Įkraunama...
Įkraunama...

Papildomas darbas

Visi man tie internetiniai darbai labai nepatikimi, netikiu lengvai uždirbamais pinigais, išskyrus tokiu atveju, kai koks nors verslo ryklys, kai tavo varikliukas užkurtas ir viskas rieda taip kaip turi riedėti. biggrin.gif
Atsakyti
man vis tiek kažkaip nesamoningai atrodo. Tokiam stiliui kaip tas avinėlis (iš pasakos) - avinėli pasipurtyk.
Atsakyti
Pries kokius 4 metus bandziau tokius darbus internete - registravausi visur, kur tik imanoma, prisidiegiau visokiu programu i kompa, bet niekas man nieko nesumokejo sad.gif Daugiau nebandau - radau tikresniu uzsiemimu smile.gif
Atsakyti

Ka manote apie kosmetikos konsultantes darba mergaites? ax.gif
Atsakyti
,,Kosmetikos konsultantės'' tai reik suprast platintojos? Kokia kosmetika?
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2005 09 06, 08:25)
,,Kosmetikos konsultantės'' tai reik suprast platintojos? Kokia kosmetika?

tai vadinama tiesioginiais pardavimais. bandai isiulyti kitiems tai, ko jiems galbut visai nereikia. Brrrrrrrrrrrr
bet yra žmonių, kurie moka tą daryti
Atsakyti
QUOTE(Joli19 @ 2005 09 06, 12:26)
tai vadinama tiesioginiais pardavimais. bandai isiulyti kitiems tai, ko jiems galbut visai nereikia. Brrrrrrrrrrrr
bet yra žmonių, kurie moka tą daryti

Dovanok, bet tik bloga kosmetika reikia isiulyti. Be to tai labai nuo zmogaus naturos priklauso. ir parduotuvej ir draugu tarpe gali su ikyriais zmonemis susidurti. Tiesioginiai pardavimai - puikus strategnis sprendimas. Reikia tik konsultanta malonu sirdziai pasirinkti. Tu buni kokybiskai aptarnautas, gauni nemokamai visa informacija,konsultacija, isigyji produktus kokybiskus, su garantija, pigiau, nei jei jie butu parduotuveje, dar i namus pristato! thumbup.gif
Kosmetika - einama preke, jos visokios reikia, ji gan greit susinaudoja (lyginant su baldais, automobiliais ir t.t.). Zmones, zinoma, ikyriu nemegsta, o siaip konsultacijos itin daznai truksta. Mano klientai varto kataloga, praso patarti, nupasakoti savybes. Ar cia man pasiseke, ar kaip, bet dar jokio nusiskundimo neturejau.
Tai darbas, kaip ir kiti normalus darbai, o konsultantai labai riekalingi. Ju ir yra, gal ir ne baisiai daug, bet svarbiausia issirinkti tinkama, tada nereikes visu is eiles peikti. 4u.gif
Atsakyti
NEREIDA graziai papasakojo, pritariu.
Mano nuomone blogas tas platintojas, kuris bando isiulyti zmogui tai, ko jam is tikruju nereikia. Nes siuo atveju zmogus nusivils ir daugiau negris pas platintoja. Man svarbu yra padeti zmogui issirinkti tai, ko jam tikrai reikia. Mano darbe buvo tokiu atveju, kai zmogus nepagalvojes nusipirko pvz. kocela teslai kocioti su padeklu (tiesa sakant ne is manes, dar tada nedirbau), o po pusmecio pastebejo, kad taip ne karto ir nepanaudojo. Gerai, kad man pasake, as paemiau is jos ta kocela su padeklu ir vietoj ju ji issirinko surine suriui ir desroms laikyti, ir dabar yra labai patenkinta.
Visai nereikia itikineti pirkti gero produkto, uztenka papasakoti jo savybes taip, kaip pasakoji draugei apie matyta filma ar skaityta knyga. Zinoma, turi patikti tie produktai, kuriais prekiauji, tai bene pagrindine ir vienintele salyga tapti platintoju.
Atsakyti
Nereida, koks reikalingas pradinis įnašas? Ar būna apmokimai ir kiek kainuoja?
Norėčiau daugiau sužinoti.
Atsakyti
Tai kad turbut ir Oriflame nera jokio pradinio inaso ir mokesciu uz kursus. Bent jau ir Tupperware, ir Aloe Vera nereikia paciai nieko investuoti ir uz kursus moketi nereikia, atvirksciai, Tupperware tai dar dovanas duoda, kai i kursus ateini.
Atsakyti
Siaip dirbu verteja ir dar uzdarbiauju papildomai - irgi kaip verteja biggrin.gif Idomus abu darbai (papildomas gal netgi idomesnis), bet nuo kompo jau baigia akys issokti blink.gif
Atsakyti
As kartais vertejauju - verciu straipsnius. Bet cia daznausiai vasara, nes per moklso metus, man anglu kalbos ir mokykloje uztenka.
Atsakyti