Įkraunama...
Įkraunama...

Papildomas darbas

Paieskokit skelbimu internete, arba idekit i skelbimu lentas.. taigi tokios galimybes! nebent esat isrankios ir reikia specifines specialybes..
Darbo skelbimai
mirksiukas.gif
Atsakyti
As galvoju pabandyti salia pagrindinio darbo gidauti. Kai paskaiciavau...Jei buciau sustra gide, tai kasdiena prasvesdama po viena ekskursija (trukme 2-3 val.) gauciau tiek pat pinigeliu kaip ir kiaura menesi kiurksodama ofise... Tiek kad sezoniskas darbas. Na ir be abejo ziniu truputi reikia, kalbas moketi ir etc...
Atsakyti
QUOTE(Padangiu_mergaite @ 2009 04 01, 00:23)
As galvoju pabandyti salia pagrindinio darbo gidauti. Kai paskaiciavau...Jei buciau sustra gide, tai kasdiena prasvesdama po viena ekskursija (trukme 2-3 val.) gauciau tiek pat pinigeliu kaip ir kiaura menesi kiurksodama ofise... Tiek kad sezoniskas darbas. Na ir be abejo ziniu truputi reikia, kalbas moketi ir etc...

Puiki mintis bigsmile.gif Bet ar nereikia issilaikyti kazkokiu egzaminu, tureti leidima? g.gif
Atsakyti
o kur cia tas ekskursijas vestum?lietuvije?kur reiktu tokiu atveju eskoti norinciu pasizvalgyti?ko gero cia butu uzsienieciai, lietuviai gi patys nuvyksta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangiu_mergaite @ 2009 03 31, 23:23)

Bet juk tam reikia tureti gido pazymejima, t.y. praeiti kursus, kurie prasideda spalio menesi ir kainuoa ~600 lt.
Bet gal galetum mane informuoti AZ apie gidu atlyginimus? Nes niekur tiksliai nerandu.
Atsakyti
as irgi dirbu tinklinio marketingo kompanijoje ir esu patenkinta darbo pobudziu ir kompanijos produktais ir tai, kad matau laimingus zmones salia
Papildyta:
uzdirbti tikrai galima ir imanoma ir daug uzdirbti
Atsakyti
QUOTE(dariene @ 2009 05 21, 16:58)
as irgi dirbu tinklinio marketingo kompanijoje ir esu patenkinta darbo pobudziu ir kompanijos produktais ir tai, kad matau laimingus zmones salia
Papildyta:
uzdirbti tikrai galima ir imanoma ir daug uzdirbti

pritariu thumbup.gif kaip ir kiekviename darbe, dirbk ir užsidirbsi... vienur sąlygos geresnės, kitur blogesnės... pvz avone dirbu jau daugia nei 7 metus ir neuždirbau per tuos metus nė pusės tiek, kiek per metus laiko tupperware... nežinau ar sąlygos geresnės ar daugiau darbo įdedu... bet jei norėčiau, tai galėtų būti ir pagrindinis darbas. Minusas - nėra soc garantijų... na liudijimą turiu, bet tai netenkina, dirbu dar ir "normalų" darbą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2009 05 21, 22:08)
pritariu  thumbup.gif  kaip ir kiekviename darbe, dirbk ir užsidirbsi... vienur sąlygos geresnės, kitur blogesnės... pvz avone dirbu jau daugia nei 7 metus ir neuždirbau per tuos metus nė pusės tiek, kiek per metus laiko tupperware... nežinau ar sąlygos geresnės ar daugiau darbo įdedu... bet jei norėčiau, tai galėtų būti ir pagrindinis darbas. Minusas - nėra soc garantijų... na liudijimą turiu, bet tai netenkina, dirbu dar ir "normalų" darbą smile.gif

na labai individualu, aš kažkada tikrai Avone užsidirbdavau gerus pinigus, o su tuperwaer-man nelimpa, na tos žvėriškos kainos tikrai daugumą gazdina...
Atsakyti
Aš irgi platinau kosmetiką AVON,ORIFLAME.Pusmetį,kol drauges aprūpinau.Uždarbis?Daugiau pati praleidi,nei uždirbi.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2009 05 23, 01:56)
Aš irgi platinau kosmetiką AVON,ORIFLAME.Pusmetį,kol drauges aprūpinau.Uždarbis?Daugiau pati praleidi,nei uždirbi.

Turbūt čia visų platintojų likimas toks biggrin.gif
Atsakyti
Na taip,sunku susirasti papildoma darba.Daug ka ismeginau, verysad.gif ,ypac siuvimo srytije ir nieko schmoll.gif .Net neisivaizduoju ka cia sugalvoti g.gif .Gal kuri zino kokiu puslapiu kur daugiau parasyta patikimu skelbimu smile.gif .
Atsakyti
O as platiniu Tianshi kompanijojs produktus.
Na tiesa sakant dar nelabai paltinu, pradzioj viska isbandziau ant saves, ant mamos smile.gif Pradejau vartot gal dar pries pusmeti, po to kazkaip uzmeciau (pati pasveikau, gerai jauciuosi ir atrodo nebereik), nes realiai viska dariau del savo sveikatos. Bet dabar pamaniau, kad reiketu uzsiimt ta veikla rimciau. Tikrai galima uzsidirbt... tik tiek kad ten yra maisto papildai, kurie pakankamai brangiai kainuoja ir pradzioj reikia investiciju...

Ir pastaba tom, kurios vadina si foruma kosmetikos forumu. Nes cia ne vien kosmetika...

O be to, as dar ir papuosalu pardavimu uzsiimu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo konfetee: 06 birželio 2009 - 14:31