilu ant veido.

ir as taip pat. 4u.gif
Atsakyti
as tai valomuoju losjonu smile.gif
Atsakyti
pienelis
Atsakyti

Man patiko Eucerin makiazo valiklis, bespavis, bekvapis( na naturi sioki toki kvapa) vandenuko pavidalu.Visai gerai nuvalo ir ant veido jauciasi gaivumas, nelieka pleveles ar pan thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2010 01 29, 20:31)
Baisiau nebuna, man jis labai nepatiko, aptraukia akis riebalo plevele, kuria sunku pasalinti  doh.gif
po to prastai matau, uz tai keliavo i siuksline naujas  g.gif

Aciu,gal jau ir nepirksiu blink.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šiu metu naudoju oriflame optimals ir pieneli ir tonika veido valymui man jis labai patinka ir tiko veido odai
Atsakyti
Valau pieneliu, po to nusiprausiu su veido prausikliu.
Atsakyti
Geresnio už Biodroga aliejuką praustis veidui dar neatradau. thumbup.gif nereikia atskirai su vatos diskeliais akių trint, viska nuplauna. thumbup.gif , net atsparu vandeniui tuša. thumbup.gif
Atsakyti
Pienelis "Olay", jau kelis metus tik ji naudoju, man tinka ir patinka smile.gif
Atsakyti
Ana lotan makijazo valiklis,kazkoks hidrofilinis ar kazkas pan. man patinka.
Atsakyti
Aš tai naudoju Himalaya pienelį su agurkais, labai patinka, toks gaivus veidukas lieka po jo thumbup.gif
Atsakyti