Sveikos,
noriu pasidalinti savo Jeanine gėrimo patirtimi.
Gydytoja išrašė gerti, nes eilinio patikrinimo metu rado cistinį darinį gimdoje. Buvau supanikavusi ir sutikau nors šeip aš esu kategoriškai prieš KT.
Per metus gėrimo įkritau į baisią depresiją ir apatiją draugui... Krūtis skaudėdavo kaip papuola. Vanduo lyg neikaupdavo, bet poreikio vyrui buvo daugiau nei nulis. Tiesiog kažkoks atgrasuma...
Buvau pastebėjus, kad labai išsausėjo visa gleivinė, bet maniau sutapimas... Po kiek laiko prasidėjo uždegiminiai pakitimai: baltos išskyros, perštėjimas, paraudimas, niežulys... Žodžiu man Jeanine "padovanojo" uždegimų maratoną, su kuriuo jau kovoju 4-ti metai... Mėginėliai tai nieko nefiksuoja tai lyg kažkokius grybelinius pakitimus. Vaistai apgydo tik tam kartui. Bandau viską nuo tyrimų visuomenės sveikatos centre už 200lt iki bobulių receptų - bergždžia. Tikrai vargstu su šia bėda. Pakeičiau tris ginekologus. Visi patvirtino, kad tai KT pasekmė. Taip kad siūlyčiau juos rinktis atsargiai

Dar tiesa, kai studentė tada daug mano manymu už juos mokėdavau (po 35lt) nežinau kiek dabar kainuoja