O man patinka Konkursas tam tikrai amžiaus grupei - nei per mažiems, nei per dideliems. Nuotraukų mažiau, konkursas neperkrautas, išsirinkt favorites bus lengviau...
nedaug deda, nes ne pas visas tokie jau prakute vaikiukai! Man tai sitas konkurselis irgi patinka: ir ideja tikrai liuks, ir nuotraukytes zavios, ir issirinkt bus lengviau! Mes, deja, dar nei piesiam, nei skaitom, anei kalbam Ir vargu ar artimiausiu metu tai darysim. Nebent, ismoksim kalbet
Čia labai laukiamos Jūsų geros širdys ir kilnūs norai!
Oj, o aš tikriausiai kažką ne taip kaip reikia padariau, išsiunčiau nuotrauką, parašiau tik pavadinimą, ir mano pateko į "Nepatvirtintos nuotraukos" be to, rašo: Neužpildytos dalyvavimo konkurse paraiškos. Ar tai reiškia, kad mano nuotrauka nedalyvaus konkurse?
nedaug deda, nes ne pas visas tokie jau prakute vaikiukai!
Man tai sitas konkurselis irgi patinka: ir ideja tikrai liuks, ir nuotraukytes zavios, ir issirinkt bus lengviau!
Mes, deja, dar nei piesiam, nei skaitom, anei kalbam Ir vargu ar artimiausiu metu tai darysim. Nebent, ismoksim kalbet
[quote=Tute,2006 09 16, 19:48]Ir gerai, kad daug atmeta. Ir mano nuotraukyte tik trecia patvirtino. Bet pagaliau nematau ne vienos nuotraukos, kuri neatitiktu temos Konkursas
Nuotraukų nedaug, už tai tikiuosi, kad visos bus pastebėtos, nebus taip, kad po balsavimo pamatai, kai kurias nuotraukas tik pirmą kartą
bet iš kitos pusės - yra tokis reiškinys, nes nuotraukos priimamos iki pat paskutinės dienos prieš balsavimą, o balsavimas iš kart sekančią dieną - tokiu atveju ir atsiranda pirmąkart matomų nuotraukų