QUOTE(J_Vaida @ 2007 08 16, 11:55)
hmzz... ash kaip tik pries keturias dienas baigiau gert, bet taip pat dar nesusirgau... 

Parašyk, jei nesusirgsi, man bus ramiau
 dabar taip laukiu sekančių menesinių kaip niekada, tikiuos susirgsiu...

manes nei pykino, nei svorio priaugau, noras irgi nepraejo, tik gal krutine siek tiek padidejo
  manes nei pykino, nei svorio priaugau, noras irgi nepraejo, tik gal krutine siek tiek padidejo   ir dar vienas pliusas, kad man menesines susireguliavo, anksciau buvo nereguliarios
 ir dar vienas pliusas, kad man menesines susireguliavo, anksciau buvo nereguliarios   pastoti irgi dar nepastojau
 pastoti irgi dar nepastojau   
    siaip man sitas KT rekomendavo vaistininke, bet kai paskutini karta lankiausi pas gydytoja, tai ji pasake, kad jei jokiu salutiniu poveikiu nejauciu, tai galiu toliau jas vartoti
  siaip man sitas KT rekomendavo vaistininke, bet kai paskutini karta lankiausi pas gydytoja, tai ji pasake, kad jei jokiu salutiniu poveikiu nejauciu, tai galiu toliau jas vartoti   o dabar prisiskaiciau visokiu komentaru, tai abejoti pradejau
 o dabar prisiskaiciau visokiu komentaru, tai abejoti pradejau   

sumazejo pilvo skausmai pries menesines,kurie buvo nu nezmoniski
 sumazejo pilvo skausmai pries menesines,kurie buvo nu nezmoniski  dingo visi spuogai,veidas buvo lb skaistus,o plaukai pas mane visad slenka,bet as manu kad man tai nuo dazymo
 dingo visi spuogai,veidas buvo lb skaistus,o plaukai pas mane visad slenka,bet as manu kad man tai nuo dazymo  o del krutines nzn,net nepastebejau...
 o del krutines nzn,net nepastebejau...  o db jau kokie puse metu kaip ju nebegeriu,nusprendziau padaryt pertrauka,tai skirtumas jaucias iskart,iskart pribere spuogu ir vel smarkiai pradejo skaudet pilvuka,zodziu net raitaus
 o db jau kokie puse metu kaip ju nebegeriu,nusprendziau padaryt pertrauka,tai skirtumas jaucias iskart,iskart pribere spuogu ir vel smarkiai pradejo skaudet pilvuka,zodziu net raitaus  manau kad grysiu prie ju,tik kazin n :hmieko blogo kad taip ilgai geriu?juk vienam padeda,kitam kenkia...
 manau kad grysiu prie ju,tik kazin n :hmieko blogo kad taip ilgai geriu?juk vienam padeda,kitam kenkia...