Įkraunama...
Įkraunama...

Papildomas darbas

QUOTE(Ginija @ 2006 01 09, 12:41)
Taip, Vilniuje.
Šiaip užsakymų vis gaunu. Bet dažniausiai būna taip, kad visiems reikia vienu metu, paskui vėl pauzė.

na, tokie jau tie studentai - labai sezoniski biggrin.gif
siaip iki sesijos darbus atsiskaitai ir... o tinginiukai isvis apie atsiskaitymus masto tik menesi ar savaite - kaip terminas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nereida12 @ 2006 01 07, 00:26)
o kokius darbus tenka dazniausiai rasyti? kokioj srity? mirksiukas.gif

Teisės, socialiniu mokslu (socialinio darbo ir sociologijos) ax.gif Gal turi kokiu pasiulymu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nereida12 @ 2006 01 14, 10:58)
na, tokie jau tie studentai - labai sezoniski  biggrin.gif
siaip iki sesijos darbus atsiskaitai ir... o tinginiukai isvis apie atsiskaitymus masto tik menesi ar savaite - kaip terminas  smile.gif

Čia jau teisybė.
Bet nesuprantu. Užduotį gavę delsia iki kol lieka savaitė iki atsiskaitymo. Tada verčiasi per galvą ir ieško kas už juos padarys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginija @ 2006 01 19, 09:12)
Čia jau teisybė.
Bet nesuprantu. Užduotį gavę delsia iki kol lieka savaitė iki atsiskaitymo. Tada verčiasi per galvą ir ieško kas už juos padarys  g.gif

Matai, is pradziu jie turbut vis tikisi patys pradet daryt. Bet vis nukelia rytdienai... Ir paskui- ups, pats nebespesiu biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2006 01 19, 12:08)
Matai, is pradziu jie turbut vis tikisi patys pradet daryt. Bet vis nukelia rytdienai... Ir paskui- ups, pats nebespesiu  biggrin.gif

oooo, va cia tai tiksliai taip lotuliukas.gif
Atsakyti
As papildomai dirbu verteja. Gal jau 10 metu kokiu biggrin.gif O siaip turiu nuolatini darba privaciame sektoriuje, kuris gal ir nera labai stebuklingai apmokamas, bet saugus ir kolektyvas geras. O tas papildomas darbelis neretai daug geriau apmokamas buna, visa beda, kad pastovumo jokio:) Kita vertus, viska kartu sudejus, situacija (finansine) visai maloni biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginija @ 2005 12 15, 23:02)
Užsidirbu papildomai darydama statistinę duomenų analizę, rašau referatus  ax.gif Nedarau iš to biznio, bet retkarčiais prie algos prisidurti  thumbup.gif

o kokiomis temomis rašai referatus? parašyt man nereiktų, bet medžiagos būtų faina gaut ax.gif mane domintų marketingo temos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(airara* @ 2006 01 25, 23:42)
o kokiomis temomis rašai referatus? parašyt man nereiktų, bet medžiagos būtų faina gaut  ax.gif  mane domintų marketingo temos  smile.gif

Visuomenės sveikatos, medicinos, socialinio darbo.
Kartais pedagogikos.
Atsakyti
QUOTE(Ginija @ 2006 01 26, 11:19)
Visuomenės sveikatos, medicinos, socialinio darbo.
Kartais pedagogikos.

aišku, man netinka - ne ten suku 4u.gif
Atsakyti
Rasau papildomai kitam leidiniui, darau intervus su "zvaigzdemis". Turejau pasiulyma del TV, bet supratau, kad niekaip nespesiu... verysad.gif Gal kada nors rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(viskas svarbu @ 2006 02 01, 13:16)
Rasau papildomai kitam leidiniui, darau intervus su "zvaigzdemis". Turejau pasiulyma del TV, bet supratau, kad niekaip nespesiu...  verysad.gif Gal kada nors  rolleyes.gif

Labai idomu! wub.gif o kokio pobudzio straipsnius leidiniam rasote?
Atsakyti
as tai siulyciau kas nenori sugaisti daug laiko platint kosmetika. na, man tai labiausiai patinka Oriflame, geriausios salygos. o pinigu daugiausia ir realiausia yra uzsidirbt platinant kosmetika, jei daraisi savo darbo grupe. vat tada tai % is tiesu kyla, o kartu ir pinigai. pati nusprendziau tuo rimciau uzsiimt.
Atsakyti