Įkraunama...
Įkraunama...

Mažieji mokinukai

QUOTE(kristina-buziene @ 2006 09 16, 12:22)
Bet kiek nedauk si kart nuotraukeliu mamytes deda...tikriausiai iki balsavimo pradzios  bent 100 nesulauksim verysad.gif

O man patinka good.gif Konkursas tam tikrai amžiaus grupei - nei per mažiems, nei per dideliems. Nuotraukų mažiau, konkursas neperkrautas, išsirinkt favorites bus lengviau... didis.gif
Atsakyti
nedaug deda, nes ne pas visas tokie jau prakute vaikiukai!
Man tai sitas konkurselis irgi patinka: ir ideja tikrai liuks, ir nuotraukytes zavios, ir issirinkt bus lengviau! thumbup.gif
Mes, deja, dar nei piesiam, nei skaitom, anei kalbam tongue.gif Ir vargu ar artimiausiu metu tai darysim. Nebent, ismoksim kalbet mirksiukas.gif
Atsakyti
Oj, o aš tikriausiai kažką ne taip kaip reikia padariau, išsiunčiau nuotrauką, parašiau tik pavadinimą, ir mano pateko į "Nepatvirtintos nuotraukos" be to, rašo: Neužpildytos dalyvavimo konkurse paraiškos. Ar tai reiškia, kad mano nuotrauka nedalyvaus konkurse?
Atsakyti
Tikrai daug gražių nuotraukyčių smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2006 09 16, 13:18)
nedaug deda, nes ne pas visas tokie jau prakute vaikiukai!
Man tai sitas konkurselis irgi patinka: ir ideja tikrai liuks, ir nuotraukytes zavios, ir issirinkt bus lengviau! thumbup.gif
Mes, deja, dar nei piesiam, nei skaitom, anei kalbam tongue.gif Ir vargu ar artimiausiu metu tai darysim. Nebent, ismoksim kalbet mirksiukas.gif

Nedaug deda todel kad daug atemta, nepatvirtina
Atsakyti
Ir gerai, kad daug atmeta. Ir mano nuotraukyte tik trecia patvirtino. Bet pagaliau nematau ne vienos nuotraukos, kuri neatitiktu temos thumbup.gif Konkursas thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Tute,2006 09 16, 19:48]Ir gerai, kad daug atmeta. Ir mano nuotraukyte tik trecia patvirtino. Bet pagaliau nematau ne vienos nuotraukos, kuri neatitiktu temos  thumbup.gif  Konkursas  thumbup.gif

Daug panašių nuotraukų lotuliukas.gif Kai kuriose tikrai nėra gilaus įnikimo į mokslus, ko reikalauja taisyklės lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krisliukas: 16 rugsėjo 2006 - 19:24
istikruju esi teisi g.gif kad ir si nuotraukyte
user posted image
Grazi mintis, bet greiciausiai tiesiog idave vaikui knyga, uzdejo akinius r nufotkino g.gif
Atsakyti
pagal maziaus veiduko israiska, nepasakyciau, kad jis labai jos nori skaityti ta knyga g.gif
Atsakyti
Nuotraukų nedaug, už tai tikiuosi, kad visos bus pastebėtos, nebus taip, kad po balsavimo pamatai, kai kurias nuotraukas tik pirmą kartą biggrin.gif

bet iš kitos pusės - yra tokis reiškinys, nes nuotraukos priimamos iki pat paskutinės dienos prieš balsavimą, o balsavimas iš kart sekančią dieną - tokiu atveju ir atsiranda pirmąkart matomų nuotraukų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tute @ 2006 09 17, 09:07)
istikruju esi teisi  g.gif kad ir si nuotraukyte
Grazi mintis, bet greiciausiai tiesiog idave vaikui knyga, uzdejo akinius r nufotkino  g.gif

Nuotrauka išprievartauta lotuliukas.gif
Atsakyti
Man tai visos mielos, gražios nuotraukytės thumbup.gif
Atsakyti