Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo valymas

QUOTE(Irma77 @ 2010 10 31, 23:26)
Prisiskaiciau kad labai gerai aliejukas odai valyti. Tai nusipirkau kvieciu gemalu aliejuko ir nedrystu naudoti. O da mano yra misri linkusi i riebuma. Kovoju gan daznai su spuogaisi. Gal kas naudojot toki ir gali pasidalinti patirtimi?

Aš anksčiau valydavau su vynuogių kauliukų aliejumi, dabar su kažkokiu kitokiu, tik neatsimenu kokiu blush2.gif Akis valau su akių makiažo valikliu, dabar Garnier, o veidą - su aliejumi. Užpilu ant sušlapinto vatos paduko ir valau,gerai nusivalo smile.gif Aišku po to nuprausiu su prausikliu, tepu toniku ir kremu.
Papildyta:
QUOTE(DuNNo @ 2011 01 07, 19:14)
Mane vis domino klausimas,ar didele nuodome valyti makiaza dregnomis servetelemis skirtomis kudikiams? stai tokiomis
user posted image

nes pvz po kokio baliuko,nevisada prisimenu isimesti pieneli,o sios serveteles visad kartu blush2.gif tai ar labai blogai cia?

Aš kai išvažiavus kur svečiuose būnu su vaikiškom valau arba su specialiai makiažo valymui skirtom, nematau čia nieko labai blogo, nes tai darau labai retai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DuNNo @ 2011 01 07, 18:14)
Mane vis domino klausimas,ar didele nuodome valyti makiaza dregnomis servetelemis skirtomis kudikiams? stai tokiomis

nes pvz po kokio baliuko,nevisada prisimenu isimesti pieneli,o sios serveteles visad kartu blush2.gif tai ar labai blogai cia?

Manau,nieko baisaus (bent nezinom,kas bus jums po 20 metu tokio valymo biggrin.gif),nes ziniu vedejai jomis valosi veidus kiekviena diena smile.gif
Atsakyti
mano nuomone ideliausia makiaza nuplauti, o tada dar nuvalyti toniku, kuris tobulai nuvalo odyte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anglis @ 2011 01 16, 20:14)
mano nuomone ideliausia makiaza nuplauti, o tada dar nuvalyti toniku, kuris tobulai nuvalo odyte smile.gif

as makiaza nuplaunu su juoduoju afrikos muilu, labai svariai nuplauna, ir mano odai labai tinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wyturelis @ 2011 01 22, 21:28)
as makiaza nuplaunu su juoduoju afrikos muilu, labai svariai nuplauna, ir mano odai labai tinka  4u.gif

manau, kad labai super, kad radot, tai kas idealiai nuvalo jusu oda thumbup.gif
Atsakyti
Valyti makiažą pirmiausia pradedu akių zonoje. Kadangi šioje srityje oda ploniausia ir lengvai pažeidžiama, tai nemėgstu trinti odos. Ant poros vatos diskelių užtepu valomojo pienelio ir priglaudus palaikau šiek tiek laiko, tuomet švelniai nuvalau. Jei tai dieninis makiažas - be problemų viskas pašalinama, bet vakariniam ( primeris, daugiau šešėlių) kartais to nepakanka. Tuomet vėlgi ant kito vatos diskelio užsipilu pienelio ir švelniai valau veidą. Po to prausiu su veido prausikliu, jei vakarinis makiažas kartais tenka ir akis svelniai nuprausti.Tuomet vėl valau veidą su pieneliu ir jei reikia kremas.

Čia tokia gana ilga procedūra žiemai.Mano oda rudenį-pavasarį normali, vasarą išskiria daugiau sebumo ir pasidaro mišri (kakta-nosis-smakras), o žiemą išsausėja. Taigi žiemą jei tik nuplaučiau veidą ir patepčiau kremu, jis būtų nusausėjęs ir man jį temptų. Kitais metų laikais tiek daug nežaidžiu smile.gif
Atsakyti
na as akiu makiaza valau su loreal dvifaziu valikliu- jie patys geriausi, nes su riebaliuku ir lengvai makiazas nusivalo. O veida iskart prausiu, o veliau toniku:)
Atsakyti
QUOTE(Tendre @ 2011 02 01, 14:25)
Valyti makiažą pirmiausia pradedu akių zonoje. Kadangi šioje srityje oda ploniausia ir lengvai pažeidžiama, tai nemėgstu trinti odos. Ant poros vatos diskelių užtepu valomojo pienelio ir priglaudus palaikau šiek tiek laiko, tuomet švelniai nuvalau. Jei tai dieninis makiažas - be problemų viskas pašalinama, bet vakariniam ( primeris, daugiau šešėlių) kartais to nepakanka. Tuomet vėlgi ant kito vatos diskelio užsipilu pienelio ir švelniai valau veidą. Po to prausiu su veido prausikliu, jei vakarinis makiažas kartais tenka ir akis svelniai nuprausti.Tuomet vėl valau veidą su pieneliu ir jei reikia kremas.

PO pienelio ir prausimo turi eiti tonikas, tada kremas 4u.gif
Atsakyti
Dabar akiu makiazui nuvalyti naudoju Biodermos vandenuka sensibio, labai patinka. O veidui tik prausiklis + clarisonic, nemegstu pieneliu.
Atsakyti
Labai blogis, jei as akis valau su tuo paciu pieneliu, kur ir veida?
Atsakyti
Aš naudoju sensibio H2O,
user posted image

sensibio H2o yra skirtas jautriai odai, štai toks:
user posted image
Atsakyti
Naudoju drėgnas servetėles makiažui valyti smile.gif Labai patinka .... Ankščiau visada pirkdavau NIVEA valiklį, bet kažkaip suprastėjo labai dabar....
Atsakyti